Laatste gasten Waar is De Mol bekend: Lil’ en Verbaan

De aftrap zit erop en dat moment grijpt SBS 6 aan om de laatste gasten van het huidige revivalseizoen van Waar is De Mol bekend te maken. Het gaat om Georgina Verbaan en Lil’ Kleine. Dat heeft de zender laten weten. Presentator Johnny de Mol trapte zijn programma gisteren af met Humberto Tan en de komende weken gaat hij op reis met Victor Mids, Ellie Lust en Ronald Koeman. Daarna volgen dus afleveringen met de kersverse Voice-coach en de twitterende actrice.

Lil’ Kleine neemt zijn kersverse verloofde Jaimie en zijn vader mee op reis door Tanzania en Zanzibar en actrice Georgina Verbaan gaat met Johnny naar Indonesië om orang-oetans in het wild te zien.

Verbaan neemt de twee belangrijkste mannen in haar leven mee: haar beste vriend Patrick Martens en haar vader. Hij is geboren in Indonesië en op zijn elfde naar Nederland verhuisd. Hij keert voor het eerst terug naar zijn geboorteland.

In dit seizoen mogen de BN’ers die met De Mol op roadtrip gaan voor het eerst een of enkele dierbare reisgenoten meenemen.

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen