Art Rooijakkers: ‘Hoe zou ik RTL Late Night doen?’

Nu Twan Huys zo beroerd scoort met RTL Late Night, denkt Art Rooijakkers er wel eens over na hoe hij het programma zou presenteren. Dat heeft hij gezegd in de rijdende talkshow van NU.nl-ster Chris Helt, dat is opgenomen vóór de Huys-fail op vrijdag. Helt vroeg het Rooijakkers op de man af. “Een gewetensvraagje. Als je nu RTL Late Night ziet en Twan Huys heeft het een beetje moeilijk. Denk je dan soms van: hoe zou ik het doen?

”, vroeg hij. Daarop antwoordde hij: “Natuurlijk, zeker.”

Helt: “Zou je het willen, een soortgelijk programma?

Rooijakkers: “Ik denk dat ik een paar jaar geleden volmondig ja had gezegd en nu nog steeds wel, maar hoe die programma’s werken is wel anders geworden. Een paar jaar geleden was ‘de tafel’ van Jeroen Pauw of ‘de tafel’ bij De Wereld Draait Door echt agenderend. Die tijd is wel voorbij. Ik denk dat heel veel mensen in Hilversum wel zullen denken: hoe zou ik het doen?

Wat is er mis met de talkshow van Huys? “
Ik vind Twan heel goed, ik vind zijn eindredacteur heel goed, ik vind de gasten die er zitten heel goed. Ik denk dat het ook een kwestie van gewenning is, dus dat mensen die RTL gewend zijn aan Twan moeten wennen en andersom. Ze moeten elkaar vinden.”

De rijdende talkshow van Chris Helt kunt u hier bekijken.

Lees ook:
Art Rooijakkers praat over vervangen Twan Huys (9 oktober)
RTL ontkent dat Art Rooijakkers op plek Huys komt (10 oktober)

Foto: NU.nl

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen