Divagedrag Naomi Campbell treft RTL Boulevard

RTL Boulevard kreeg dit weekend tijdens de One Young World-bijeenkomst in Den Haag te maken met het divagedrag van topmodel Naomi Campbell. Dat was zondag te zien in de uitzending op RTL 4. Campbell kreeg vorstelijk betaald voor haar toespraak, dus kwam speciaal naar ons land toe. RTL Boulevard was er als de kippen bij en regelde een exclusief interview, maar daar had Campbell niet zo veel zin in. “Onze verslaggever heeft 5,5 uur op haar staan wachten“, aldus Ruben Nicolai.

Volgens Ruben Nicolai stond die verslaggever na 5,5 uur wachten bijna alsnog in de kou. “Toen kwam ze eindelijk en stapte ze meteen in de auto en wou ze wegrijden. Onze verslaggever is met gevaar voor eigen even op de limo gedoken en zei: ‘Wacht, nee, nee, nee, ik had een vraaggesprek.’ Hij stelde één vraag en het was meteen ‘thank you’. Dat zei ze namelijk als eerst en toen stelde hij snel nog een vraag.

Campbell vertelde weinig bijzonders voor de camera van Boulevard: “De One Young World-leiders zijn onze toekomst. Zij worden onze wereldleiders. Het is iets waarvan ik het gevoel heb dat ik het moet doen. We leven momenteel in een turbulente wereld, gezien alles wat er gebeurt. Ik denk dat de ideeën van de jongeren van One Young World de wereld een stuk beter maken. Je moet niet vergeten wie je bent en altijd jezelf blijven. Dank je.

Boulevard-deskundige Nikkie Plessen: “Zij is gewoon heel erg lastig en daar staat ze ook om bekend. Ik heb het zelf ook een keer meegemaakt. Ik was in Frankrijk, kwam uit een club gerold en zat te wachten op een bootje dat ons wegbracht. Vervolgens kwam er een Bentley aanrijden, er stapte een totaal dronken Naomi Campbell uit en ze flikkerde haar Chanel-schoen door de lucht en riep: ‘My Chanel shoes are broken, I want to have new Chanel shoes, right now!’ Die bodyguard pakte haar letterlijk op, propte haar in die boot en die boot ging er vandoor.

Het Boulevard-item kunt u hier bekijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen