BN’ers over Trump: vanavond op prime time bij SBS 6

NPO 1 moddert door met herhalingen van Flikken en RTL 4 heeft zijn The Voice-serie even op pauze gezet. Dat geeft SBS 6 vanavond gelegenheid om met zijn Jaaroverzicht Volgens De Sterren iets meer kijkers te trekken dan op een reguliere vrijdagavond. De presentatie is in handen van Kim-Lian van der Meij, maar dat mag de pret niet drukken. Maar liefst 35 BN’ers – van Frans Bauer tot Heleen van Royen – blikken terug op voorspellingen die ze aan het begin van dit jaar deden.

De 35 bekende Nederlanders speelden voor de camera van SBS 6 een soort 1 Jaar Later: aan het begin van dit jaar deden ze voorspellingen over uiteenlopende onderwerpen en nu, aan het eind van dit jaar, kijken ze wat daar van terecht is gekomen. “Iedere goede voorspelling levert een punt op, dus aan het einde weten we welke BN’er de grootste voorspellende gave heeft.”

Kim-Lian vertelt vandaag in De Telegraaf, via Blendle, dat onder meer de Amerikaanse president Donald Trump aan bod komt. Zijn presidentschap is haar persoonlijk ook het meest bijgebleven van dit jaar. “Dat Trump president werd. We hebben ook aan de bekende Nederlanders gevraagd of hij eind 2017 nog aan de macht zou zijn.

Naast de voorspellingen en voornemens bespreekt Kim-Lian samen met de duo’s Coen & Sander en Nick & Simon de meest spraakmakende gebeurtenissen van het jaar, zoals Patricia Paay’s sekstape en de instorting van Nouri.

Het Jaaroverzicht Volgens De Sterren begint om 20.30 uur op SBS 6. RTL 4 heeft in plaats van The Voice of Holland de special The Voice Worldwide op het menu staan.

Foto: Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen