Olcay Gulsen vindt vader OG3NE behoorlijk fout

Geplaatst op Mon 13 Aug 2018 om 11:00

Olcay Gulsen vindt het gevoelsmatig heel erg fout dat Rick Vol, de 55-jarige vader van OG3NE, een jaar na het overlijden van zijn vrouw een relatie heeft aangeknoopt met de 20-jarige Janine. Dat heeft ze zondagavond gezegd in RTL Boulevard. Janine is een superfan van Vols zingende dochters van 24, 22 en 22. “Ik gun die man absoluut geluk, maar ik vraag me af waarom dat moet met een meisje dat 35 jaar jonger is, die 20 jaar oud is en dus jonger dan zijn eigen drie dochters.”

Het leeftijdsverschil is wel héél erg groot, aldus Gulsen. “Dan is ze ook nog eens een superfan. Alles is gewoon verkeerd hieraan.”

Iedereen voelt volgens haar aan dat dit verkeerd is. “Ik zou niet willen dat mijn dochter van 20 met een man van 55 zou gaan. Dat zou ik niet oké vinden. Ik heb geen dochter, maar stel je voor dat ik die zou hebben.”

Later die avond waren ze ook bij Shownieuws vrij kritisch. “We hebben de ouders van dat meisje nog niet gehoord, maar ik kan me voorstellen dat je voor je dochter van 20 iemand anders in gedachten hebt dan een weduwnaar van 55 met drie volwassen dochters die ouder zijn dan je eigen dochter“, zei Evert Santegoeds.

Zelf laat OG3NE weten: “Het doet ons enorm goed om mee te maken dat papa weer wat blijdschap vindt. Het helpt als je iemand hebt die voor je klaarstaat en je weer een beetje het geluk laat voelen.

Lees ook het Telegraaf-artikel ‘Vader OG3NE heeft relatie met 35 jaar jongere fan‘.

Foto: RTL
108 Reacties op “Olcay Gulsen vindt vader OG3NE behoorlijk fout”


 1. Tja

  Laat iedereen in zijn waarde. Wie is Olcay Gulsen dan wel om te zeggen dat dit fout is. Laat ze eerst haar eigen rotzooi opruimen.

 2. Meneer Kaktus

  Wat is er mis met een jonge vriendin?

 3. Meneer Kaktus

  Een man met statuur moet nou eenmaal af en toe verwend worden. Dat kunnen de jonge vrouwtjes toch het lekkerst.

 4. Meneer Kaktus

  Virgien, maak eens even een uitsmijter met ham, kaas, salami en bacon.

 5. Teun-Arie Van der Geelen-Coppens

  Die vader is gewoon psychisch gestoord.

 6. Virginia

  Kweetniet

 7. shrink

  Nou nou, die Olcay heeft wel een heel fijn afgesteld moreel kompas!

 8. Lies

  Olcay komt uit een familie van uitkeringstrekkers en opportunisten.

 9. snuifje

  Ze is gewoon jaloers…

 10. Sander

  Haha, dat meisje is dus nu de stiefmoeder van drie dochters die ouders zijn, haha.

 11. Anouk

  Wie vindt dat niet?
  Belachelijke onfrisse situatie natuurlijk, 20 jaar is ze (!), en is naar 100 concerten van OG3NE geweest, wat ook opvallend is.
  Dit gaat nooit lang duren, snap ook niet dat hij dit zichzelf aan doet…

  Is zij 30, gaat hij bijna met pensioen… en over kinderen wil ik het helemaal niet hebben.
  En zo zijn er nog legio voorbeelden die dit tot een mislukking gedoemd maken.
  Hoop dat het verstand eerdaags terug is.

 12. Rick Vol

  Iedereen voelt dat dit verkeerd is? Dat 20-jarige vlees dat ik met mijn vingers omklem, voelt anders verdоmde goed!

 13. Medusa

  Toen mijn ex met een meisje van 22 aankwam toen onze zoon 4 jaar oud was had ik er eigenlijk alleen maar problemen mee omdat ze in de weekenden voor onze zoon moest zorgen als ex moest werken. ( Mijn voorgevoelens klopte natuurlijk, helaas) Dit meisje heeft stiefdochters die al voor zichzelf kunnen zorgen. Als die 2 gelukkig zijn en dochters geen bezwaren hebben. Wie zijn wij dan om daar over te oordelen?? Waren wij er voor hun toen ze net hun dierbare vrouw en moeder verloren? Nee!! Waarom moeten sommigen dan nu wel vooraan staan om te oordelen?

 14. Pepernoot

  @Lies
  Pfff, hou toch op, Liesje. Moet je over familieleden beginnen om haar af te katten? Kan ik jou aanspreken op je gekke oom? En als wat je zegt zo is, dan is het des te knapper dat ze met die achtergrond een bedrijf uit de grond heeft gestampt. Of dat nu inmiddels failliet is of niet.

 15. robb

  Word er nu aan elke Nederlander gevraagd wat we er van vinden.

 16. Nick

  Die vader hoort in een inrichting.
  Het is misselijkmakend.

 17. Henk

  Waarom oordelen mensen toch zo tegennatuurlijk? De visuele schoonheid is tussen 20 en 30 jaar gemiddeld het mooist. Ook logisch omdat de natuur dit bedoeld heeft voor de voorplanting. Dus wat die man doet is heel natuurlijk. Dat de meeste in morele hokjes zich laten vangen is hun probleem

 18. Shaniquilia vd Put

  Good for him! Die man doet het evolutionair biologisch uitstekend! Het enige doel in het leven is het doorgeven van je DNA en dat gaat het beste bij een jonge, gezonde, vruchtbare vrouw. Laat de selectief verontwaardigde en jaloerse vrouwen met hun shame-tactiek maar lekker gillen.

 19. Zalmneusje

  Die dochters ook, die het zogenaamd allemaal zo geweldig vinden en superblij zijn voor hun vader. Wie gelooft dat nou. Pa zal snel van een koude kermis thuiskomen als de eerste sexroes voorbij is.

 20. Wouter K

  DIEP TRIEST.

 21. Virginia Rens

  Meneer Kaktus, je uitsmijter is klaar!

 22. Britt Scholte Lover

  Deze vriendin van de vader heeft laatst op het podium gestaan bij Ogene! is een groot fan van de meiden en is nog een tiener!
  Deze man / vader is 55 jaar!! Dit is behoorlijk FOUT !

 23. Barend-Jan Zwartkijker

  Mensen maak je niet deuk. Die meid – überfan – is maar een rebound. Die man moet haar lekker uit elkaar trekken en volpompen met piem3lpap. Over paar maanden is ie daar klaar mee en kan over tot de orde van de dag.

 24. Barend-Jan Zwartkijker

  deuk = druk

 25. dynamische dennis

  @Shaniquilia vd Put

  Nogmaals: het is een absolute schande dat jij voor de klas staat.

 26. Koosje

  Dat meiske heeft de kring van het pot zitten nog op de kont en nu deelt ze de lakens met een opa? Dat is idd fout,heeeel fout. Hallooooo ouders …….

 27. Gerrit

  @Henk: Dat zeg jij en dat is ook wat de Westerse maatschappij je wil doen geloven. (De kans bestaat dus dat je beïnvloed bent door het heersende idee, alhoewel het natuurlijk ook jouw levenslange natuurlijke voorkeur kan zijn.) Ik kan je zeggen dat ik, als man van 45, altijd aangetrokken ben geweest tot vrouwen van rond mijn leeftijd. Toen ik 15 was, viel ik op tienermeisjes. Vrouwen van 40 konden wel mooi zijn natuurlijk, maar niet meer dan dat. Toen ik 30 was, zag ik vrouwen van 20 niet meer staan. En nu ik 45 ben moet ik er nog steeds niet aan denken om een relatie te hebben met iemand van meer dan 10 jaar jonger of ouder. Er zijn prachtige meiden van 25, maar wat moet ík met zo’n snotkop? Seksueel aantrekkelijk zijn ze voor mij niet. En ik zie meer dan genoeg seksueel aantrekkelijke veertigers rondlopen.

 28. Claire

  Met Rick Vol, de 55-jarige vader van OG3NE, is iets helemaal mis. Deze nep relatie is natuurlijk gedoemd te mislukken, maar de schade die wordt aangericht is onuitwisbaar.

 29. Rick Vol

  Claire, ik kan bij jou in jе sрleet ook wel ff wat schade aanbrengen door je ff lеkker (Rick) Vоl te sрuiten.

 30. Marcooo

  Dit zijn gewoon de eerste signalen dat de carrière

 31. Hobo Joe

  Is toch heerlijk man. Meiden van die leeftijd zijn nog niet wereldwijs dus daar kun je makkelijk van profiteren als volwassen vent. Je weet precies hoe je zo’n goedgelovig kind om de tuin kan leiden. Wel weggooien na gebruik.

 32. Herrie

  Geobsedeerde fans moet je sowieso op een afstand houden, wedden dat ze hem gast stalken als het over is?

 33. Marcooo

  Dit zijn gewoon de eerste signalen dat de carrière van de drie dames klaar is.
  Ze zijn niet goed genoeg.
  Je leest steeds minder over ze en ze verschijnen nauwelijks meer in programma’s.
  Ze zijn gewoon niet goed genoeg. Ze worden dikker en dikker, zeg maar volgevreten, en hun moeder kan ze ook geen extra gunfactor meer geven.
  Dat hun vader dit doet is natuurlijk belachelijk. Heus niet het leeftijdsverschil maar wel dat het een fan is van de drie vadsige dames. Geloof me dat dit al langer loopt. Gênant. Dat de drie dikkerdjes hun worstehandjes boven hun vader houden is niet zo slim.
  Ik vond ze al saai en talentloos dus beter dat ze in de vergetelheid raken.
  Alle ouders van hun fans weten nu dat de vader er lekker overheen gaat. Gênant!

 34. Claire

  @ Rick Vol

  Jij speelt niet vast veel klaar met je zielige kleine piemoltje :-) Ga je dikke st#kede w**f maar lastigvallen stakker. :-)

 35. Barend-Jan Zwartkijker

  @claire;
  Je maakt me nieuwsgierig naar jouw uiterlijk…. 😇

 36. Shaniquilia vd Put

  Claire geeft even een mooi voorbeeld hoe vrouwen vaak discuszeuren: op de man, persoonlijk, niet on-topic, zonder argumenten en veel shamen en blamen.

 37. lip

  Het zou mij niets verbazen als de dame die Rick Vol bekritiseert, zelf voor een kredietje voor haar bedrijf onder een 30 jaar oudere man is gaan liggen.

 38. Claire

  @ Shaniquilia vd Put
  Leuk deze kleingeestige selectieve verontwaardiging. Blamen en schamen werkt uitstekend, keer vooral niet de andere wang toe, gelijk flink er op los timmeren.

  Shaniquilia vd Put ( je bent volgens mij te dom om te k*kken) als je de reactie leest waar ik op reageer dan snap je wellicht met die halve hersencel van je waarom ik dat niet pik. Fijn dag domme muts :-)

  Rick Vol
  Mon 13 Aug 2018 om 12:07

  Claire, ik kan bij jou in jе sрleet ook wel ff wat schade aanbrengen door je ff lеkker (Rick) Vоl te sрuiten.

 39. Claire

  @ Barend-Jan Zwartkijker
  Mon 13 Aug 2018 om 12:19

  Leuk voor je houden zo, ik ben niet nieuwsgierig naar jouw uiterlijk :-)

 40. Shaniquilia vd Put

  Lijkt me een volstrekt eerlijke opmerking van een leuke, viriele man, Claire. Wees blij met de aandacht!

 41. Hobo Joe

  Claire, zit je in de overgang of zo? Zeikwijf, ga anders een sudoku oplossen.

 42. RAymondVL

  Weet je, het interesseert me totaal niets wat Olcay Gulsen van die relatie vindt. Feit is wel dat die vader langzaam uit het dal aan het krabbelen is en een nieuwe liefde heeft gevonden. En dan is er zo’n Olcay Gulsen (wie???) die hem even nog in het openbaar een trap na geeft.

 43. Hobo Joe

  Die VL in je naam staat vast voor Vlaanderen, want wat jij zegt moet wel de domste post van de maand zijn. Maar voor de gemiddelde Belg is dit nog niet heel dom natuurlijk.

 44. Barend-Jan Zwartkijker

  @Claire ;
  Hee wat jammer nou. Misschien zouden we een leuk setje zijn!?

 45. Claire

  Hobo Joe,

  Ga jij je uitkering maar ophalen parasiet en daarna gezellig naar de voedselbank :-) heb je weer eens een uitje en wat te eten stakker :-)

 46. Winston Kanooknikswitch

  ik vind het nogal vreemd, een grote fan is meestal niet goed snik, de man denkt dat ze verliefd is op hem maar zij is uit op aandacht, zo jammer dat die l.l daarin trapt, niet goed ook voor de meisjes met zo;n ge.le vader!

 47. Barend-Jan Zwartkijker

  @claire;
  Na elke opmerking van je vind ik je steeds aantrekkelijker worden…

 48. arie

  Joh Gulsen, jij deed het toch ook lekker met die ex voetballer Davids?

  Wie ben jij nou om daarover een mening te hebben ? Dom mens.

 49. Q uit Meerdijk

  Dat kind heeft eerder de leeftijd om fan te zijn van K3 of de Teletubbies.

 50. anonymous

  Olcay heeft gelijk.
  Wedden dat dat kind straks ook nog zwanger van hem is…

 51. Claire

  @Barend-Jan Zwartkijker
  Mon 13 Aug 2018 om 12:46

  Steek ‘m lekker in je eigen аars dan. Al denk ik dat je dat qua lengte niet redt

 52. Barend-Jan Zwartkijker

  Ooh Claire, wat ben je heerlijk schunnig. Heb je naast analigheden ook nog andere fetisjes? Zullen we tijdens onze date wel bespreken, hoeft niet hier hoor…!

 53. Rob

  *fetisjen

  Leer nou godvеrdomme eens Nederlands, Barend-Jan Pikkеnlikkеr!

 54. Omdat ik het zeg.

  Wat een schande voor zijn overleden vrouwtje.

  Normaal is het niet i.i.g.

 55. Kathie jansen

  Waar bemoeit ze zich mee .meent ook dat ze wonders wat is

 56. tammer

  Zoals Olcay van man naar man, van feest naar feest van swingerclub naar swingerclub is wél OK zeker?
  Ik vermoed dat Olcay die vader zelf maar wat graag had willen hebben…

 57. dynamische dennis

  Tammer, ga jij maar Bad Banks kijken, pielenlover!

 58. Evelien

  Tijdens de ziekte van zijn vrouw was hij niet van de buis te slaan om te vertellen hoe zielig hij was en wat een vreselijk verdriet toen ze overleed.
  Nu is hij gevallen voor en hysterische superfan van zijn dochters die het wel interssant vond dat pa aandacht aan haar besteedde en hij maakt daar zwaar misbruik van. Hij moet zich doodschamen. Gevalletje me-too?

 59. ox

  wel lekker op tijd naar bed,keer wat anders als die continue stroom aan moeder-berichten

 60. Hans

  Vind ik ook, bah!

 61. amsterdammer

  Verbeter de wereld en begin met je zelf, meisje Gulsen. Ze heeft zelf alleen maar foute mannen gehad. Ze is zelfs zo fout als wat…bedrijf expres failliet laten gaan. Ze is niet meer dan een namaakpop.
  En wat die man betreft en het leeftijdsverschil: Leeftijd is maar een getal. Liefde gaat voor alles en ja ook jonge vrouwen vallen alleen maar op oudere mannen.
  Er is niks ongezonds aan!

 62. Japie

  Olcay en jouw grootste fout is dat je ooit verwekt ben geworden!
  En die vader moet zich nodig laten onderzoeken de klefbek!

 63. 2018

  Nou die man valt wel een kilometer door de mand, zeg. Moet wel een diep narcistisch figuur zijn, dat hij denkt dat van die ”liefde” van haar kant ook maar iets klopt. Heb medelijden met zijn dochters, die zijn geweldig. Gaat die vader nog alles wat zij neerzxetten zitten besmeuren met zijn ranzige levenswandel. En ik vindt hem ook behoorlijk dom. Krijgt zijn trekken echt wel thuis, hoor.

 64. amsterdammer

  Wat een ongenuanceerde reacties hier allemaal op het feit dat een oudere man een relatie aangaat met een jonge vrouw. Er zijn zoveel mannen die een gelukkig huwelijk van jaren lang hadden met een jongere vrouw:
  Een voorbeeld: Charlie Chaplin huwde op zijn 54 e met de 18 jarige Eugene O’Neill, ze kregen 3 kinderen. Het was een gelukkig huwelijk. Hij kreeg op hoge leeftijd de Erasmusprijs uitgereikt door de toenmalige koningin Juliana.
  En zo kan ik nog wel doorgaan.

 65. Dorus

  Heeft ze haar bromfietsrijbewijs al? Die verhouding kan nooit lang duren..

 66. Lau

  @amsterdammer
  Zoek in het woordenboek even de betekenis op van “zoveel”. Jouw opmerking valt in de categorie “roken is helemaal niet slecht, want mijn oma heeft 85 jaar gerookt en werd 100”.

 67. Mark

  Gewoon een starfúcker, dat meisje. En een golddigger. Gaat zowat naar elk concert van Ogene. Neigt naar stalking. Misbruik maken van de situatie: de één zijn dood is de ander zijn brood.

 68. Rick Vol

  Ze zeggen wel eens dat mijn dochters gouden keeltjes hebben, maar m’n Janine heeft ook een strotje waar je u tegen zegt.
  Heerlijk!

 69. amsterdammer

  Beste Lau: nog een voorbeeld dan: Prins Bernhard had jarenlang een franse minnares, 34 jaar jonger dacht ik. Uit deze relatie een dochter, Alexia..Ze werd liefdevol door koningin Juliana op Soestdijk meermaals ontvangen….
  Nog een paar voorbeelden Lau?

 70. Jankees

  Nu ik dit weet zal ik niet meer naar hun concerten gaan. Ik walg van dat hele OG3NE ofwel o-genen gedoe. De vader heeft ze gemaakt qua muziek en ook ten gronde gericht met zijn smerige actie. Iedereen heeft het erover.

 71. Lau

  @amsterdammer
  Lol, ga je nu beweren dat een schuinsmarcheerder die zowel misbruik maakte van zijn minnaressen als van zijn vrouw bestempelen een “goed huwelijk” had? Je bewijst precies het tegenovergestalde van wat je wilt.

 72. Lau

  Zonder het woord “bestempelen”.

 73. Jankees

  Precies, hij maakt misbruik van de situatie. 20 jarige meisjes willen stoere knappe slanke jongens met sixpack etc. en niet een dikke en bijna bejaarde man.

 74. Hans

  Ze krijgt vast een kind hem,heeft ze zeker een uniek collectors item wat geen andere fan heeft. En dan dumpt ze opa.

 75. Bah

  Papa n**kt supergroupie van dochters. Echte liefde.

 76. Britt Scholte Lover

  Hij heeft wel mooie dochters, vooral die donkere dikke (Shelley) vind ik erg lekker, maar die blonde dikke (Lisa) mag er ook wel zijn hoor, mmmm ik wist het wel met die dames allemaal

 77. amsterdammer

  Ach Lau: wie bekrompen is van geest, kan nooit ruim van hart zijn :)

 78. Barend-Jan Zwartkijker

  Ik zou die blonde dikke prefereren… heerlijk!

 79. Barend-Jan Zwartkijker

  @Rob 13:05 ;
  Kalm aan rubberen Robbie! Ga nu even met jezelf spelen, de druk van de ketel halen en dan weer lekker verder lezen en reageren hier.

 80. Frummel

  Ik geef Olcay helemaal gelijk. Natuurlijk wil je verder met je leven als je partner is overleden maar dit zal ongetwijfeld rauw op het dak van vrienden, bekenden en familie komen. Dat de dochters ‘blij’ zijn lijkt me ook logisch want wat moeten ze, als bekende nederlanders, anders zeggen. Een superfan. Hmmm…….het meiske zal nog van een koude kermis thuis komen als blijkt dat papa niet zo ideaal is als ze nu misschien denkt omdat ze een superfan is.

 81. poul

  Je zou maar een dochtertje hebben die op zo een dikke ouwe kerel kruipt.
  Qua leeftijd is het net niet meer strafbaar. Raar verhaal dit als het waar is.

 82. Henkie

  Soort Andre Hazes.

 83. @henkie 18.35

  Daar dacht ik ook gelijk aan. Rachel was toen ook amper volwassen.

 84. anoniem

  Oh, sommige 20-jarige dames zijn wel heel aantrekkelijk hoor! Al zien die mij op mijn leeftijd niet meer staan.. Misschien moet ik ook maar BN-er worden. :-)

 85. Mediaprak

  Volgens de ‘Ken Net’ theorie is de leeftijd van de man (55) gedeeld door 2 (=22) plus 7 (=29) nog net aanvaardbaar. Ergo een vriendin van 20 Kan N(i)et!

 86. Sven L.

  Tja.. als het groen rond de vijver staat, mag de paling erin.

 87. Pieternel

  Olcay! Dat deze oude snoeperd van 55 hem eens in een strak jong groenig blaadje kwijt wil moet toch niet verrassend zijn? Het zal vast echte liefde zijn! Als zij 40 is wil zij vast, als superfan, met hem én zijn rollator de stad door!

 88. Wollter

  Ik moet er niet aan denken dat mijn dochter Rick Vol p.jpt.

 89. Rick Vol

  @Wollter;
  Hoe oud is je dochter??

 90. Wollter

  Zestien. Vlieg op, roofdier.

 91. Rick Vol

  @Wolllter;
  Stuur haar maar door over 2 jaar. Dan blaf ik d’r wel ff vol. Van voren en van achteren. En als je vrouw lief is gun ik haar ook dat plezier.

 92. Virginia Rens

  Ik ben net door de caravan gejaagd door Meneer Kaktus. Ook zo’n ouwe snoeperd die nog volop in het leven staat.

 93. Barend-Jan Zwartkijker

  Goeie vent die Kaktus. De s3ks houdt de oude baas jong…. ik snap hem wel.

 94. Meneer Kaktus

  Ik prik ‘m minimaal 4x per week in Virgien. En ik kan je verklappen: met de snelheid van het zaad is nog weinig mis.

 95. Ettertje

  Waar bemoeit iedereen zich mee? Die dochters van die man hebben er geen enkele moeite mee, moeten die mensen toch zelf weten? Al die achterlijke showbiz-figuren die met hun opgeheven vingertje staan, nee zelf zijn ze zeker zulke heilige boontjes? Walgelijke gasten!

 96. Nono

  Ja hoor, Ettertje. Ze hebben er geen enkele moeite mee. Oftewel, je trapt met open ogen in hun pr-machine.

 97. M.O. Raal-Ridder

  Mannen zijn jagers, vrouwen zijn sletjes.

 98. B

  Wie is er viezer? Die meid of die vader? Zeg het maar!

 99. Mensje

  Hallo jongens het kan best echte liefde zijn hoor wat een leven lang duurt. Oke oke een paar jaar dan gezien de leeftijd van opa Vol.

 100. Ivo

  Bemoei je es met je eigen leven Olcay Gulsen, daar heb je het al moeilijk genoeg mee, ik wens de vader van de meiden heel veel liefde en geluk toe, leeftijd maakt geen donder uit, als je maar van elkaar houdt daar gaat het om. Stelletje rare mensen hier

 101. Carola

  Vader brengt deze groep aan de afgrond. Meiden van O gene moeten met hem breken.

 102. Marleen

  Ik ben ook redelijk vaak bij hun concerten en ik denk ook niet dat dit goed is voor de carrière van de dames. Zo jammer, dit had ik nooit verwacht.

 103. Horloge

  @Carola, exact. Hij maakt alles stuk.

 104. Ano Nymous

  Og3ne.O ja dat groepje dat een John de Mol zangwedstrijdje won en nauwelijks successen scoort…

 105. Herman W.

  Ano Nymous, atheïst!

 106. Ano Nymous

  Klopt, Herman W.
  Maar wat heeft mijn atheisme met OG3ne te maken?

 107. Carola

  Griezelig dit die vader verpest de carriere van zijn dochters. Gewoon een pe..fiel met de grootste fan van zijn dochters Gatver.

 108. A.Zijn

  Nou nou, wat een taal. Is toch lekker voor die man, Carola. Gun hem dat pleziertje. Of is het jaloezie?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.