Parool kritisch over Gordon als host Op Goed Geluk

Het Parool is kritisch over Gordon als presentator van de datingshow Op Goed Geluk van RTL 4. Hij doet de romantiek in het programma geen goed. Dat vindt tv-recensent Han Lips (fictieve naam), is te lezen op de rtv-pagina. Het wordt allemaal te nadrukkelijk met een knipoog gebracht, vindt Lips. “Dat zou bij NPO 3 nog kunnen werken, maar in de koele, commerciële, harde realiteit van de late avond op RTL4 slaat elk beetje ironie meteen dood“, schrijft het Amsterdamse dagblad.

Onder leiding van Gordon is Op Goed Geluk helemaal geen lief programma, vindt Lips. “Romantisch is anders, zo’n datingshow op z’n Gordons – met een spervuur aan grappen, cynisch en koud.”

Bovendien is duidelijk dat RTL 4 helemaal niet wil dat de alleenstaande kandidaten met elkaar matchen, stelt de krant. “De jongens en meisjes die RTL probeert te koppelen gaan van hun levensdagen niet voor elkaar vallen.

Voor een beetje televisieromantiek helpt het natuurlijk wel als de kandidaten ergens in de verte bij elkaar passen.

De Parool-column ‘Tv-daten in tijden van Tinder’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen