Patricia Paay stond dit jaar vaakst op Story-cover

Geplaatst op vr 29 dec 2017 om 13:30

Van alle bekende Nederlanders stond Patricia Paay dit jaar het vaakst op de cover van het smeuïge showblad Story. Dat meldt hoofdredacteur Guido den Aantrekker in de laatste editie van 2017. Den Aantrekker noemt haar de ‘coverkoningin’ van het blad. “Niemand stond vaker op onze voorkant. Er was bijna wekelijks iets over haar te melden“, aldus de bladenbaas, die niet alleen wijst op haar plasseksvideo-rel, maar bijvoorbeeld ook op het verhaal over haar vermiste chihuahua.

De televisiediva was eerder dit jaar zó in paniek toen ze in Amsterdam-Zuid haar chihuahua verloor, dat ze direct de Story belde. “Wat Patricia daarna zei, zag ik meteen als de kop van het artikel voor me; een stukje schrijven was het minste waarmee ik haar kon helpen. ‘Zou hij gekidnapt zijn?’ zei ze“, aldus Den Aantrekker.

Het leidde tot het Story-verhaal ‘Diva looft € 10.000 beloning uit: ‘Is mijn hondje gekidnapt?’’. Vlak na de publicatie ervan kwam hondje Charlie echter weer boven water drijven.

Het ís dat ik Patricia als een eerlijke vrouw zie, anders had ik gedacht dat de chihuahua nooit zijn mand was uitgeweest…

Paay deed dit tv-seizoen mee aan de NPO 1-show Maestro. Het was haar eerste grote televisieklus sinds de veelbesproken rel rondom haar uitgelekte seksvideo.

Story nummer 52 ligt deze week weer in de winkels. Het hoofdredactioneel commentaar van Guido den Aantrekker kunt u ook lezen via Blendle.

Foto: Avrotros, Michel Schnater
8 Reacties op “Patricia Paay stond dit jaar vaakst op Story-cover”


 1. Wijskijker

  In het verleden was ze ook haar hondje kwijtgeraakt. In het Vondelpark herinner ik mij. Belde ze ook met ‘de bladen’ en RTL Boulie.
  Aandachtszieke bejaarde.

 2. Lodewijk

  Vrouw met een mentale disorder geen aandacht aanbesteden.

 3. anonymous

  Heeft het zelf uitlekken van haar filmpje toch nog nut gehad.

 4. Momo

  Lekker wijf nog steeds. Die [sss]linksen hierboven happen meteen toe als zij wijdbeens voor hun ligt. Hypocriet zooitje.

 5. Arie

  IK wordt er niet warm van .

 6. Momo

  Omdat je [sss]links bent!

 7. anoniem

  Hmm.. Mijn wijntjes zijn op, dus laat ik hier maar even niets over typen… :-D

 8. Japie

  Ze heeft ook een zielige poes. Die heeft een open ruggetje.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.