Vraagt Johnny zijn gast Humberto naar Stax-Tan?

Humberto Tan heeft zich nooit openhartig laten interviewen over de ondergang van zijn talkshow RTL Late Night en de rol die zijn imagoschade daarin speelde. Volgens critici pikten de kijkers het niet dat hij zijn gezin zou hebben bedonderd met journaallezeres Dionne Stax. Die vermeende affaire is door Tan nooit ontkend. Vanavond is de presentator te gast in de seizoensopener van Waar is De Mol met Johnny de Mol. Gaat hij het onderwerp Stax-Tan ter sprake brengen?

De Mol ziet in dat hij met Tan een grote vis te pakken heeft, zegt hij in De Telegraaf. “Humberto en zijn gezin hebben een bewogen jaar achter de rug. Uiteraard zijn er vragen die je daarbij niet ongesteld kunt laten. Maar ik wilde vooral weten wat de impact van zulke gebeurtenissen is.

Ik vond het daarom heel mooi dat hij zijn dochter heeft meegenomen, die toch ook het een en ander te verduren heeft gehad”, zegt de presentator, wijzend op het feit dat zijn bekende gasten dit jaar iemand mogen meenemen.

Tan heeft in elk geval geen verboden onderwerpen aangedragen, zegt De Mol. “Het is natuurlijk geen hardcore journalistiek programma, en ik ben ook geen Shownieuws of RTL Boulevard. We proberen onze gasten er juist zo goed mogelijk uit te laten komen. Daar krijg je een hoop prachtige gesprekken voor terug.

Waar is De Mol is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS 6, recht tegenover Opsporing Verzocht op NPO 1 en Verslaafd op RTL 4.

Het Telegraaf-interview met Johnny de Mol kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen