VI verklaart waarom Beau won van Luizenmoeder

De mannen van Veronica Inside vinden het helemaal niet zo gek dat Beau van Erven Dorens de Gouden Televizier-Ring heeft weggekaapt voor de neus van De Luizenmoeder. Hij kwam tijdens het gala veel sympathieker over. Dat hebben ze gezegd in hun talkshow op Veronica. René van der Gijp denkt dat De Luizenmoeder had gewonnen als men vóór de uitzending van het tv-gala moest stemmen, maar dat de gunfactor van de kijker kantelde door wat zij tijdens de uitzending zagen.

René van der Gijp: “Als de stemming geweest zou zijn voor het gala, zoals bij alle andere prijzen, dan had De Luizenmoeder dik gewonnen, maar ik zag het gebeuren: hij was sympathiek, kwam goed over, zijn kinderen zaten daar, hij zat naast zijn vrouw. En die luizenmoedertjes zijn een beetje in zichzelf gaan geloven.”

De acteurs kwamen een beetje arrogant over, aldus de voetbalanalist. “Dus dat luizenmoedertje kreeg de vraag van: ‘Wat zien jullie er mooi uit’, en het eerste wat ze deed, was twee keer direct de naam van de ontwerper van de jurk noemen, want die krijg je niet voor niks. Zij denkt dat Nederland gek is en die zit ook zo van: wie ben jij? Dus die weerstand werd steeds groter tegen die luizenmoedertjes. Het komt natuurlijk omdat Beau echt een leuke gozer is, maar die luizenmoeders zijn natuurlijk acteurs en lang niet zo leuk.”

Johan Derksen: “Ik begrijp de weerstand tegen Beau niet. Ik vind Beau namelijk een heel prettige presentator en een prettig mens. Hij heeft wat tegenslagen gehad en hij is weer boven komen drijven. Hartstikke goed, ik gun het hem van harte.

Foto: Veronica

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen