Kaj van der Voort wil nieuwe Martijn Krabbé worden

Zanger Kaj van der Voort, bekend van de boyband B-Brave, zou graag in de voetsporen treden van RTL 4-ster Martijn Krabbé. Dat laat hij weten in gesprek met de Viva. Gevraagd naar waar hij over tien jaar staat, antwoordt Van der Voort: “Ik hoop een Martijn Krabbé 2.0 te worden. RTL-programma’s te mogen presenteren en natuurlijk nog te zingen. Ik zal nooit gaan vloggen of die shit.. Daar ben ik te saai voor. Verder hoop ik nog steeds dezelfde mensen om me heen te hebben.

Wil hij liever presenteren of zingen? “Zingen. Ik ben begonnen met zingen. Dat is waar mijn passie ligt. Presenteren is erbij gekomen, maar niet wat ik altijd heb gewild.

Als artiest en tv-presentator moet je er altijd tiptop uitzien. Van der Voort is dan ook behoorlijk ijdel. “Ik kan niet ontkennen dat ik ijdel ben. Mensen hebben dat beeld van mij omdat ik mijn haar altijd in de lak zet.

Als ik een slechte huid of wallen heb, ga ik de deur niet uit zonder make-up van mijn zus onder mijn ogen te smeren“, zegt de vriend van de dochter van Quinty Trustfull.

Het Viva-interview met Kaj van der Voort kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen