Dennis Schouten minderde PowNews vanwege heimwee

Geplaatst op Thu 01 Nov 2018 om 11:45

Dennis Schouten draaide het aantal draaidagen voor PowNews terug van vijf naar drie, omdat hij vanwege heimwee terugverhuisde naar zijn geboortedorp Glanerbrug. Dat vertelt hij in Nieuwe Revu. Schouten minderde bewust. “Bij PowNed werkte ik aanvankelijk vijf dagen in de week. Maar ik kreeg heimwee en ben naar mijn geboortedorp Glanerbrug verhuisd. Zodoende ben ik teruggegaan naar drie dagen, want vijf keer in de week op en neer naar Amsterdam leek me geen optie.”

Maar toen kwam het aanbod van Wilfred Genee om als reporter van Veronica Inside aan de slag te gaan. “Dus ik ben nu alsnog vijf dagen in de week voornamelijk in het westen te vinden. Maar dit was zo’n buitenkans, die moest ik pakken.”

Schouten heeft er geen spijt van. “Ik ben gek op voetbal. Om daar nu zo dicht op te zitten, bij zo’n mooi programma, dat is super.”

Hij is Genee dankbaar. “Zo’n emotioneel mens ben ik niet, maar een blije kick gaf het me wel. Dat ik überhaupt gevraagd werd en dat hij er vertrouwen in had dat ik dat goed zou kunnen.

Het Nieuwe Revu-interview met Dennis Schouten kunt u hier lezen.

Foto: PowNed
9 Reacties op “Dennis Schouten minderde PowNews vanwege heimwee”


 1. Remi

  Ik kan er op zich wel van genieten, van de reportages van Dennis.

  https://www.veronicainside.nl/video/op-pad-met-kutkeeper-trainer-eric-meijers

 2. HanszWorsd

  Moest even opzoeken waar glanerbrug ligt, tjessus dat is zo’n allemachtig eind weg van de bewoonde wereld. Is dat niet zo’n dorp waar inteelt normaal is?

 3. Mike

  Toffe gozer die Dennis.

  Ik kan me wel voorstellen je liever niet in het westen zit. Ik zit dan niet in het oosten maar in het zuiden. Maar ik snap het goed.

 4. Job de echte

  Met zijn accent wordt het vrij lastig natuurlijk. Op 1 of andere manier werkt dat in het westen op de lachspieren….

 5. mager marc

  Even dacht ik zakkenvullende parttimer. Maar voorruit. Meneer werkt gewoon 5 dagen.

 6. mager marc

  Niet mijn voorruit, maar vooruit.

 7. GW

  Hoe meer uitspraken ik lees van Dennis hoe meer ik hem mag. Getalenteerd en bescheiden. Echt een baas <3.

 8. Bart

  Leuke gast en een goede toevoeging voor VI.
  Ik hoop dat hij meer mag doen bij Veronica.

 9. E. Hartsma

  Prima jongen die Dennis Schouten. Ik vond het een goeie grap dat hij de auto van Johan Derksen ging wassen. Johan stond erbij met een dikke sigaar: Poetsen niet lullen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.