Angela de Jong en Peter R. de Vries clashen over Huys

Geplaatst op za 27 okt 2018 om 10:30

Angela de Jong en Peter R. de Vries clashten vrijdagavond in De Wereld Draait Door tijdens een discussie over de horrorcijfers van Twan Huys. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. De Vries hield zijn RTL-collega de hand boven het hoofd, maar De Jong stond goed haar mannetje tegenover de talkshowroutinier en verwoordde de mening van de kijker. “Het is met afstand het gesprek van de tv-maand oktober: RTL Late Night met Twan Huys“, kondigde Matthijs van Nieuwkerk aan.

Matthijs: “Een maand van beroerde kijkcijfers en een ongemakkelijk relletje rond vermeend geschonden afspraken. Hoe kan dit eigenlijk nu? Toen bekend werd dat Twan de plaats van Humberto Tan zou innemen, leek het een uitgemaakte zaak. Met de komst van de voortreffelijke Nieuwsuur-anchor kon het natuurlijk niet anders dan dat RTL een veel steviger en journalistieker programma zou worden, maar dat werd het dus niet. Integendeel. En dus wringt er iets, dat is duidelijk.”

Angela: “Als je het heel kort wil samenvatten denk ik dat de verkeerde persoon in het verkeerde programma zit. Zoals je net in je inleiding ook al zei: toen Humberto bekendmaakte dat hij ermee stopte, liet hij doorschemeren dat het een andere toekomst voor dat programma was. Met Twan Huys verwacht je dat het een journalistiekere kant op gaat. Dat ging het de eerste weken ook wel, maar ik denk dat ze doorkregen dat het niet heel erg scoorde en nu is het lichter dan licht met onderwerpen waar de presentator zichtbaar ongemakkelijk mee is.”

‘Media zorgen voor lage Twan-cijfers’

De schuld van de lage kijkcijfers van Twan Huys ligt volgens Peter R. de Vries bij de media. “Ik denk dat het meer een kwestie is dat het programma niet helemaal een faire kans krijgt. Twan kan gewoon niets goed doen en ik heb de indruk dat bij veel stukjesschrijvers de wens de vader van de gedachte is dat hij van het scherm moet verdwijnen.”

Hij walgt vooral van Jan Uriot en de zijnen. “Ik heb ook letterlijk mensen gezien op internet, onder andere op de Telegraaf-website waar ze van die filmpjes hebben waar handenwringend wordt gezegd dat er nu echt maatregelen worden genomen en dat de show van het scherm af moet.”

Het is een prima talkshow, vindt De Vries. “Ik kijk zelf regelmatig. Natuurlijk: er kan echt nog wel veel beter en ik zap ook wel eens om elf uur naar Pauw toe, dat ik denk: ik heb het wel gezien. Maar ik zie ook uitzendingen die best heel goed zijn en waar niks mis mee is. Desondanks kijken er dan toch maar 226.000 mensen.”

De media graven volgens hem zijn graf. “Ik heb het idee dat dat een beetje een selffulfilling prophecy wordt door de media die heel dominant dat elke dag onder de loep nemen en er ook met een soort leedvermaak over schrijven. Wat ik net al zeg: de wens is de vader van de gedachte dat Twan faalt.”

Ik zie ook dat er allerlei verwijten aan zijn adres worden gemaakt alsof hij niet empathisch zou zijn. Als ik er naar kijk, denk ik: er is niks mis met die man en hij is best empathisch. Het is gewoon een goede journalist en er wordt ineens gedaan alsof hij er niets meer van kan. Dat is gewoon bullshit.”

Reactie Angela

Wat een onzin, vindt De Jong. “Ik trek het me niet aan, want ik ben ook niet degene die dat geschreven heeft. Ik denk ook juist dat iedereen hem wel een faire kans gegeven heeft, omdat iedereen zag dat er iets aan dat programma moest gebeuren. Het is een journalist waarvan iedereen weet dat hij zijn sporen ruimschoots verdiend heeft, dus waarom zou hij daarom moeten falen van ons allemaal? Dat vind ik werkelijk bullshit.”

De Vries: “Je ziet dat toch gewoon in de stukjes? Jij zegt dan dat je het niet hebt geschreven, maar De Telegraaf, om maar even man en paard te noemen, doet dat aan de lopende band.”

Van Nieuwkerk: “Voeren zij campagne vind je?

De Vries: “Op een bepaalde manier wel. Dat begon natuurlijk al toen Twan volgens De Telegraaf niet adequaat had ingegrepen toen iemand een grapje maakte over die bomaanslag bij De Telegraaf. Toen was het eigenlijk al foute boel. Vervolgens zie je ook in de kwestie met die mensen die de weg blokkeerden heel groot op de voorpagina van de website: ‘Twanprestatie’, in plaats van wanprestatie. Terwijl toen nog helemaal niet duidelijk was wie gelijk of ongelijk had. Dat is tot op de dag van vandaag nog niet duidelijk. Maar Twan krijgt geen seconde het voordeel van de twijfel meer. Hij wordt afgemaakt.”

Onderwerpen

Het ligt vooral aan de slechte onderwerpen, meent De Jong. “Ik zou zeggen: ga gewoon een talkshow maken die jou werkelijk interesseert en stop met onderwerpen als Ch!pz, babypoep en babi pangang.”

De Vries: “Hoe kom jij erbij dat het Twan allemaal niet interesseert? Waar haal jij dat vandaan? Dat dichten jullie hem maar toe.”

De Jong: “Sorry, maar als hij iets moet voorlezen over Ch!pz, kent hij die band niet eens. Die jongens van Stuk TV interviewt hij, maar dat heeft hij nog nooit gezien. Hij heeft toen voor het eerst zitten kijken.”

De Vries: “Dat geldt voor heel veel talkshowhosts, kan ik je vertellen.”

De Jong: “Ja, maar die kunnen het dan iets beter verbergen.”

De Vries: “Denk je dat Jeroen Pauw altijd alles heeft gezien en overal van weet? Die weet ook van bepaalde dingen geen bal af.”

De Jong: “Ja, maar Jeroen Pauw heeft een miljoen kijkers en Twan Huys heeft er 188.000.”

Van Nieuwerk: “En dat is erg laag.”

De Vries: “Men praat elkaar na op een gegeven moment. Ook met het verhaal dat hij niet empatisch zou zijn. Je hoort dat overal terug, terwijl ik denk: waar slaat het op?

‘Not done om naar Huys te kijken

Maar Peter, er is toch geen één programma dat geweldig is, terwijl er niemand naar kijkt?“, merkte Marc-Marie Huijbregts toen op.

De Vries: “Nee, maar je merkt wel om je heen dat het bijna not done wordt om ernaar te kijken.”

De Jong: “De kijker laat zich dat toch niet voorschrijven?

De Vries: “Nou, echt wel. Je bent je wat dat betreft niet bewust van je machtspositie.”

De Jong: “Je zag het ook met de nominatie van Humberto Tan voor de Zilveren Televizier-Ster. Mensen vinden het op een gegeven moment zielig worden. Ik weet wel zeker dat mensen het op een gegeven moment een tandje te veel vinden, dat ze dan vooral gaan kijken. Het werkt eerder de andere kant op, dat denk ik echt. Het probleem is: je hebt niets om daarvoor te gaan zitten. Als je om half elf inschakelt, is er niets waarvoor je iemand anders zou tippen om te gaan kijken.”

De Jong: “Het punt dat jij dat steeds zegt op deze manier, is de selffulfilling prophecy. Ik heb gisterenavond gekeken en er zaten prima onderwerpen tussen.”

Huijbregts: “Ja, prima. Je zegt elke keer: het is best aardig en het is prima. Maar prima is voor een nieuw programma niet genoeg.”

De Vries: “Nou, niet genoeg. Ook bij Pauw en bij jou, Matthijs, zijn er natuurlijk avonden dat je denkt: nou, oké, niet briljant, maar voldoende. Dat is inherent aan een talkshow, zoals het bij de dagbladen natuurlijk ook is.”

Lange tenen

De Jong begrijpt niet waarom je niet over een tv-flop mag schrijven. “Ajax-fans hebben er ook altijd moeilijk mee als beschreven wordt hoe Ajax heeft verloren. Zo lang je goed scoort en het goed doet, dan komen er ook elke dag stukjes over. Dan is het allemaal heel leuk. Op het moment dat dit het vlaggenschip is van een zender die het moeilijk heeft, lig je onder een vergrootglas. Zo simpel is het.”

Van Nieuwkerk noemde de mediarel over Jenny Douwes, die door Huys bedonderd is. “Als dat zo zou zijn, is het ook een beetje waar dat het onbetrouwbaar is. Kijken mensen daarom niet meer?

De Jong: “Het was heel duidelijk in die uitzending dat haar iets beloofd is voor die uitzending waar hij zich niet aan hield. Nog niet zo zeer voor de kijker, maar wel voor de gasten aan tafel is dat een factor van belang. Mark Rutte zal ook denken: met wie word ik daar geconfronteerd? Ze kunnen het wel beloven, maar uiteindelijk is het wel zo, want het levert spannende televisie op en ‘de tafel is van iedereen’. Die 188.000 kijkers van van de week komt niet meteen door die Jenny Douwes-rel, maar wat ik zei: er is niets waarvan ik zeg: laat ik het nog even terugkijken.”

Maatstaf

De Vries: “Je neemt jezelf dus als een maatstaf?

De Jong: “Ja, dat doe ik.”

De Vries: “Nou, dan is een hoop verklaard.”

De Jong: “Hij trekt geen miljoen kijkers, hè, Peter. Hij trekt er 188.000. Daar was jouw Raadkamer nog een succes bij.”

Van Nieuwkerk: “Wat moet je anders doen dan jezelf als maatstaf nemen, Peter, als je over televisie schrijft?”

De Vries: “Ja, misschien is dat wel zo.”

De conclusie is volgens De Jong dat Huys vooral zware onderwerpen moet behandelen die hem interesseren, zoals buitenland en politiek.

De Vries: “Dat wil de lezer van het AD ook heel graag, hè, die zware onderwerpen.”

Een stilte volgt. De Jong: “Ja, ik klaag voor de rest niet. Het zal.”

U kunt het ook gewoon allemaal even terugkijken. Dat doet u hier.

Foto: BNNVARA
63 Reacties op “Angela de Jong en Peter R. de Vries clashen over Huys”


 1. Bears’den

  Hahaha, clashen??
  Beetje overdreven..

 2. Curryworst

  Is Peter R. de Vries ook eens een dag níet boos en verongelijkt?
  Hou een camera voor zijn neus en hup daar gaat hij weer.
  Onze misdaaddeskundige, directeur van een advocatenkantoor, voetbalmakelaar, ex-politicus, opiniemaker en programmamaker .

 3. HalloJumbo

  Peter gaat er weer andere dingen bij halen. Door Hiddemeister is hij al aan de kant gezet, en AngelaGodin doet het nog even over.

 4. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Er was inderdaad geen enkele sprake van een clash.

 5. Ron

  Vond Angela’s betoog in deze wat sterker dan die van Peter R. de Vries toch behoorlijk gekleurd was. Maar aan het einde op de vraag hoe RTLLN er uit zou moeten zijn had ze het over een talkshow met veel politiek maar dan toch ook weer entertainment. En dat terwijl ze in haar krant van de week nog verkondigde dat ze alleen maar politiek en iets zwaardere onderwerpen wilde zien. Tja, dan veranderd er dus niet veel. En je moet ook niet doen wat Pauw doet. Die heeft deze formule ook en is daar veel succesvoller mee.

 6. Henk

  Die blik van angela op t laatst naar peter.. priceless!!

 7. Herrie

  Peter is zo irritant, hij wil gewoon niet luisteren.Altijd is het de schuld van een ander.

 8. Erik

  Op twitter heb ik Peter met vriendelijke bewoording eens een keer tegengas gegeven. Ik ben daarna gelijk geblokkeerd Haha. Deze man zegt nooit reacties te lezen maar ondertussen…..

  En ben je het niet met hem eens dan gunt hij je het licht in de ogen niet meer.

 9. HanzWorsd

  Vies en dik zelf ingenomen varken. Peturrrrr had best goede punten.

 10. Zomaar

  Ook Huys is een broodheer voor Peter, dus die kijkt wel uit wat hij zegt.

 11. Mike

  Peter R. de Vries is om te kotsen

 12. Koen

  Het was een heerlijke vermakelijke discussie

 13. Mario

  Peter had gewoon gelijk.

 14. Henk

  Waarom neemt mevrouwtje zelf niet alle talkshows over die volgens haar ´niet goed zijn?´ Ieder mens is anders, leer dat maar eens te accepteren en probeer geen kopie van mensen te maken. Zo heb je ook dikke en magere mensen etc.

 15. HanzWorsd

  Door de jong heb ik een hekel aan dikke mensen gekregen, keek er zelf ook van op.

 16. Dennis

  Wat gaat die Peter r de Vries op zijn smoel zeg, die is niet tegen Angela opgewassen..

 17. Bart

  Angela had helemaal gelijk.
  Clashen viel reuze mee
  Ik denk niet dat Peter naast crime, sport en politiek ook nog eens in talkshows moet gaan zitten als mediadeskundige. Als misdaad verslaggever/deskundige is hij een vakman. Daar zou hij zich tot moeten beperken.

 18. Willie

  Clashen? Hou toch eens op met die overdrijving 8.0!

 19. Anonymous

  Ben geen fan van PR de Vries of Angela de Jong, maar van een clash was geen sprake en ja PR. de Vries had enkele goede punten/opmerkingen.

  Als er iemand verongelijkt was, dan wel Angela de Jong. Regelmatig haar gezichtsuitdrukking…….., die spraken boekdelen.

 20. Laurens

   “Hij trekt geen miljoen kijkers, hè, Peter. Hij trekt er 188.000. Daar was jouw Raadkamer nog een succes bij.”

  Deze opmerking van Angela was goud! Hahaha, dat gezicht van Peter erna, hij was ook een stuk stiller na deze opmerking.

 21. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Peterj Erj de Vrjies heeft dus weer EUR.1500,- in z’n krokodillen-lederen jaszak kunnen steken. Makkelijk verdiend. Maar wat blijft het toch een hypocriete zak slappe patat, die de Peterj Erj de Vrjies.

 22. Mousy

  @Laurens, ja een KAT in het nauw maakt rare sprongen.

  Achter haar PC kan ze wel columns schrijven, maar in een live discussie met tegenwind (face to face) komt ze vrijwel nooit goed uit de verf.

 23. robb

  Peter heeft wel een punt hoe je ook over hem denkt hij gaat niet met de massa mee ,Angela en de telegraaf zijn bezig om hem onderuit te halen door er regelmatig over te schrijven ze ook weten dat ze veel invloed hebben ,mede door Angela haar hetze tegen Tan heeft dat er toe geleid dat hij is ontslagen.

 24. Adriaan

  ARD en ZDF hebben in een taalgebied van meer dan 100 miljoen mensen 6 talkshows in de avonduren en Nederland heeft met een taalgebied van amper 20 miljoen mensen minstens 15 talkshows per avond, een gasten keuze die 5 maal groter is voor 1/3 talkshows.

 25. Mink Vaillant

  Complimenten ook voor de kapper van Angela.

 26. de deskundige

  Komen we nu nooit van Peter R af ? hij hangt me meters ver de keel uit.

 27. Johan

  Daar heb je “Peter weet het beter” weer. De media de schuld geven, van wie kennen we dat ook weer. De kijker heeft altijd gelijk en als die niet kijkt heb je toch een probleem, hoe je er ook over denkt.

 28. Ruben

  Keurig, zoals voorgeschreven, met de gevouwen handjes op tafel en de zeden prediken. Peter had overigens wel een off day. Was niet scherp en liet zich toch wel een beetje ondersneeuwen.

 29. mager marc

  De waan van de dag. Een gesprek over niks. Het helpt niet dat meneer in een besmet format is gestapt, en dat wist meneer van tevoren. Maar die loonstrook stinkt natuurlijk niet en het geld wat eruit flapt al helemaal niet. Kortom, prima met geld gesmeten bollebozen bij rtl. Heftige verontwaardiging alom. Oh wacht…

  En verder moet je geluk hebben in deze flinterdunne wereld. Niets meer, niets minder. Pauw heeft, logischerwijs, ook magere tijden gekend. En pauw weet, zoals ieder ander normaal mens, natuurlijk niet alles, want als meneer de pech had gehad dat zijn ‘geinige’ opmerking ‘loop jij bij de psychiater, jongen’ tegen Over Mijn Lijk presentator Valerio Zeno was opgepikt door wat journalisten, dan was jeroen pauw nu de niet-empatische, slecht scorende, houten hark en blablabla-presentator geweest. Zo dun is lijntje tussen ‘succes’ en een ‘totale lul’ zijn en daarom stelt het hele wereldje geen ene reet voor.

 30. mager marc

  En dat weten die gasten zelf ongetwijfeld ook.

 31. Cafeine

  @HanzWorsd 11.08 Doe eens normaal eikel!!

 32. BBcee

  Zo wat voelde mevrouw A zich aangeschoten, zat verborgen voor zich uit te kijken.
  De vrouw van de krant van de oliebollentest en de haringentest. Daar refeerde Peter ook naar zonder het bij naam te noemen.

  Weg met het AD en met Angela, Beide sensatie. Het is mij nog steeds onduidelijk wat Angela doet naast het afbreken en geven van zogenaamde “deskundige” toespraken.

 33. anonymous

  Ik dacht dat Angela zoveel was afgevallen?
  Heeft ze alles er weer aan gegeten?

 34. HanzWorsd

  Is er positieve correlatie tussen screentime de jong en de aanschaf van afslankpillen?

  Met dat soort vragen zit ik nou.

 35. Erik2

  Peter R. de Vries is een walgelijk hypocriet mannetje.

 36. Gshshsn

  Ik begin echt eensteeds grotere hekel aan die monotome heksenkop te krijgen

  ELKE DAG IS HET WEER ZOVER
  BETAALD ZIJN DWARSE ZIELIGE MENINGKJE GEVEN
  NIEMAND ZIT EROP TE WACHTEN

  OPP LEUREN VAN TV NOU
  IK HEB HET HELEMAAL GEHAD MET DIE LOSER

 37. ox

  Stemmingmakerij,daar is petertje zelf helemaal niet van…

 38. Mike

  Ik ben Angela en haar superieure toontje zo verschrikkelijk beu. Een vervelend mens dat haar moment in de schijnwerpers ten volle uitmelkt. Haar platte Rotterdamse accent is ook niet om aan te horen.

 39. By the way

  Angela verwoordt alleen haar eigen mening, niet die van ‘de kijker’. Het laatste is niet aan de orde en daarmee veel te veel eer.
  Dat je het als individu eens bent met haar betekent niet dat iedereen het met haar eens is en dat Angela ‘dus’ namens een groep spreekt.

 40. Bea

  Angela is peter de vries gewoon de baas. Net zoals Hiddema die flapdrol de vries de baas is. Eigenljk is iedereen met meer dan een hersencel deze mislukte tv maker de baas.

  peter de vries krijgt teveel aandacht. Die lelijke heksenk^p kan ik niet meer zien en al helemaal niet horen met zijn nasale stem. Weg met die mislukte vent, kat in het donker knijper, opportunist en uitvreter.

 41. Remco Terhorst

  De Vries: “Denk je dat Jeroen Pauw altijd alles heeft gezien en overal van weet? Die weet ook van bepaalde dingen geen bal af.”

  Dit vond ik hypocrisie ten top. Peter zit ook overal te doen alsof hij overal verstand van heeft.

 42. Bart

  @Mousy Ze kwam juist goed uit de verf en ze had helemaal gelijk.
  Peter kwam niet goed uit de verf. Wat komt die man nou doen daar? Het ging niet over misdaad. De Telegraaf hetze en die van mc kan wel wat minder inderdaad.

 43. Ron

  Peter staat er gewoon te gekleurd en met belangen in, met zulke gasten weet je de antwoorden wel en kun je geen discussie winnen. Het was wel spannende TV tussen de twee, maar eigenlijk weet je de antwoorden al.

 44. Ron

  P.s. te gekleurd ook omdat Blue Circle zowel Boulevard als RTLLN produceren. Dus tja…

 45. aammehoela

  Ben het wel met Angela eens, het enige waar Peter gelijk in heeft is de reactie op De Telegraaf. Deze krant pakt ieder item aan om te zeuren over RTL en de NPO. Maar ja, belangen bij Talpa/SBS.

 46. aammehoela

  Ben het wel met Angela eens, het enige waar Peter gelijk in heeft is de reactie op De Telegraaf. Deze krant pakt ieder item aan om te ze uren over RTL en de NPO. Maar ja, belangen bij Talpa/SBS.

 47. SOLANGE

  Peter heeft gelijk Twan is een veel te goede host voor zo een onbeduidend program……Tan heeft het program naar God gebracht door mee te dansen en zingen….was een hele slechte host….. wie je daar neerzet het is over….. en dan nog die 2x reclames mensen… zappen weg….maar is geen schuld van Twan

 48. Ton

  Onbegrijpelijk dat DWDD deze Peturrrr weer mee laten praten voor een hoop geld en dat wij naar zijn domme gelul moeten luisteren. Ik kijk al niet meer naar RTL4 op deze tijd om die miskleun te ontlopen en nu duikt die dwaas ook weer op bij DWDD op dit tijdstip. Vreselijk ventje die Petertje ,beterwetertje in te kleine kleding, wat een zak en wat vervelend dat ik moet blijven zappen om dat ratje niet te zien. Overal duikt hij op met zijn meer dan dom gelul ,jammer.

 49. Gerda

  Wat is Angela toch een vreselijk nare vrouw.. bah

 50. Lies

  Peter maakte zich druk om het feit dat ‘de media’ Twan massaal de grond in boort.
  En wat doet Peter zelf?
  Precies hetzelfde door bij DWDD te gaan zitten om het eens lekker uitgebreid over Twan te hebben.
  @Remco Terhorst: idd ! Hypocriet tot op het bot.

 51. joost

  Wie zit er nou telkens onder een andere naam , zonder enig argument , hier in de MC als reactie te schrijven:

  “Peter heeft gelijk”,?

  Is het Peter zelf soms?

 52. peter

  peter heeft gelijk

 53. B klein

  Zo heerlijk “transparant”, “onafhankelijk”, “integer” en totaal niet voorspelbaar ons nationaal geweten op tv.
  Zou hij deze onafhankelijke mening ook mogen declareren??????
  Eh……voor hoeveel pecunia heeft hij deze mening afgegeven?????
  Heeft twan ook meebetaalt aan deze factuur????
  Zijn er toezeggingen aan petertje gedaan???
  Bv voor ieder positief berichtje 3x meedoen bij twannemannetje????
  Je weet het maar nooit bij peter rondneukende de vries.

 54. Henk

  Peter komt me vaak de keel uit, maar nu heeft hij sterke argumenten. De rest van de tafel zit in een tunnelvisie. Die Angela neemt haar werk nog serieus ook. Ik zou zeggen: mens ga koken. Ik ben geen fan van RTLLN, maar het moet blijkbaar helemaal kapot gemaakt worden. Zelfs een analyse bij DWDD, dat is toch niet te geloven?

 55. Trudie

  2 honden vechten om een been, Of te wel 2 mensen kibbelen om Twan. Wie is de 3e die de boel zal sussen?

 56. Fons

  Ach ach… dat moralistische gedrag van meneertje de Vries kennen we nu wel.
  Deze mislukte betweter kan beter een paar maanden van de buis.
  De kijkcijfers worden er niet beter op als hij als mislukte deskundige in boulevard of andere programma’s zit.
  Angela verwoordt wat het kijkpubliek vindt. Dat snapt Petertje R. niet..

 57. critikast

  De Vries is elitair, Amsterdams, Ajacied, verwaand , onbetrouwbaar en zichzelf schromelijk overschattend. Angela is onderbouwd kritisch, eerlijk, duidelijk, “volks”, ze is zichzelf en kwam als winnaar van deze “clash” uit de bus. Topvrouw en ook nog eens aantrekkelijk !

 58. jomari

  Programma zond ook prachtige beelden uit van wereld beroemd icoon, Elvis Presley.
  Mathijs onze betweter wist niets over hem te vertellen….niet elitair genoeg?
  Dom, hij heeft toch tijd om zich ruim voor de uitzending wat voor te bereiden op de items?Wordt daar goed voor betaald. Wel Aznavour door onze strot duwen.
  Douwe, groot fan van Elvis wist niet te vertellen wanneer en hoe Elvis was overleden, Marc Marie wist het zeker………niet dus.

 59. GW

  Dus Peter (“ik heb overal een mening over”) R. de Vries bekritiseert andere media voor het simpele feit dat ze een mening verkondigen die niet de zijne is. Hahaha.

  Respect voor de zelfbeheersing die Angela kon opbrengen tijdens het continue interrumperen van Peter. Aan de lichaamstaal te zien was dat niet altijd even makkelijk.

  Oh en Angela, als je dit leest, je nieuwe kapsel is geweldig! :-)

 60. Jolanda Braaksel (columniste)

  Angela gaf weer eens een intelligente bijdrage, we zijn niet anders gewend. Peter R de Vries zit duidelijk in een zeer verlate penopauze en is dermate irritatiewekkend dat het waarschijnlijk niemand zou uitmaken wanneer hij op brute wijze afgeslacht zou worden, bijvoorbeeld met een stomp roestig keukenmes. Maar goed. Het getuigt van intens armoede dat hem om een mening gevraagd moet worden. Als columniste van hoog niveau adviseer ik alle talkshows om op te houden hem uit te nodigen, daar hij van een deplorabel niveau is.
  Ik ben een stijlvolle en intellectuele vrouw.

 61. Mlkersten

  Sterke power vrouw Angela die petertje legde het helemaal af geweldig

 62. anoniem

  Angela komt er een NEP olie bol test van AD

  Hans schaam je

  er zijn tranen gevloeid en die veeg je nooit meer weg met je nep test…..

 63. Tandjes!

  Angela afrekenen op haar omvang, haar Rotterdamse tongval en een nep oliebol test: nogal zwak als je het daarvan in je reactie denkt te moeten hebben. 1000 x liever een vollere vrouw dan al die enge gratenpakhuizen die je in de modebladen en op de runway tegenkomt. Los daarvan diende Angela Peter prima van repliek. Een voltreffer, haar opmerking over Peter’s mislukte programma De Raadkamer. Lollig om te zien dat Peter deze keer ook van Marc Marie én van Matthijs tegengas kreeg. Valt me op dat hij altijd naar Matthijs kijkt i.p.v. naar zijn opponent, zodra hij de discussie dreigt te verliezen. Hoe sneu ben je dan? Matthijs deed er deze keer niet aan mee. Eindelijk! Ik ben al langer he le maal klaar met De Vries. Elke keer duikt ie weer ergens anders op en over elk onderwerp heeft hij wel íets te zeuren. Schnabbels te over dus. Dat moet maar eens klaar zijn, gewoon niet meer uitnodigen deze non valeur. Wat Twan Huys aangaat: hij is overduidelijk niet de juiste man op deze plek. Ook blijkt hij onbetrouwbaar te zijn. Dat had ik niet van hem verwacht, maar hee, alles uit de kast om de kijkcijfers te boosten. Geen slimme zet, dat zal hij snel merken. Huys vindt uiteindelijk geen thuis bij de commerciële omroep, maar niemand heeft hem tot zijn overstap gedwongen. Het is en blijft zijn eigen keuze en dus mag hij wat mij betreft best een tijdje op de blaren zitten, voordat hij weer met hangende pootjes teruggaat naar de publieke omroep.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.