Dennis Schouten minderde PowNews vanwege heimwee

Dennis Schouten draaide het aantal draaidagen voor PowNews terug van vijf naar drie, omdat hij vanwege heimwee terugverhuisde naar zijn geboortedorp Glanerbrug. Dat vertelt hij in Nieuwe Revu. Schouten minderde bewust. “Bij PowNed werkte ik aanvankelijk vijf dagen in de week. Maar ik kreeg heimwee en ben naar mijn geboortedorp Glanerbrug verhuisd. Zodoende ben ik teruggegaan naar drie dagen, want vijf keer in de week op en neer naar Amsterdam leek me geen optie.”

Maar toen kwam het aanbod van Wilfred Genee om als reporter van Veronica Inside aan de slag te gaan. “Dus ik ben nu alsnog vijf dagen in de week voornamelijk in het westen te vinden. Maar dit was zo’n buitenkans, die moest ik pakken.”

Schouten heeft er geen spijt van. “Ik ben gek op voetbal. Om daar nu zo dicht op te zitten, bij zo’n mooi programma, dat is super.”

Hij is Genee dankbaar. “Zo’n emotioneel mens ben ik niet, maar een blije kick gaf het me wel. Dat ik überhaupt gevraagd werd en dat hij er vertrouwen in had dat ik dat goed zou kunnen.

Het Nieuwe Revu-interview met Dennis Schouten kunt u hier lezen.

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen