Jan Versteegh vindt zichzelf niet te suf voor BNN

Jan Versteegh vindt zichzelf niet te suf voor BNN. Nu hij verstrikt is geraakt in een huisje-boompje-beestje-leven is de presentator een beetje burgerlijk geworden, maar volgens hem is dat geen belemmering voor zijn werkgever. “Ik hoor het vaker. Dan vragen mensen: ben jij getrouwd? Jij bent toch van BNN? Maar ik vind dat seks, drugs en rock-’n-roll en een huwelijk naast elkaar kunnen bestaan. Kijk maar naar radio-dj en presentator Dennis Weening“, zegt hij in de Vriendin.

RTL 5-ster Dennis Weening ziet hij als een voorbeeld. “Die is ook een beetje een rocker, een huisvader. Ik denk dat het juist goed is dat je thuis een veilige, rustige haven hebt als je verder een onrustig en moeilijk te plannen leven leidt. Als mensen dan vinden dat ik een saaie muts ben, slaap ik daar geen minuut minder om. Ik hoef ook niet per se seks, drugs en rock-’n-roll te zijn.”

Versteegh is juist blij met een wat saaier leven. “Ik ben getrouwd, ben vader geworden, heb met mijn vrouw een huis gekocht. Ik vond 2017 een fantastisch jaar, maar ik denk wel dat komend jaar minder ‘groot’ wordt. Even niet al die life changes.”

Het was leuk, maar na zo’n vol en hectisch jaar kijk ik ook wel uit naar een jaar met een beetje rust.”

Foto: BNNVARA, Estera Marysia

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen