GeenStijl wil Job Gosschalk de bak in

GeenStijl vindt dat Job Gosschalk de bak in moet. ’s Lands bekendste weblog vindt het een goede zaak dat hij binnenkort alsnog verhoord wordt. Dat is te lezen in de post ‘Aangifte tegen Dirty Job Gosschalk #metoo’. Lange tijd leek het erop alsof Gosschalk weg zou komen met zijn jarenlange misdragingen, maar nu ligt er een aangifte. Het is tijd dat hij keihard gestraft wordt, vindt GeenStijl. “Iedereen in Hilversum weet het en iedereen houdt z’n bek, maar nu niet meer en zo hoort het.”

Het weblog vervolgt: “Vieze man zit met vieze jatten aan mensen die dat niet willen – mensen die dat niet willen doen aangifte tegen vieze man met vieze jatten – politie neemt aangiftes in behandeling – vieze man met vieze jatten gaat cel in.”

Zo moet het ook met types als Harvey Weinstein en Kevin Spacey gegaan. “En zo moet het Francisco van Jole ook vergaan.

Dan deelt GeenStijl nog een sneer uit aan Carry Tefsen, die het recentelijk opnam voor Gosschalk. “Voor de 114-jarige Carry Tefsen is het te hopen dat het OM niet te streng is voor die arme rapevogel van een Job Gosschalk, die het leven van tientallen acteurs letterlijk en figuurlijk heeft verneukt. ‘Want dan moet iedereen die mooie producties van hem missen. Dat vind ik zonde.’

Het GeenStijl-artikel leest u hier. Lees ook:
Castingboef Job Gosschalk wordt alsnog gehoord (dinsdag 30 oktober)
Peter R. sluit niet uit dat Job minderjarige misbruikte (vandaag)
Gerard Spong: ‘Job Gosschalk ontkent strafbare feiten’ (vandaag)

Foto: GeenStijl

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen