VI verklaart waarom Beau won van Luizenmoeder

Geplaatst op Mon 15 Oct 2018 om 12:30

De mannen van Veronica Inside vinden het helemaal niet zo gek dat Beau van Erven Dorens de Gouden Televizier-Ring heeft weggekaapt voor de neus van De Luizenmoeder. Hij kwam tijdens het gala veel sympathieker over. Dat hebben ze gezegd in hun talkshow op Veronica. René van der Gijp denkt dat De Luizenmoeder had gewonnen als men vóór de uitzending van het tv-gala moest stemmen, maar dat de gunfactor van de kijker kantelde door wat zij tijdens de uitzending zagen.

René van der Gijp: “Als de stemming geweest zou zijn voor het gala, zoals bij alle andere prijzen, dan had De Luizenmoeder dik gewonnen, maar ik zag het gebeuren: hij was sympathiek, kwam goed over, zijn kinderen zaten daar, hij zat naast zijn vrouw. En die luizenmoedertjes zijn een beetje in zichzelf gaan geloven.”

De acteurs kwamen een beetje arrogant over, aldus de voetbalanalist. “Dus dat luizenmoedertje kreeg de vraag van: ‘Wat zien jullie er mooi uit’, en het eerste wat ze deed, was twee keer direct de naam van de ontwerper van de jurk noemen, want die krijg je niet voor niks. Zij denkt dat Nederland gek is en die zit ook zo van: wie ben jij? Dus die weerstand werd steeds groter tegen die luizenmoedertjes. Het komt natuurlijk omdat Beau echt een leuke gozer is, maar die luizenmoeders zijn natuurlijk acteurs en lang niet zo leuk.”

Johan Derksen: “Ik begrijp de weerstand tegen Beau niet. Ik vind Beau namelijk een heel prettige presentator en een prettig mens. Hij heeft wat tegenslagen gehad en hij is weer boven komen drijven. Hartstikke goed, ik gun het hem van harte.

Foto: Veronica
18 Reacties op “VI verklaart waarom Beau won van Luizenmoeder”


 1. Ron

  Heldere analyse. Niets mis mee.

 2. Rubicon

  Spot on

 3. HalloJumbo

  Hie het fragment. Genottelijk:

  https://www.youtube.com/watch?v=7goa9GEjq9g

 4. Remi

  Volkómen helder wat er fout is gegaan …

  De Luizenmoedertjes hadden na het “droppen” van die geweldige serie
  uit de media moeten blijven …
  Dan had het iets “mysterieus” gehouden …

  Maar nee hoor … óveral schoven ze aan.
  Aan elke tafel zaten ze, ook in alle ochtend-shows.

  Nederland is er klaar mee.

 5. StefanV

  Ik ben het eens met de omschreven analyse, maar mogelijk speelt ook nog een ander aspect mee: de hype rondom de Luizenmoeder ligt alweer enige tijd achter ons. De laatste uitzending uit de reeks (tot dusver) was op 18 maart, dus alweer meer dan een half jaar geleden.

  Dat geldt weliswaar bijna net zo voor Beau, maar kennelijk beklijft dat programma een stuk beter.

 6. Ron

  Beau zijn programma past ook meer bij de NPO kijker. De kijker die het Televizier Ring Gala kijkt. Dat heeft ook de doorslag gegeven.

 7. Ikke

  Of heeft de afdeling RTL Online voor veel meer stemmen gezorgd? Want RTL kan wel wat goed nieuws gebruiken.

 8. anonymous

  Kloot helemaal.
  Eigen arrogantie deed luizenmoeder de das om.

 9. Mama Nouskouri

  mooi op tijd. werken ze niet in het weekend bij MC?

 10. chris?

  Maar goed dat de luizenmoeders hun partners en kinderen niet hebben meegenomen.

 11. IÎI

  Kun je nagaan hoe makkelijk de mens wikt en weegt. Eén scheet en alles is weer anders.

 12. Suzanne van den Brink

  De Luizenmoeder , is dat de moeder van twan Luis? hihihihihihihihi

 13. Evelien

  Idd de cast van de luizenmoeder zat n beetje lacherig bij elkaar met een houding van kom maar op dat gaan we winnen en het filmpje deed er ook geen goed aan. Had Beau en RTL het beter bekeken met zijn zonen en zijn vrouw bij elkaar en in het filmpje.

 14. Bep

  @Evelien…. inderdaad, ze werden te overmoedig.
  Advies voor volgende genomineerden..Je hebt pas gewonnen als je hem in je handen hebt….. niet eerder!!!

 15. Ron

  Degene die gaat bepalen wat we wel en niet mogen eten op werk krijgt een klap voor zn koleresmoel

 16. Ilse

  Ik denk dat de analyse van VI wel klopt. De Ring gaat namelijk naar degene die het sympathiekste overkomt; Beau kwam denk ik sympathieker over dan wij. Maar ik ben zo benieuwd wat Remi (zie reactie hierboven) bedoelt met “óveral schoven De Luizenmoeders aan: aan elke tafel zaten ze, zelfs in ochtendshows”. We zijn namelijk heel bewust volledig uit de media gebleven; we zijn twee keer aangeschoven bij DWDD (na de 1e en na de laatste aflevering) en Jennifer en ik zaten 1 keer bij 5 uur Live. Dat was het. Zou het kunnen dat je in de war bent met acteurs uit een andere serie, Remi?

 17. aammehoela

  Het zou inderdaad kunnen. Maar wie weet volgend seizoen. Dan weer een nieuwe reeks van Luizenmoeder. Waarschijnlijk de laatste ook, want het is een serie die niet jaren mee kan. Maar goed, de belangrijkste waardering hebben ze wel gehaald. In plaats van de gehoopte 600.000 kijkers werden het er zo’n 3 miljoen meer. Dat is en blijft een prestatie die blijft staan.

 18. jos

  Vroeger was VI een hoogtepunt maar nu kan ik het nog amper afkijken. De enorme zelfvoldaanheid en het overdreven lachen om eigen grapjes (zeker van Gene) is bijna geen doen meer. Het ligt er te dik bovenop dat ze leuk moeten zijn. Tenenkrommend.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.