Dionne Stax wordt warm van Matthijs van Nieuwkerk

De puinhopen van Tan zijn nog niet eens opgeruimd, of Dionne Stax zit alweer te flirten met de volgende talkshowhost. Ze werd donderdagavond in de Top 2000 A Gogo wild van het borsthaar van Matthijs van Nieuwkerk. Dat was te zien in de uitzending op NPO 3. Stax herhaalde een aantal keer dat ze het borsthaar van Bon Jovi zo mooi vond. “Ik was als meisje van vijf al ontzettend verliefd op hem. Zijn muziek is heel leuk, maar moet je kijken: een stoere man met van die mooie haren.

Daarmee doelde Stax niet alleen op zijn kapsel. “Niet alleen zijn haren op zijn hoofd, maar ook zijn borsthaar, dat vond ik ook… Met die stoere kleren aan.”

Van Nieuwkerk: “Borstharen oké? Alright, thank you.”

Toen Stax even later alweer over borsthaar begon, deed Van Nieuwkerk een knoopje van zijn shirt los. Daar begon Stax helemaal van te blozen. “God, Matthijs! Hoeeeh. Ik ben helemaal van mijn apropos nu.”

Ze was even helemaal van de wijs. “God, ik krijg een hele kleur ervan.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen