Mogelijk deze week duidelijkheid over Wilfred-show

Wilfred Genee is al een tijdje in gesprek over een dagelijkse middagshow op Radio Veronica en mogelijk wordt daar deze week of volgende week meer over bekend. Dat liet hij zondagavond doorschemeren in gesprek met RTL Boulevard. Genee en zijn collega René van der Gijp werden geïnterviewd over het feit dat tv-zender Veronica flink in de lift zit nu zij daar televisie maken. “De programmaleider van Veronica dacht er heel anders over“, gniffelde de presentator.

Genee: “Die zei dat hij al lang op de kaart stond, ha ha, maar we hebben toch de indruk dat het niet slecht is gegaan met de zender sindsdien.”

René van der Gijp: “Hawaii Five. Vier keer achter elkaar. Dan ben je zenderdirecteur. Dan zet je van acht tot elf Hawaii Five op. Is dat wat? Ha ha. En je neemt je zelf nog serieus ook op een of andere manier.”

Dan wijzend naar Genee: “Bij RTL was het ook perfect. Alleen was het voor hem wat minder daar. Laten we nu hopen dat het voor hem wat beter wordt.”

Genee, waarschijnlijk doelend op het gerucht over een dagelijkse show op Radio Veronica: “Ja, dat wordt het ook, maar daar kan ik nog niets over zeggen, maar volgende week misschien wel of de week erna, maar dan hoor je het.”

Froukje de Both: “Wij denken dat hij hier doelt op zijn eigen middagshow die hij naar verluidt krijgt bij Radio Veronica. We wachten dat natuurlijk in spanning af.”

Overigens is het De Boths ex Niek van der Bruggen die plaats moet maken op Radio Veronica als Genee daadwerkelijk de middagshow krijgt.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen