Barbie onthult alle ins en outs over zelfmoordpoging

Realityster Samantha ‘Barbie’ de Jong onthult morgen in weekblad Privé alle ins en outs over haar zelfmoordpoging. Vandaag is daarvan alvast een voorproefje te lezen op pagina Privé in De Telegraaf. Dat is te lezen in de kiosk. De Jong vertelt hoe ze haar kinderen vlak voor het naar school gaan afzette bij haar ouders om daar te ontbijten. “Dat deden we vaak zo, dan kon ik me even rustig verder aan kleden. Ik ben terug naar huis gelopen. Daar pakte ik al mijn medicatie en nam dat in.

Naast die medicatie nam De Jong nog wat maatregelen. “Daarbij snoof ik ook nog een hoeveelheid cocaïne en die combinatie is levensgevaarlijk. Ik pakte een mes en sneed in mijn linkerpols.”

Na die zelfdestructiepoging belde De Jong direct voor hulp. “In mijn hand had ik nog mijn telefoon. Daarmee heb ik mijn tante gebeld en ik riep: ’Help mij, mijn polsen.’ Dat is het laatste wat ik deed, voordat ik helemaal van de wereld raakte. Zij had 112 en mijn moeder gewaarschuwd. Toen zij kwam binnenrennen en me vond, dacht ze eerst dat ik al dood was, ik was lijkbleek…

Het klopt volgens De Jong dus niet dat ze bloedend is gevonden door haar dochtertje. “Dat is een regelrechte leugen.

De Jong onthult nu ook waarom ze dood wilde. “De avond van tevoren was ik al met een rotgevoel naar bed gegaan. Vanbinnen was ik eigenlijk al dood, zo’n gevoel. Overal las ik dat ik een slechte moeder ben en de hoer speel.”

Die ochtend ging om zeven uur de wekker. “Er speelde op dat moment van alles door mijn hoofd. Ik voelde mij een hele slechte moeder, de kinderen verdienden beter. Door ooit mee te doen aan Oh Oh Cherso heb ik ze in de ellende gebracht.”

Het is de tweede keer sinds haar zelfmoordpoging dat Barbie de media opzoekt. Eerder liet ze in Shownieuws weten dat het goed met haar gaat.

Tv-criticus Raemon Sluiter raadde Barbie onlangs aan om één keer haar verhaal te doen en dan uit zelfbescherming nóóit meer terug te keren in de media.

Het Telegraaf-artikel ‘BARBIE: ’Alles komt goed!’’ kunt u lezen via Blendle.

Alle artikelen over Barbie kunt u hier vinden op chronologische volgorde (recent naar ouder).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen