Patricia Paay stond dit jaar vaakst op Story-cover

Van alle bekende Nederlanders stond Patricia Paay dit jaar het vaakst op de cover van het smeuïge showblad Story. Dat meldt hoofdredacteur Guido den Aantrekker in de laatste editie van 2017. Den Aantrekker noemt haar de ‘coverkoningin’ van het blad. “Niemand stond vaker op onze voorkant. Er was bijna wekelijks iets over haar te melden“, aldus de bladenbaas, die niet alleen wijst op haar plasseksvideo-rel, maar bijvoorbeeld ook op het verhaal over haar vermiste chihuahua.

De televisiediva was eerder dit jaar zó in paniek toen ze in Amsterdam-Zuid haar chihuahua verloor, dat ze direct de Story belde. “Wat Patricia daarna zei, zag ik meteen als de kop van het artikel voor me; een stukje schrijven was het minste waarmee ik haar kon helpen. ‘Zou hij gekidnapt zijn?’ zei ze“, aldus Den Aantrekker.

Het leidde tot het Story-verhaal ‘Diva looft € 10.000 beloning uit: ‘Is mijn hondje gekidnapt?’’. Vlak na de publicatie ervan kwam hondje Charlie echter weer boven water drijven.

Het ís dat ik Patricia als een eerlijke vrouw zie, anders had ik gedacht dat de chihuahua nooit zijn mand was uitgeweest…

Paay deed dit tv-seizoen mee aan de NPO 1-show Maestro. Het was haar eerste grote televisieklus sinds de veelbesproken rel rondom haar uitgelekte seksvideo.

Story nummer 52 ligt deze week weer in de winkels. Het hoofdredactioneel commentaar van Guido den Aantrekker kunt u ook lezen via Blendle.

Foto: Avrotros, Michel Schnater

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen