RTL 4 heeft Beau nog niet gepolst voor plek Twan Huys

RTL 4 heeft Beau van Erven Dorens nog niet gepolst voor de plek van Twan Huys. De presentator ziet het echter ook niet meer zo zitten om RTL Late Night te gaan hosten. Dat heeft hij laten weten in De Coen & Sander Show op Radio 538. Huys wordt waarschijnlijk met de kerst van de buis gehaald, dus het verkennen van de presentatorenmarkt is begonnen. Veel critici dichten Van Erven Dorens de grootste kans toe, maar de presentator is helemaal niet meer zo enthousiast over het tijdslot.

Van Erven Dorens heeft al laten weten dat hij geen terugkeer van RTL Summer Night meer wil, maar ook over RTL Late Night is hij niet meer zo enthousiast. “Nee, ik ben er absoluut niet over in gesprek en dat gesprek hoeft ook absoluut niet te komen.

De presentator boekt momenteel veel succes met zijn maatschappelijk betrokken programma’s op prime time. “Ik ben er niet over in gesprek en ik heb het super druk met alles wat ik aan het doen ben. Ik ben heel gelukkig. Niemand zou ook meer op die stoel willen gaan zitten, want het is gewoon verschrikkelijk. Je wordt zo ongelooflijk geteisterd door de media en iedereen die er wat van vindt. Hij heeft niet eens de kans om overeind te komen, want hij wordt al afgeslacht voor hij begint.

De media moeten Huys met rust laten, vindt Van Erven Dorens. “Want ik denk dat we het heel rustig aan moeten doen met die kritiek. Ik herinner me de eerste maanden van Humberto nog en die waren ook niet mals, kan ik je zeggen. Daarna is hij langzaam op stoom gekomen en werd hij de ongekroonde koning van de entertainmentwereld.”

Het is toch ook iets waar hij in kan groeien? Ik heb er ook niets zinvollers over te zeggen dan ik nu doe. Ik heb gewoon medelijden met het hele onderwerp. Geef die vent gewoon wat rust, ga gewoon over iets anders schrijven. Er is zo veel om over te schrijven.”

Ik zou het leuk vinden als die journalisten eens zouden gaan schrijven over die 25 omroepen die we overeind houden in Nederland. In de hele wereld gebeurt dat niet behalve in Nederland. Of over SBS, waar het ook niet echt al te fantastisch gaat. Waarom moet het altijd over Twan gaan? Verzin iets nieuws.”

Lees ook:
Verbijsterend: Twan Huys duikt onder 200.000-grens (23 oktober)
Media berichten massaal over horrorcijfers Twan Huys (23 oktober)
Loretta en Quinty naar de late avond van RTL 4? (23 oktober)
RTL 4 staat officieel nog steeds achter Twan Huys (23 oktober)
Angela en Fons adviseren Twan journalistiekere richting (23 oktober)
Bert Huisjes: ‘RTL, dump Twan Huys voor de kerst’ (24 oktober)
‘RTL 4 verliest tonnen per week door horrorcijfers Huys’ (24 oktober)
Jan Uriot: ‘RTL stopt helemaal met RTL Late Night’ (24 oktober)
‘RTL heeft spijt dat ze Beau niet op Late Night zette’ (25 oktober)
Twan Huys voor vijfde keer onder Tans laagterecord (26 oktober)
Angela de Jong en Peter R. de Vries clashen over Huys (27 oktober)
Ruben Nicolai begrijpt vele artikelen over Twan Huys (28 oktober)
Teun van de Keuken: ‘Reputatie Twan Huys is verwoest’ (29 oktober)
Nadia Moussaid nog niet gevraagd door RTL 4 (29 oktober)
Eva Jinek wil niet zeggen wat ze van Twan Huys vindt (29 oktober)
Renze Klamer wil niet Twan Huys opvolgen bij RTL (30 oktober)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen