Waylon staat nog steeds achter boycot journalisten

Geplaatst op Sat 22 Dec 2018 om 12:00

Waylon staat nog steeds achter de kinderachtige manier waarop hij zich heeft gedragen op het Eurovisie Songfestival. Dat liet hij vrijdagavond weten in Pauw. Het team van Waylon hield er Noord-Koreaanse praktijken op na bij het liedjesfestijn. Hij stond alleen journalisten te woord die positief waren; die van het AD en De Telegraaf waren niet meer welkom. Ongekend voor een met belastinggeld gefinancierd media-optreden. Die mening wordt echter niet door hem gedeeld.

Journalisten moeten gewoon positief zijn, aldus Waylon. “Ik vind dat niet ik alleen de taak heb om er met een positieve vibe naartoe te gaan, maar ook alle mensen die er gratis naartoe mogen en daar vakantie mogen vieren. Dan heb ik het over al die journalisten. Wees in elk geval positief, snap je? Een beetje chauvinistisch mag dan wel en vooral als het goed is.”

Jeroen Pauw: “Als je jezelf serieus neemt, vind ik ook dat je moet accepteren dat journalisten iets niet leuk vinden.”

Waylon: “Absoluut, maar wees dan oprecht en eerlijk en zeg dan dingen met je eigen woorden en ga dan niet reacties lopen grabbelen. Dan word je een beetje eng en zielig, toch?

Pauw: “Zo heb je dat ervaren kennelijk.”

Waylon: “Zo heb ik het niet ervaren, zo is het gegaan.”

Pauw: “Dan moet je het misschien toch iets specifieker maken.”

Watlon: “Hoezo? Hoe specifiek moest ik zijn door tegen twee mensen te zeggen: ‘Ik praat niet meer met jullie’?

Pauw: “Ja, maar daar moet dus een reden voor zijn. Dat is dus het krabbelen en bij elkaar halen van argumenten die niet goed waren?

Waylon: “Het is met valse intenties iemand proberen een klein beetje naar de grond toe te trekken en daar pas ik voor.”

Foto: BNNVARA
34 Reacties op “Waylon staat nog steeds achter boycot journalisten”


 1. RaymondVL

  Vraagje, wie is Waylon?

 2. Jambalaya

  Alleen al de lichaamstaal van die gast. Hoeft ‘ie nog niet eens wat te zeggen. Wegwezen.

 3. Pieter

  @RaymondVL

  Vraagje, wat doe jij op een Mediasite als je Waylon niet kent? Verdwaald of na enige jare onder een steen vandaan gekropen?

 4. liefkleinhertje

  Waylon is een verwaande kwast die speelt of die een rock ster is

 5. Joost

  @ Pieter: wat doe jij op deze mediasite als je niet doorhebt wanneer het cynisme betreft?

 6. Godefroy France

  Alles aan deze verwijfde “B zanger” is namaak, zijn naam, zijn zingen, zijn stoer zijn, zijn boze blik, zijn schreeuwerig geblèr, kleding.
  Inderdaad, in nederland het land van de C artiesten is B artiest de eenoog waar het bij de blinden om draait.

  Schreeuwen, beledigd zijn, kritiek op deze lowlife moet volgens hem verboden worden, ” he’s the king” waarvan dan?
  Alles wat hij zingend uitkraamt is al duizenden keren door honderdduizenden lange tijd voor zijn bestaan gezongen, hij is niet meer dan kopiëren en plakken!

  Zijn plakplaatjes, sieraden en kledij, vlasbaardje, geven hem de stoere cowboy look.
  ha ha ha cowboys are for real deze spillebeen met zijn meisjes armpjes en figuur zijn geschreeuw, sounds like die andere nitwit, grace ook zo’n namaak schreeuwend kreng br br br

 7. me

  inderdaad een rare snuiter met oninteressant gezongen liedjes

 8. DENK-na

  KIJK, dit is nou het verschil tussen Pauw en Jensen. Maar ach, leeghoofden komen vaak niet verder dan het lezen van de titel van een artikel.

 9. peter

  Waylon is een goede zanger, maar wat is hij veranderd van karakter. Komt boos en zelfs vijandig over.

 10. Herrie

  Vreemde, onsympathieke snoeshaan.

 11. Kuddegedrag

  En telkens weer die vreselijk onsmakelijke tattoos.

 12. Q

  Ik vind Waylon een griezelige verlopen junk om te zien en ik vind het een mislukte B artiest.

 13. me

  zo is het en daar moet hij het meedoen

 14. braak

  Wat vindt hij zichzelf interessant. Braak.

 15. Elvis

  Ouwe snuiver

 16. Flits Bom

  Die Snuiflon toch..

 17. Weesie

  VRESELIJKE man. Liegt en bedriegt alles aan elkaar. Leuk stel zo met Nagtzaam en Brinks. Passen perfect bij elkaar. Zelfde soort. Nog nooit 1 grote hit gescoord, laat staan een succesalbum. Zou hij dat zelf nou niet door hebben?

 18. Cor Vaan

  Weelen?? Zangert? Zegt ie?

 19. Rolf

  Weesie
  Sat 22 Dec 2018 om 23:20

  Wat is je probleem? Je mening is prima hoor.
  Waarom schrijf je onwaarheden?

 20. Tonny

  Voor alle haters hier…deze man heeft meer muziek in zijn kleine teen dan de meeste NL zangers bij elkaar. Iedereen die hem niet kent heeft een mening. Gelukkig heeft hij een grote schare fans die nog steeds groeit. En die zijn vele kwaliteiten en talenten wel waarderen. En wat de media betreffende..vanaf dag 1 is hij afgeweken. Vooral Stefan Raadgever had een persoonlijke hetze. Waylon you rocks.

 21. Opoe

  Waylon you rocks?? Ook het Nederlands is niet in orde. Nog veel te leren, Tonny.

 22. Elleke

  Ik vond en vind het nog steeds een mooie man. Wat opvalt is dat de negatieve reactie,s meest van mannen komen. Klein beetje jaloers mss?? Omdat hij heel veel heeft wat jullie niet hebben en ook nooit zullen hebben? Ik vind hem geweldig. Als zanger en als mens

 23. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Jes jes. Alsof die journalisten lieverdjes zijn. Met het zelfde gemak gooien ze je in de afvalbak.
  Stelletje hypocriete huilebalken.
  Waylon doet al jaren zn best om mooie muziek te maken.
  Moet ie ook nog s een keertje naar iedereen z’n pojpen dansen?
  Dacht ‘t niet. Een artiest is een artiest.
  En Waylon heeft dan ook nog is een keertje zelf zeggenschap over met wie die praat en wanneer die praat met iemand de journalist.

  Oh, dat doet wel eens zeer meneer de journalist, als de grote artiest geen zin heeft in een interview met jou. Mmmmaakt niks uit, dan schrijven we gewoon een naar artikeltje over deze gast. Waarvan akte. Ga je schamen.
  Merry Christmas Waylon. En laat die vileine vuige journalist maar lekker de rambam krijgen, binnenkort is die werkeloos en hangt ie achterop een vuilniswagen met z’n stinkxooi. Niemand snapt ‘t.

 24. Gezina

  Aan alle aanhangers en fans, hij is een opgeblazen arrogante betweter. De manlijke variant van Glennis Grace.

 25. amsterdammer

  “Waylon” in één woord: ‘n nagemaakte!

 26. Wim

  Ben naar zijn concert in Ahoy geweest. Eerste live optreden wat ik meemaakte van deze gast. Man man wat ben ik om. Alles zingt hij met een gemak wat niet normaal is. Kaarten voor volgend jaar zijn binnen. Op Waylon moeten we heel trots en zuinig zijn. Hij is uniek.

 27. Wilma

  Ik vind Waylon een hele enge man.

 28. Janneke

  Ik ben geen Waylon fan. Maar ik begrijp hem wel. Hij vertegenwoordigd NL op zijn manier, die hem het beste lijkt. Als dan vanaf dag 1 alles afgekraakt word waar jij je voor inzet kan ik begrijpen dat je een boycot instelt. Andere landen promoten hun inzending. Hier was niks goed. Zijn kleding dansers nummer optreden album noem maar op. Ik zou ook zeggen fuck off. Gevoelens heeft iedereen. Ik had hem een top 5 plaats gegund alleen daarom.

 29. Arie

  Het is de beste zanger die we hebben. Of hij knap is beoordeel ik niet als man. En eigenaardigheden heb iedereen. Lijkt me geen verkeerde gozert.

 30. Josien

  Al die stumperds hier praten alleen over zijn drugs verleden. Verleden ja. Willem is al 10 jaar clean. Driekwart bekende bn’ers hebben drank en drugs problemen. Alleen komen ze er niet voor uit. Leven en laten leven. Ik hoop nog heel veel mooie dingen van hem te horen.

 31. Joost den draaier

  Waylon is geen meeprater,vond zijn opmerking over afscheid Edwin Evers ook wel goed,we hebben gewoon zakelijke relatie met elkaar,hij wil een programma en ik wil dat mijn muziek gedraaid wordt.
  Was ook niet in de studio van Evers afgelopen vrijdag.
  Daar zaten weer de artiesten die vooral goed bij het( commerciële) publiek liggen maar bij lange na niet kunnen wat Waylon kan.
  De Guus Meeuwissen,Borsato’s en Blöffen van deze wereld.

 32. Josien

  Joost de draaier. Precies. Dat bedoel ik.

 33. Marina

  Laat die man doen waar hij geweldig goed in is. Zingen en muziek maken. En idd dat drugsverhaal kennen we nu wel. Die journalisten hebben een vies spelletje gespeeld. En ook een artiest heeft gevoel. En dan is Waylon wel zo eerlijk om dat kenbaar te maken. Iemand kapot schrijven is zo makkelijk. Waylon blijf zoals je bent. Kontenkruipers zijn er genoeg in dat wereldje. Je honderdduizenden fans houden van je om wie je bent.

 34. Henk

  Ik boycot geheel natuurlijk automatisch Waylon, daar hoef ik niets voor te doen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.