Naam Dionne Stax valt niet bij Johnny en Humberto

De naam van Dionne Stax is dinsdag niet gevallen in het één uur durende interview van Johnny de Mol met Humberto Tan in Waar is De Mol. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Tan zwijgt al anderhalf jaar over zijn vermeende affaire met Stax. De affaire gecombineerd met het zwijgen erover heeft volgens critici bijgedragen aan de ondergang van RTL Late Night, maar nog altijd wil de presentator er niet concreet over zijn. Wel stipte De Mol de affaire indirect aan.

Johnny de Mol: “Op werkgebied heb je het behoorlijk te verduren gehad. Ik ben persoonlijk helemaal niet geïnteresseerd in het hoe en wat, maar op privégebied is er ook een hoop reuring geweest.”

Humberto Tan: “Daar is ook een hoop gebeurd, ja. Ik wilde in het begin eigenlijk wel met iedereen praten, maar ik dacht: ja, dan moet je wel weten wat je wil zeggen en weten wat er überhaupt aan de hand is. Als je dat zelf nog niet weet, wat ga je dan zeggen? Later gaat het verhaal zijn eigen leven leiden.”

Johnny: “Dit moet een impact geweest hebben op het gezin. Wat voor effect had dit?

Humberto: “Het belangrijkste effect: hoe meer er van buiten geschopt werd, hoe hechter het werd, op een of andere manier. Het had net zo makkelijk de andere kant op kunnen gaan. Dat het helemaal uit elkaar was gevallen. Dat is dus niet gebeurd en dat is heel bijzonder. Dat is heel waardevol. Het is echt niet leuk geweest, zeker voor thuis niet. Voor mij niet, voor de kinderen niet, voor Ineke niet, voor niemand. Het was een jaar vol lessen in nederigheid. Helemaal niet fijn, maar kennelijk hoort dat er ook bij.”

Johnny: “Als je zegt een lesje nederigheid. Ben je door het stof moeten gaan?

Humberto: “Nou, je krijgt er natuurlijk geen prijs voor. Natuurlijk ga je door het stof. En dat is prima. Dat hoort zo.”

Johnny: “Kunnen we stellen dat de liefde heeft overwonnen?

Humberto: “Lenny Kravitz zegt het heel mooi: ‘Let love rule.’ Dat is het echt. De liefde heeft overwonnen. Dat is zo. En het gaat met name ook om die binnenste kring van mensen die heel dichtbij staan en die zijn altijd dichtbij blijven staan. Dat is heel dierbaar, heel waardevol, waaronder deze hier, die oudste.”

Johnny: “Wat zegt dat over Ineke dat de liefde heeft overwonnen?

Humberto: “Ineke is een fantastische vrouw. Echt. Maar ja, ze zegt zelf ook: het gaat niet om haar alleen, maar wat we samen hebben gedaan. Ik heb ook de neiging om te zeggen dat zij geweldig is en het super heeft gedaan, maar ze heeft wel eens tegen me gezegd: ‘Dat vind ik iets te makkelijk. Je moet allebei willen werken aan je relatie.’ Je moet er allebei aan willen trekken en dat was het. Daar kan ik alleen maar heel blij mee zijn. Het is een fantastische moeder en een fantastische vrouw.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen