Gijs Rademaker niet boos op Arjen Lubach

Gijs Rademaker is niet boos op Arjen Lubach, ondanks dat hij een paar keer op de hak is genomen in zijn programma Zondag Met Lubach. Dat vertelt de presentator van het EenVandaag Opiniepanel in de VARAgids. Rijdemaker kijkt graag naar het satirische programma van de VPRO-presentator. “Ik ben niet de enige, maar ik ben fan van Arjen Lubach. Grappig met betekenis. Het is wel al een paar keer voorgekomen dat hij het op mij gemunt had. Ach, ik vind het ook wel een eer.

Hij vervolgt: “En als het goed gedaan is, dan is er niet erg als je afgemaakt wordt. Of nou ja, iets minder erg.”

Zijn vriendin Yang Yang vindt het wel geinig als Rademaker op de hak wordt genomen. “Ik lach me altijd helemaal stuk als dat gebeurt. Het is scherp maar niet gemeen.

Wat kijkt Rademaker verder nog graag? “Waar we wel voor thuisblijven: Wie is de Mol? Dit jaar voor het eerst met het hele gezin. De kleinsten waren toen 6, dus ik dacht: het kan nét. Nou, het kon makkelijk.”

Het VARAgids-interview met Gijs Rademaker kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS, Ruud Baan

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen