Carry Tefsen baalt: ‘Gosschalk alles kwijt door #MeToo’

Geplaatst op Mon 15 Oct 2018 om 11:45

Carry Tefsen vindt het heel zonde dat Job Gosschalk alles kwijt is geraakt door #MeToo. Ons land mist daardoor veel fantastische werken. Dat zegt de 80-jarige actrice in gesprek met Volkskrant Magazine. Gosschalk heeft naar verluidt tientallen jonge jongens misbruikt tijdens audities. Door #MeToo durven zij en andere slachtoffers eindelijk op te staan tegen seksueel overschrijdend gedrag. “Ja, maar ik heb ook weleens gedacht: moet dat nou allemaal aan de grote klok?“, zegt de actrice.

Ze vervolgt: “Ik snap dat mensen ermee in hun maag zitten, maar ik vind het zonde als een regisseur heel begaafd is, fantastische dingen kan maken en dat dan door die ene stomme afwijking van hem dat hij zo nodig overal aan moet komen, de hele boel verpest wordt. Want dan moet iedereen die mooie producties van hem missen. Dat vind ik zonde.”

Tefsen denkt daarbij aan Gosschalk. “Ik heb hem altijd heel aardig gevonden. Maar ja, ík ben geen jongetje. Ik weet alleen dat hij een hele toekomst had van fantastische dingen die hij de mensheid kon schenken, en wat gebeurt er: hij wordt in een hoek gedrukt en zijn leven is verpest. En dat gun ik hem niet.

Is ze zelf wel eens slachtoffer geworden van #MeToo? “Ik vind het een moeilijk geval. Laat ik het zo zeggen: je wordt handig. Als iemand een beetje handtastelijk was of met peutervingers rondliep. Ik was daar wel tegen gewapend.”

Ook acteur Frank Lammers springt in de bres voor Gosschalk. Hij verving Gosschalk als regisseur van de musical All Stars. “Ik ben blij dat ik dit heb kunnen oplossen voor Job. Het is triest wat er allemaal is gebeurd, dat er al geoordeeld is voordat een rechter heeft gesproken.

Lammers werd in allerijl opgetrommeld: “Job had al wel de jongens gecast, maar de meisjes nog niet.

Story-baas Guido den Aantrekker: “Frank Lammers over Job Gosschalk en de audities voor de musical All Stars. Ik geloof het meteen.

Den Aantrekker snapt dat in de bres springen voor Gosschalk niet zo. “Een klap in het gezicht van alle slachtoffers van Job Gosschalk, deze uitspraken van acteur Frank Lammers, bekend van de Jumbo-reclame.

En RTL Nieuws-backstagevrouw Renske Holwerda: “Ik wil graag alle BN’ers die zoveel medelijden hebben met Job Gosschalk adviseren dat lekker voor zich te houden.

Het Volkskrant Magazine-interview met Carry Tefsen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
36 Reacties op “Carry Tefsen baalt: ‘Gosschalk alles kwijt door #MeToo’”


 1. Norvo

  “Job had al wel de jongens gecast, maar de meisjes nog niet.”

  … Onschuldig, maar oh zo veelzeggend bijzinnetje.

 2. Gekkehenkie

  Deze vrouw heeft waarschijnlijk last van hersen verkalking,
  wat een gekkie nu maar hopen dat we deze rooie gek snel kunnen begraven!!#domme uitspraken,
  geen apathie voor slachtoffers,.

 3. André

  Geef het nog wat tijd en het is de schuld van de burger en sociale media.

 4. Albin

  Dit land is ziek. Dat er mensen zijn die deze misdaden goed praten is walgelijk. Gatverdamme Carry

 5. SOLANGE

  Die lelijke trol Tefsen moet dr domme bek houden ….zou ze ook zo stom lullen als haar zoon misbruikt werd??

 6. SOLANGE

  Ouwe drel heeft aderverkalking

 7. SOLANGE

  Schandelijk dat die trol het nog durft op te nemen voor die viezerik ..klap in het gezicht van de slachtoffers….hersenloos wijf hoort geen platform te krijgen …….

 8. SOLANGE

  Zou die Tefsen ook zo dom lullen als haar zoon misbruikt was???? in die wereld lelkaar maar de hand boven het hoofd houden..zum kotzen die Tefsen

 9. bhuf

  Harvey Weinstein had ook nog prachtige films kunnen produceren. House of Cards had ook nog een prachtig slotseizoen kunnen hebben met Kevin Spacey. Ik had ook nog graag een keer naar een show van Bill Cosby gewild, wat een humor had die man. Echt, wat een domme redenatie hebben sommige mensen

 10. B klein

  Deze uitlatingen van zowel Tefsen als die van Lammers zouden strafbaar moeten zijn. Dit zegt alles over de ranzige zaken die met de camera uit plaats vinden. Zo liet die walgelijke bert vd veer een opname uitlekken van een dame onder de douche. Kwam daar ook mee weg. Deze machtsgeile figuren die misbruik maken van die macht horen voor de rechter. Hoe hoog ik Tefsen ook had zitten. Mijn respect voor haar is in 1 seconde weg. Ik kijk nooit meer naar alle drie!!! Dat is wat er werkt. Volledig negeren en boycotten. Wat een walgelijke mensen!! Shame on you. Een stomp recht in het gezicht van alle slachtoffers. En dat geldt ook voor gijsje en een irene moors die compleet negeerd wat een slachtoffer meemaakt.
  Uitkotsen is het beste. Deze geldbeluste figuren trachten strafbare zaken goed te praten. Hoe laag ben je dan!!!!!

 11. maatje te groot

  Het is toch verdomme niet te geloven. Die gore schoft vrij praten. En die slachtoffers dan? Wat hebben die meegemaakt en nu nog met hun trauma’s…
  Opsluiten die rooie heks.

 12. Remi

  Ach ja … Mien Dobbelsteen ;)

  https://nl.xhamster.com/videos/carry-tefsen-mien-dobbelsteen-482347

 13. LD

  Wellicht had hij nog veel te geven, maar hij had gewoon te veel genomen… zonder toestemming… vanuit een machtspositie. Geen idee hoe mensen het voor deze viespeuk op kunnen nemen.

 14. Bas

  Graag dan ook het gehele interview plaatsen én alles melden wat Carry gezegd heeft hierover. Nu krijg je een vertekend beeld en reacties o.b.v. jullie berichtgeving die niet volledig is. Opruiing door MC!

 15. anymouse

  @Bas, dat is vaker zo. MC plaats vaker geen volledige artikelen. Knip en plak werk zodat het inderdaad opuiing is/wordt. En zo vele kliks krijgt.

 16. John

  @Bas12.30 opnemen voor mensen die het opnemen voor misdadigers
  is nog Donner dan dom!!

 17. John

  dommer

 18. Bas

  Hoe dom ben je om het voor deze machtsmisbruiker op te nemen…

 19. Robert

  Straks krijgt hij nog een lintje ook, kom op zeg.
  Maar ja in de tijd van Carry kon alles zullen we maar zeggen.
  Hup Jumbo, eruit met die Lammers in jullie reclame.

 20. Corrector

  @John: doe niet zo oppervlakkig en lees wat Bas zegt. Hij neemt het voor niemand op, behalve de lezers van MC. Hij stelt dat MC gekleurd berichtgeving doet door niet het gehele interview te plaatsen en er selectief uit te citeren of samen te vatten.

 21. Don

  Tefsen heeft m.i. behoorlijk veel last van haar leeftijd! :-(

 22. Godefroy France

  Dit was dan ooit de”top” van aanstellerig overacted nederland, zeg eens A wat een kleuterklas toneel, schreeuwen, aanstellen en maar lachen, het beroemde lach of ik schiet concept, hollandesies ten voeten uit,nu zie waar dit allemaal terechtkomt, in de kliko met dit platvoers grachten gezeik.
  Heeft ze haar “carriëre” mischien aan deze vetklep te danken, pijpen voor een rolletje?

 23. HalloJumbo

  Tefsen zit vanavond bij Twanvertoning. Je verwacht het hiet.

 24. west

  dat hele ME TOO gebeuren is voor pseudo b N ers ideaal om op de voorgrond te komen of in de publiciteit En Carry heeft gewoon gelijk

  Vanaf de 50 er Jaren is er heel veel gebeurd op he Gooise matras, maar iedereen zweeg daarover! leven en laten leven, en elk diertje zijn pleziertje !!

 25. Momo

  Nou en? Waarom moet ik medelijden met hem hebben?

 26. Susan

  Carry, Weet je wat doodzonde is?! Al die begaafde acteurs die nooit meer aan de bak kwamen omdat ze niet ingingen op de avances van meneer Gosschalk! Dat is pas een doodzonde!! En hij heeft zelf bekend, he?! Laat meneer Lammers dat ook even begrijpen! Carry, Frank, bedankt voor het meeleven met de slachtoffers, he?!?

 27. T

  Hij heeft jongens seksueel misbruikt, en daar zou alles gezegd mee moeten zijn. Niet één keer, maar jarenlang. Al had hij 20 Oscars gewonnen, die man deugt gewoon niet. Jammer dat die BN-ers zo vuistdiep in hun eigen wereldje zitten.

 28. Mike

  Het is symbolisch voor hoe verbijsterend anders sommige mensen naar het misbruik van jongens en mannen kijken.

 29. GekkeHenkie

  @West ,jij ook zo dom?

 30. Suzanne van den Brink

  Ja dat moet ,ja. Behalve dan de witte onderbroek van de Jole VARA/ PO .

 31. Susanne

  Ik irriteer me mateloos aan die BN’rs die het nog opnemen ook voor die man. On-ge-loof-lijk. Vandaar dat het ook zo lang heeft kunnen duren, mensen in datzelfde wereldje die hem een hand boven het hoofd houden. Totdat het hún kind is die dit overkomt.. wedden dat ze dan inéén keer een ander moraal hebben? Hypocrieten.. :-(

 32. Jolanda Braaksel (columniste)

  Carry heeft groot gelijk, zij is verstandig tot op hoge leeftijd. Niet lullen maar poetsen. Zelf de grens aangeven, geen gemiep achteraf.
  Ik ben een intellectuele en stijlvolle vrouw.

 33. Bep

  Carry, liever de mooie producties van Job missen dan iemand met een stoornis z’n gang laten gaan,dat snap jij duidelijk niet maar z’n slachtoffers wel.Die willen vergelding omdat ze gedwongen werden!Niet meewerken, geen rol. Het is een smerig wereldje.De bezem moet erdoorheen! Dat is nog steeds niet gebeurd.

 34. Henk

  Tja, we weten het nu wel. In kerken en in de sport werken ook vakmensen, toch zijn die soms ook niet te handhaven vanwege hun wangedrag. Niemand gaat dan jammeren dat ze nog zulke mooie dingen hadden kunnen doen of dat het zo`n goede vriend(in) was. Stop daar eens mee.

 35. IÎI

  Ja Carry, jij behoort tot een generatie die onderhand wereldvreemd is geworden. Daarmee is alles gezegd.

 36. Annemiek

  Triest dat Carry en Frank niet verder kijken dat hun neus lang is! Heel dom ook. Trouwens gekkehenkie, het is empathies!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.