Eva Jinek wil niet zeggen wat ze van Twan Huys vindt

Eva Jinek wil niet zeggen wat ze van de slecht bekeken talkshow van Twan Huys vindt. Dat zegt de presentatrice in VARAgids. Het lijkt erop dat Jinek het programma van Huys niet best vindt, want anders had ze wel geroepen dat ze er graag naar kijkt. Wel geeft ze aan dat ze zich goed in hem kan verplaatsen. “Daar kijk ik ook naar. Ik weet nog levendig hoe het was toen ik begon met een latenightshow. Iedereen vindt er wat van en ventileert die mening ook“, zegt de recent bevallen tv-ster.

Ze vervolgt: “Ik heb me altijd voorgenomen om niet zo iemand te worden. Ik heb nooit vanaf de zijlijn kritiek op collega’s gegeven en dat wil ik zo houden.”

Roept ze wel eens ‘stel toch die-of-die vraag!’ als ze kijkt naar praatprogramma’s? “Dat ligt aan het programma. Als ik naar Jeroen Pauw kijk, denk ik dat nooit, omdat ik weet dat die vraag tóch wel gesteld wordt.

Jinek vindt haar oud-leermeester Pauw erg goed. “Als ik naar Jeroen Pauw kijk, kan ik dankzij zijn expressie zien wat hij ergens van vindt. Dat maakt dat ik daar graag naar kijk.

Het VARAgids-interview met Eva Jinek kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV, Pim van Boesschoten

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen