Shownieuws-kijkers schrikken van uiterlijk Sylvie Meis

Het lijkt erop dat tv-ster Sylvie Meis aan haar uiterlijk heeft laten sleutelen. Ze zag er gisterenavond in Shownieuws anders uit dan voorheen. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Story-baas Guido den Aantrekker wist niet wat hij zag. “La Meis komt voorbij in Shownieuws. Er is iets anders. Maar wat?“, twittert de bladenmaker, die een beetje teleurgesteld is. “Het is mijn favoriete Duitse tv-star na Rudi Carrell. Maar ze moet stoppen met die spuitjes. Heeft ze niet nodig. Deed Rudi ook niet.”

Kijker Sidney is ook verbaasd over Meis’ nieuwe voorkomen: “Neus kleiner. Botox in voorhoofd en kraaienpootjes.

Oef“, twittert Suus. En Danny: “Wat meer plastic, net als Yolanthe.

Jeannette zegt: “Haar hele rechterkant ziet er raar uit.

Meis vertelde voor de camera over haar nieuwe filmproject én haar hernieuwde samenwerking met RTL in Duitsland. “Er komen twee heel spannende grote projecten aan in Duitsland. Dat heeft met televisie te maken. Ik mag er nog niks over zeggen, maar het wordt heel erg leuk.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen