Thierry Baudet wil Johan Derksen als spreker

Thierry Baudet wil Johan Derksen strikken als spreker op de jongerendag van Forum voor Democratie, op zaterdag 30 juni. Hij neemt het in overweging. Dat heeft de tv-ster gisteren gezegd in VI Oranje Blijft Thuis. Baudet belde Derksen toen hij gisteren in de auto zat. “Ik werd vanmiddag in de auto gebeld door Thierry Baudet. Ik denk: hoe komt die man aan mijn nummer? Maar ik heb die Stemwijzer ooit een keer gedaan en toen kwam ik bij hem terecht“, laat de tv-persoonlijkheid weten.

Derksen schaamt zich niet voor zijn politieke voorkeur. “Met het ouder worden begin ik wat rechtse trekjes te vertonen, dus dat kan ook wel. Het is de chique uitgave van Wilders. Met Theo – dat is mijn favoriet – vind ik hem wel een goed koppel.

Baudet vindt Derksen wel een mooi boegbeeld. “Nu vond hij dat ik een toespraak moest houden op hun jongerendag. Ze hebben namelijk een snel groeiende jongerendag. De meeste jongeren denken niet na en hobbelen achter die buikspreker van GroenLinks aan. Klaver, daar word ik helemaal beroerd van met die opgerolde mouwen. Er schijnen ook een hoop jongeren achter Baudet aan te gaan.”

Ik had hem aan de telefoon en hij zei: ‘Je vindt me geloof ik een ontzettende lul, hè?’ Ik zei: ‘Ja, dat klopt op zich wel. In je presentatie ben je bijzonder irritant en pedant.’ Toen zei hij: ‘Dat zegt mijn moeder ook altijd.’ Ik vind het wel een heel talentvolle jongen, maar zijn presentatie is een beetje overdone.

Gaat hij het doen? “Ik had mijn agenda niet bij me, dus hij belt me nog even terug. Ik heb een heel drukke agenda, zoals je weet.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen