Viola Holt sluit mega-kunstdeal met Luxemburgse man

Viola Holt doet goede zaken als fulltime kunstenares. Ze heeft een megadeal gesloten met een meneer uit het kleine land Luxemburg. Dat zegt de oud-tv-ster in de Privé. Holt was jarenlang één van de grootste tv-sterren van ons land, maar leeft al jaren in de luwte en dat bevalt haar goed. “Ik ben nu namelijk fulltime schilder. Vorige week heb ik twaalf doeken verkocht aan een welgestelde meneer in Luxemburg. Die gaat hij vervolgens in een van zijn kantoren in Knokke ophangen.

Ze is bijzonder trots op deze megadeal. “Je begrijpt dat dat misschien wel het mooiste cadeau is voor mijn 69ste verjaardag. Zo’n grote deal heb ik nog niet eerder gehad. Leuk om te weten dat mijn kunstwerken worden gewaardeerd en dat er belangstelling voor is.”

Volgens Privé zijn er nog altijd mensen die haar missen op de buis. Ze wil echter niet terug op tv. “Dat was mijn vorige leven. Het is goed zo, ik hoef niet meer zo nodig met mijn neus op televisie.

Mijn focus ligt tegenwoordig op schilderen en daarnaast ben ik, zoals velen weten, ook nog reikimeester. Ik heb een bepaalde gave om, in sommige omstandigheden, mensen en dieren met speciale klachten te genezen.”

Het Privé-interview met Viola Holt kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen