Art Rooijakkers: ‘Hoe zou ik RTL Late Night doen?’

Geplaatst op Mon 15 Oct 2018 om 11:00

Nu Twan Huys zo beroerd scoort met RTL Late Night, denkt Art Rooijakkers er wel eens over na hoe hij het programma zou presenteren. Dat heeft hij gezegd in de rijdende talkshow van NU.nl-ster Chris Helt, dat is opgenomen vóór de Huys-fail op vrijdag. Helt vroeg het Rooijakkers op de man af. “Een gewetensvraagje. Als je nu RTL Late Night ziet en Twan Huys heeft het een beetje moeilijk. Denk je dan soms van: hoe zou ik het doen?

”, vroeg hij. Daarop antwoordde hij: “Natuurlijk, zeker.”

Helt: “Zou je het willen, een soortgelijk programma?

Rooijakkers: “Ik denk dat ik een paar jaar geleden volmondig ja had gezegd en nu nog steeds wel, maar hoe die programma’s werken is wel anders geworden. Een paar jaar geleden was ‘de tafel’ van Jeroen Pauw of ‘de tafel’ bij De Wereld Draait Door echt agenderend. Die tijd is wel voorbij. Ik denk dat heel veel mensen in Hilversum wel zullen denken: hoe zou ik het doen?

Wat is er mis met de talkshow van Huys? “
Ik vind Twan heel goed, ik vind zijn eindredacteur heel goed, ik vind de gasten die er zitten heel goed. Ik denk dat het ook een kwestie van gewenning is, dus dat mensen die RTL gewend zijn aan Twan moeten wennen en andersom. Ze moeten elkaar vinden.”

De rijdende talkshow van Chris Helt kunt u hier bekijken.

Lees ook:
Art Rooijakkers praat over vervangen Twan Huys (9 oktober)
RTL ontkent dat Art Rooijakkers op plek Huys komt (10 oktober)

Foto: NU.nl
20 Reacties op “Art Rooijakkers: ‘Hoe zou ik RTL Late Night doen?’”


 1. Deadly Viper

  Jij zou het nog slechter doen!

  Zet gewoon Jensen daar.

 2. Ron

  Zijn eindredacteur heel goed? Ik denk dat deze eindredacteur over zich heen laat lopen door de rest van de redactie en RTL want ik zie de hand niet van hem of haar. Ik zie nog steeds de redactie die gasten en items bepaald of die avond Humberto Tan Late Night nog gewoon presenteert….

 3. Hans S.

  Wat een arrogantie en bal is Art Rooijakkers.

 4. Vincent

  Wat is hij toch lelijk.

 5. danny

  Art word ook niks. Ook dodelijk saai en de interessante gasten gaan naar Pauw. Net als nu. Dus eigenlijk is er geen redden meer aan nu. Gewoon stoppen met Rtl late night is het allerbeste voor iedereen.

 6. SOLANGE

  De beste stuurlui staan aan wal arr
  ogante klootzak die Art

 7. Dooie Hannie

  Wat een arrogante zakkenwasser die Art.

 8. Robster

  Beau met een late night show, ander format, de boel flink opschudden op dat tijdstip! De huidige naam is teveel besmet! En doe eens iets anders mensen, overal dezelfde mensen met n mening. Je kan de hele dag “opinieprogramma’s” kijken, mensen met n mening ben ik nu wel n beetje zat.

 9. Remi

  @ Remert van Dijk

  Jij lijkt me nou tyoisch zo’n GroenLinksige “verbinder”. ;)

 10. chris?

  Er wordt aardig aan de poten gezaagd van Twan Huys. Beste Art, je presenteerde “wie is de Mol”prima. Je had bij de P.O. moeten blijven.
  Mag ik je herinneren aan je presentatie van DZDR als éénmalige vervanging van de DWDD. Was niet best hé. Twan had niet weg moeten gaan bij de P.O. Nu meer geld maar reputatie aan diggelen.

 11. B klein

  Deze “gek” is echt volledig de weg kwijt. Heeft een allergrootste fan die geen fouten van hem ziet!!! Hijzelf! Staat iedere ochtend een uur eerder op om in de spiegel opgewonden van zichzelf te worden en gaat dan ook voor de spiegel masturberen. Legt bij zijn partner volgens mij een grote foto van zijn eigen gezicht op het gezicht. Komt dan zo lekker! Vooral laten doen. Zijn wij na 1.5 week ook weer van hem af. Gaat aan iedere gast vragen of zij ook zo gek zijn met hem als hijzelf is. Naar mijn mening goede hulp nodig. Heeft in drie zaken bovenmatig interesse : art art art.

 12. B klein

  Oja. En dan de copie van het prachtige reisprogramma van floortje.
  Schaamteloos overgenomen. En dan de cameraposes : rambo staand op de boot, rambo in de jungle, rambo slaat beschermende hand om oerwoudspecialiste, rambo laat krokodil van maar liefst 8 cm met bkote handen in t water. Echt zo lachen. Je komt niet meer bij.
  Totdat tot je doordringt dat hij het maar al te serieus bedoeld.
  Als je de afgang van Tan en Twan bij elkaar optelt dan komt deze nig niet in de buurt van de afgang van dit “griezelige” echootje ten grootte van de nieuwste oceaanliner van Maersk.

 13. GekkeHenkie

  Art jongen toch je bent niet geschikt,dropl.l.

 14. Suzanne van den Brink

  Alles beter dan het vriendje van Peter de vries. [ behalve de dansende neger dan niet natuurlijk.

 15. Suzanne van den Brink

  Mmmmm ,nou ik zou Art wel doen. lekker ding.

 16. anonymous

  Art is niet geschikt..Punt.
  Heel dom ook om dit soort uitspraken te doen over collega’s en hun oeogramma’s.
  Art moet weg.

 17. Bart

  @DV Jensen moet zeker weer een talkshow krijgen maar niet de dagelijkse late night van RTL4

 18. Geronimo

  Twan Huys is nog niet dood en de erfenis wordt al verdeeld.

  Ik heb een suggestie: programmeer iets anders spraakmakends. Een talkshow hebben ze al bij de Staatsomroep.

 19. chris?

  Collega’s moten zo niet praten over collega’s

 20. Pluk vd Petteflet

  Art jongûh hé, wordt ff wakker nou.
  Doe niet zo gek mafketel, niemand zit op je te wachten.
  Daarentegen NU.nl-ster Chris Helt, dát is pas een iemand om rekening mee te houden. Die wordt namelijk NU-ster genoemd op de wereldberoemde allesvertegenwoordigende website van du Courant de lá Media.
  Kom jij aan met je boerenkool peen-en-uien huilogen muiltje, pfff, ‘k zouzo die sjoo van Twan Huys over kunnen nemen, voor die vijf ton laat ik nog een tramp stamp op m’n rug zetten ook (Wel iets te hoog natuurlijk) en dan gaat ik gelijk elke avond megalomane kijkcijfers halen want iedereen zit op mij te wachten.
  Nounou, slappe bak koffie Arrtje Jongûh, dat wordt m niet.
  Maar dat van die kleurplaat op je rug zal en nog wel opknappen waarschijnlijk. Heb je in elk geval nog iets om over te praten … proest<<^

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.