Thierry Baudet wil Johan Derksen als spreker

Geplaatst op Thu 21 Jun 2018 om 10:15

Thierry Baudet wil Johan Derksen strikken als spreker op de jongerendag van Forum voor Democratie, op zaterdag 30 juni. Hij neemt het in overweging. Dat heeft de tv-ster gisteren gezegd in VI Oranje Blijft Thuis. Baudet belde Derksen toen hij gisteren in de auto zat. “Ik werd vanmiddag in de auto gebeld door Thierry Baudet. Ik denk: hoe komt die man aan mijn nummer? Maar ik heb die Stemwijzer ooit een keer gedaan en toen kwam ik bij hem terecht“, laat de tv-persoonlijkheid weten.

Derksen schaamt zich niet voor zijn politieke voorkeur. “Met het ouder worden begin ik wat rechtse trekjes te vertonen, dus dat kan ook wel. Het is de chique uitgave van Wilders. Met Theo – dat is mijn favoriet – vind ik hem wel een goed koppel.

Baudet vindt Derksen wel een mooi boegbeeld. “Nu vond hij dat ik een toespraak moest houden op hun jongerendag. Ze hebben namelijk een snel groeiende jongerendag. De meeste jongeren denken niet na en hobbelen achter die buikspreker van GroenLinks aan. Klaver, daar word ik helemaal beroerd van met die opgerolde mouwen. Er schijnen ook een hoop jongeren achter Baudet aan te gaan.”

Ik had hem aan de telefoon en hij zei: ‘Je vindt me geloof ik een ontzettende lul, hè?’ Ik zei: ‘Ja, dat klopt op zich wel. In je presentatie ben je bijzonder irritant en pedant.’ Toen zei hij: ‘Dat zegt mijn moeder ook altijd.’ Ik vind het wel een heel talentvolle jongen, maar zijn presentatie is een beetje overdone.

Gaat hij het doen? “Ik had mijn agenda niet bij me, dus hij belt me nog even terug. Ik heb een heel drukke agenda, zoals je weet.

Foto: RTL
28 Reacties op “Thierry Baudet wil Johan Derksen als spreker”


 1. kijkbuis

  Johan. Wat goed dat je je niet laat leiden door die politiek-correcte bepalers Net als bij Pim die werd versleten als Nazi. Uiteindelijk durfden mensen hem te kiezen als de meest belangrijke Nederlander. De angsthazen roepen eerst de media na, uit angst. En dan pas echt kleur bekennen. Wellicht is dat de mentaliteit. “Een volk dat voor tirannen zwicht” en dan “wir haben es nicht gewusst”.
  Hulde voor Johan dat hij wel zijn kleur durft te bekennen !

 2. De eerlijke

  Zou heel leuk zijn, het is broodnodig in dat linkse medianest.

 3. Astrid

  Past goed!
  2 clowns.

 4. Henk

  Perziken ruiken lekker dan lavendel Johan :)

 5. Ron

  Waarom laat hij zich voor het karretje spannen van deze kansloze joker? Zal D66 leuk vinden waar hij toch overtuigend stemmer van was.

 6. Henk

  D66 is een kansloze partij, maar waarom zou je je voor het karretje laten spannen van welke partij dan ook? Het is een groot wespennest.

 7. Tim

  FvD is de partij van de toekomst dus slim van Johan om daar zijn kaarten op te zetten.

 8. caesar

  Ieder die Johan een beetje kent, weet dat hij nooit op zo’n partij zou stemmen. Dat neemt niet weg dat je vrij bent om ook bij een andere aprtij te spreken natuurlijk. Zeker als dat een aardige vergoedig oplevert.:)

 9. shrink

  Slimme zet van Baudet: zo wordt het fascisme van het FvD langzaam aan de samenleving in gepompt. Wat een kansloze lummel is die Derksen als hij in deze val trapt. Joling is al ten prooi gevallen aan de levensgevaarlijke praktijken van de narcistische eigenpijper Baudet, wie is de volgende BN’er?

 10. Ron

  @Tim: wat is daar slim aan? Loze kreet.

 11. Mike

  Thierry Baudet ❤

 12. Mike

  FVD de enigste partij trouwens met goeie ideeën en oplossingen voor Nederland. Van de rest kan je weinig goeds nog verwachten.

 13. KingAlert

  Wat zijn onze lezers die heel duidelijk minder intelligent zijn als ondergetekende toch kort van memorie. Toen Willem van Hanegem zich fotograferen als nieuw lid van het Forum kreeg hij een hele preek van Derksen over hem heen. Als Derksen gaat spreken zijn er 2 mogelijkheden of hij zet in een toespraak Baudet en aanhangers voor paal of hij valt ten prooi aan het geld.

 14. chris

  Derksen zal eerst vragen wat het schuift.

 15. Erik2

  Mijn God, de ene clown nodigt de andere uit om onzin over het Nederlandse volk te spuien.

 16. Bears' den

  Geweldig!
  Thierry is geen racist..
  Hij is gewoon lekker duidelijk!
  Als je zwart of moslim bent en je doet mee in de samenlevening, is er niets aan de hand..
  Het is de media die Thierry probeert zwart te maken als die iets zegt wat niet in hun straatje past..
  Bah..
  We hebben gezien hoe het met Pim is afgelopen.. Degene die hem tóen wegzette als racist, zeggen nu hoe geweldig hij was en hoe erg het wel niet is wat er is gebeurt..

  Kom op mensen, je hoeft het niet met Baudett eens te zijn, maar hebben we dan niets geleerd van Pim??

 17. magere marc

  En toch wordt ‘t niks met baudet. Als iemand in de oppositiebankjes al langer dan een minuut stilvalt, dan biedt dat weinig perspectief wanneer men daadwerkelijk verantwoording af dient te leggen voor het gevoerde beleid. Dan kun je een leuke redenaar zijn, maar sta je uiteindelijk voor lul en met je bek vol tanden. Bovendien is fvd compleet afhankelijk van de pvv en – jawel de tot het bot verfoeide vvd. Zie dat maar eens uit te leggen aan je klapvee. Euh. Euh. Eeeeuh. Hebbie een minuutje?

  Kortom: Mission impossible. Nog een term: kansloos. Of: wordt niks.:XD

 18. Donderdag

  Trekt alleen maar oude lullen aan.

 19. q8

  dit zag je aankomen,
  johan was geen d666er.
  [alleen voor de centjes misschien wel,want denk erom dat johan wat in de ouwe zak heeft zitten]
  hij was gisteravond weer helemaal op dreef, samen met wilfred en renee,[boskamp kan alleen maar lachen en van zich afslaan]
  was weer lachen,

 20. IBWO

  @shrink11:24
  Zo zo jij bent niet zo’n klein beetje gehersenspoeld zeg!
  Ik zeg: mouwtjes opstropen maar.

  @Bears-den12:48;
  Helemaal met je eens!
  Kleine correctie: media = linkse media en hun papegaaien!

  @Donderdag13:03;
  Zegt de grootste!

 21. FAWAKA

  Eerlijk is eerlijk! VIOBT

  Ik vond het als vanouds een sterk optreden van Wilfred , Johan en Gijp en niet te vergeten tante Loes.
  Het was informatief met wat humor en een vleugje milde satire!
  Er werd weinig tot geen aandacht besteed aan Maxim en dat is maar goed ook. Maxim is had zn zegje gedaan en dan moet het ook klaar zijn.

 22. anoniem

  Dhr. Derksen komst steeds meer uit de kast…

 23. anoniem

  Oeps, ik bedoel ‘komt’.. :-)

 24. anoniem

  En ik vraag mij ook af wat onze kamervoorzitter daar te zoeken heeft..

 25. arjan

  Een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeL slechte keuze

 26. F’iscadel

  Een hele goede zaak! Hoe meer mensen met een duidelijke afkeer van de linkse multicul kiek zich laten horen en samenkomen, hoe groter de bereidheid is om echt een vuist te maken tegen de staat van Nederland en in te werken op de leugenachtige politiek die nu al veel te lang aan de macht is!!!

 27. anoniem

  @F’iscadel: Totdat we nadat dat weer uit de hand loopt. weer de rest van de wereld nodig hebben om ons te bevrijden…

 28. Sven L.

  @Magere Marc; de VVD is als de dood voor FvD. Kun je overal aan merken. 85% van de VVD-kiezers vind Wilders een brug te ver maar willen wél een rechtser geluid horen. FvD is voor die kiezers het enige alternatief als je de VVD de rug wilt toekeren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.