Paay denkt dat plasvideo Bridget minder had geschaad

Patricia Paay denkt dat haar leeftijd een rol speelt in de rel rondom haar uitgelekte plasseks-video. Iemand als Bridget Maasland zou veel minder last hebben gehad van een video waarop ze zich onder laat plassen. Dat stelt de tv-diva in de Party. Plas-Paay hield Nederland vorig jaar dagenlang in zijn greep en dat verbaast Paay wel een beetje. “Bij mij heeft het denk ik ook te maken met leeftijd. Hoe ouder je bent, hoe smeriger men het blijkbaar vindt“, aldus de 68-jarige televisiediva.

Bij een jong iemand had dat minder geweest, denkt Paay. “Als zo’n zelfde soort filmpje bijvoorbeeld van Bridget Maasland zou zijn uitgelekt, waren de reacties toch anders geweest. Daar ben ik van overtuigd.”

Nog altijd heeft Paay een groot litteken van wat er gebeurd is. “Men heeft dus niet in de gaten wat men allemaal aanricht met dat #metoo. Het uitlekken van die video’s was echt het meest pijnlijk voor mij dit jaar, met verstrekkende gevolgen. Kijk maar naar mijn deelname aan het programma Maestro“, zegt ze, wijzend op haar ‘instorting’ in de show.

Het is nog steeds niet duidelijk hoe haar video is uitgelekt. “Wat ook een klap is, is dat de mensen die mijn sekstapes hebben gelekt niet gepakt zijn. De politie lijkt te zijn vastgelopen. Tenminste, dat is wat ik weet.”

Gelukkig zit Paay niet op zwart zaad. Haar Robbert is een echte zakenman, stelt ze. “Hij is een goede verkoper en ik ook. Het plan is om in ieder geval samen een bedrijf te beginnen. Waarin kan ik nog niet zeggen, maar dat komt goed. Ik krijg langzaamaan ook weer aanbiedingen binnen van tv en andere opdrachtgevers.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen