Ruben Nicolai begrijpt vele artikelen over Twan Huys

RTL Boulevard-host Ruben Nicolai begrijpt wel dat er zo veel geschreven wordt over de kijkcijfers van Twan Huys. Dat laat hij weten in gesprek met Het Parool. Het is volstrekt logisch dat de kijkcijfers van Huys zo minutieus gevolgd worden door de showmedia, aangezien hij momenteel aan het belangrijkste project van RTL werkt. “Och, wat is dat toch heftig, Twan ligt al vanaf de eerste uitzending onder een vergrootglas, elke dag wordt over hem geschreven“, zegt de Boulevard-host.

Is dat oneerlijk, wordt hem door de krant gevraagd. “Nee, want het is ook niet zomaar een plek, een latenightshow bij RTL. Maar er wordt flink op de man gespeeld. Ik weet hoe hard die redactie werkt, hoe iedereen zijn best doet. Je gunt ze meer succes.

Nicolai spreekt ook van een flop. Hij denkt dat RTL Late Night met Twan Huys niet spannend genoeg is. “Misschien zou er iemand naast Twan moeten zitten, iemand die de boel kan ontregelen. Bij Barend en Van Dorp was Jan Mulder een fijne smaak aan tafel.”

Wie moet dat dan gaan doen? “Olcay Gulsen zou dat bijvoorbeeld goed kunnen. En Beau van Erven Dorens heeft het allebei in zich: hij is een rustige presentator die af en toe ook uit de bocht vliegt.

Peter R. de Vries viel Angela de Jong vrijdag in De Wereld Draait Door aan over de grote hoeveelheid aan media-aandacht voor de flopcijfers van Huys.

Het Parool-interview met Ruben Nicolai kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen