Opsporing Verzocht niet op NPO 1 maar op NPO Start

Geplaatst op Tue 16 Oct 2018 om 15:30

NPO 1 zendt vanavond Oranje-voetbal uit en dat betekent dat vaste prik op dinsdag Opsporing Verzocht uit moet wijken. De meest urgente zaken worden om 20.25 uur twintig minuten lang behandeld op NPO Start. Dat heeft de Avrotros laten weten. Anniko van Santen is er blij mee. “Super dat we op deze manier kijkers, die ondanks het voetbal graag zoals altijd meteen na het Journaal willen gaan meedenken met de politie over urgente misdrijven, kunnen bedienen“, aldus de presentatrice.

Het is de eerste keer dat Opsporing Verzocht uitzendt op het internetplatform van de NPO. De rest van de uitzending volgt om 22.10 uur op NPO 3, waarin naast nieuwe zaken ook een update wordt gegeven van de op NPO Start behandelde zaken.

Het opsporingsprogramma besteedt vanavond onder meer aandacht aan een vermissingszaak in Utrecht en een gevonden handgranaat in Zwolle.

Afgelopen woensdagochtend werd aan een café aan de Voorstraat in Zwolle een handgranaat aan de deur ontdekt. Er blijken bewakingsbeelden te zijn rond het incident, die de politie graag aan het publiek wil tonen.

Foto: Avrotros
18 Reacties op “Opsporing Verzocht niet op NPO 1 maar op NPO Start”


 1. gtstfites

  lol nee dat gaat werken blij met een dooie mus die hongaar @!!

 2. Bennie Normaal

  Alles moet wijken voor een spelletje met een bal.

 3. OMG

  Nogal geforceerd dit, maak dan wekelijks een speciale show voor NPO start.

 4. Fred

  Opsporing verzocht is vanavond gewoon op TV te zien, maar dan op NPO3, 22.10 uur.

 5. jroen

  Ho ho @bennie Normaal dit is echt wel een heel erg duur spelletje met een bal. Wellicht duurder dan 3 of 4x de uitzending van opsporing verzocht.

  NPO Start.. Op welke zender is dat te vinden? -:)

 6. Trui

  We willen natuurlijk niet missen wat onze licht getinte ” landgenoten” nu weer allemaal uitgehaald hebben.

 7. Wyatt

  Goedkope mannier om NPO start te promoten.

 8. wild willie westbroek

  dusss niet op nederland een

 9. 123

  Had NPO Best 1 gedaan, of had het gewoon vanaf het begin overgeheveld naar NPO 2 of NPO 3.

 10. Peter

  Ja want mensen gaan in die flutapp zitten kijken naar een iele player.
  Snap wel dat het niks wordt met die NPO. Had dat voetbal op NPO3 gezet. Heeft het tenminste zin om die eindregie aan te hebben staan.

 11. Peter

  Marokkanenjournaal hoort gewoon op tv te worden uitgezonden

 12. HanzWorsd

  Dit programma word je aangeboden door de Nederlandse vereniging van Marokkaanse bontkragen.

 13. Vrede

  Hoezo hebben ze de kijker opeens nodig? In de zomer is er weken lang geen tip nodig van de kijker en dan zijn allerlei berovingen, verkrachtingen en moorden niet belangrijk omdat ze een zomerstop belangrijker vinden.

 14. Bob

  Bij NPO is men het spoor bijster, wat een wanbeleid….

 15. Wijze van Zion

  In het kader van de door de overheid aan minderheden ter beschikking gestelde zendtijd, was opsporing verzocht vanavond op Nederland 3….

 16. E. Jansen

  Ja mensen, jullie weten het aaaaallemaal beter… Had dit gedaan, had zus gedaan, had zo gedaan… blabla…En hoe zit dat met jullie werk? Zijn jullie dan ook allemaal zo mondig als hier?… Nee, dan zijn jullie opeens die makke lammetjes… ik stel voor dat we een forum openen over jullie werk, waarin we ook lekker los kunnen gaan van wat wij vinden dat beter moet!

 17. Joop55

  NPO doet een RTL’tje indekken na de exit van Tante Ellie, storten de kijkcijfers volgens hun weer in, niet gewoon op NPO 2 neuh.. gewoon verbannen naar NPO Start. Overigens was dat voetbal ook weer slaapverwekkend , met een mazzeltje gelijkgespeeld van de Belgen.

 18. anoniem

  Nu nog die NPO site goed laten werken… Bij drukte rond livegebeurtenissen stem ik af op het buitenland.. :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.