Dionne Stax wordt warm van Matthijs van Nieuwkerk

Geplaatst op vr 29 dec 2017 om 14:20

De puinhopen van Tan zijn nog niet eens opgeruimd, of Dionne Stax zit alweer te flirten met de volgende talkshowhost. Ze werd donderdagavond in de Top 2000 A Gogo wild van het borsthaar van Matthijs van Nieuwkerk. Dat was te zien in de uitzending op NPO 3. Stax herhaalde een aantal keer dat ze het borsthaar van Bon Jovi zo mooi vond. “Ik was als meisje van vijf al ontzettend verliefd op hem. Zijn muziek is heel leuk, maar moet je kijken: een stoere man met van die mooie haren.

Daarmee doelde Stax niet alleen op zijn kapsel. “Niet alleen zijn haren op zijn hoofd, maar ook zijn borsthaar, dat vond ik ook… Met die stoere kleren aan.”

Van Nieuwkerk: “Borstharen oké? Alright, thank you.”

Toen Stax even later alweer over borsthaar begon, deed Van Nieuwkerk een knoopje van zijn shirt los. Daar begon Stax helemaal van te blozen. “God, Matthijs! Hoeeeh. Ik ben helemaal van mijn apropos nu.”

Ze was even helemaal van de wijs. “God, ik krijg een hele kleur ervan.”

Foto: BNNVARA
27 Reacties op “Dionne Stax wordt warm van Matthijs van Nieuwkerk”


 1. anonymous

  Dione was net een meisje van 12.

 2. Joris

  Wat een bedenkelijk niveau weer dit bericht. Telegraaf-waardig.

 3. SOLANGE

  Stax is gek op getrouwde mannen zielig figuur …..kan denkelijk geen vrije man krijgen….

 4. 1

  à propos

 5. shrink

  Oké. Dionne mag het gat van een half jaar opvullen dat Matthijs achterlaat. Geregeld.

 6. mark2

  Grappig, ik post het een tekst over deze site, het feit dat de naam van DeE site erin voorkomt maakt dat mijn bericht worst vastgehouden voor moderatie….

  Ik schreef: dit zegt toch helemaal niets over flirten? Dit is gewoon een zielig beticht van (naam deze site) om zo veel mogelijk te stoken

 7. Wijskijker

  Een behaarde blanke man ter compensatie van die kale donkere gladde Tan?

 8. Vince

  Dionne een meer dan afgelikte boterham…..Sylvie2.0….

 9. rob

  zucht…..

  laat dione toch lekker of niet
  maar dit is toch niet nieuwswaardig?

 10. Pieter

  Stax vind ik een vieze vrouw die relaties stuk maakt. Ze doet alles voor haar carriere die afgelebberde boterham. Zer alweer 32 dus haast is geboden want de frisheid is reeds weg.

 11. keesjan

  Stax is geil en dan mag.

 12. Ron

  Dacht al waar blijft het MC item. Het was ongemakkelijke TV, als die hele Tan-affaire niet speelde was dat het lang niet zo lacherig en met voorkennis geweest.

 13. Pak 'm

  Lekker belangrijk.

 14. Bramel

  @shrink En Matthijs mag het gat van Dionne opvullen.

 15. Dirk

  Dit was een erg leuk tv-moment. Zonde dat er nu iets ranzigs van wordt gemaakt.

 16. X

  Ik vond het van beiden een genante vertoning.

 17. mark

  Leuke tv niks meer en minder en Dionne is een leuke vrouw.

 18. Rick

  Whahaha “de puinhopen van Tan zijn nog niet eens opgeruimd” en “alweer te flirten met de volgende talkshowhost” er heeft bij MC waarschijnlijk iemand een hele nare kerst gehad en die moet zijn lol nu halen door zure berichten te schrijven.

  Het was een ontzettende leuke item in Top 2000 A Gogo, helmaal niks mis mee!

 19. Zo zit het

  Het is jammer voor Joling en andere “nichten” maar de borstharen mogen al weer een paar jaar. Die flauwekul dat je de borstharen moest gaan afscheren en die onzin dat je ook het zaakje daar beneden moest weghalen……… gelukkig is die hype blijkbaar ook voor vrouwen verdwenen.

 20. Jantje

  Verschrikkelijk al die egotripperij van Journaal presentatoren. Hier moet paal en perk aan gesteld worden. Journaal presentatoren moeten zich ten diensten stellen van de journalistiek en geen publiekelijke meningen of voorkeuren hebben. Als dat niet genoeg is gaan ze maar naar RTL maar het is het een OF het ander.

 21. Arnoud Tempelman

  Matthijs begon, want die gaf in het voorbijgaan met twee handen een warme kneep in Dionne nek, voor het gesprek begon. Ze keek zelfs een beetje verbouwereerd,

 22. Fred

  Onvoorstelbaar dat zo’n “vrouw” het nos journaal mag presenteren.
  Dat vind ik niet passen, dat horen nette dames te zijn.

 23. Lodewijk

  Hoogstaand tv moet ik zeggen.

 24. Vernon

  Wat een gedoe allemaal weer. Het zijn 2 mensen die gewoon zichzelf even lekker laten gaan. Het is een hartstikke los programma met ruimte voor improviseren en spontaan gedraag.
  Als mensen dat niet los kunnen zien van het Journaal en DWDD is dat hun probleem.
  Ga alleen eens kijken hoeveel Journaallezers en Nieuwslezers mee hebben gedaan aan De Slimste, ook lang niet altijd even serieus als de titel doet denken.

 25. RobS

  Mensen laat Dionne lekker het vrouwtje is vrucht baar en ze wil….lekker toch.
  Ze heeft de mannen voor het uitzoeken. Gelijk heb ze. Top mens!!!

 26. Klavvie

  Wat een mallerd die Matthijs met die lekkere gekke broekjes deze week. Lekker laten zien hoe losjes je eigenlijk bent, want nu mag het!

  Wat een aanfluiting is die hele Top 2000 trouwens. Die hele lijst is volledig gescript van voor tot achter. Elke DJ krijgt precies de nummers die bij hem/haar passen. Ik schakelde gisterochtend even in en zag Gerard Ekdom een playback-act doen op een nummer van Stevie Wonder. Compleet met pruik en zonnebril… midden in het café, boven op een tafel… Die gast begint zo langzamerhand ook echt te denken dat ie enorm grappig is. Werd vorige week ook nog even ingevlogen in het glazen huis om “Cliff Richard & The Young Ones te doen!”… Gadver!

 27. JasperV

  Zo kan je overal een probleem van maken. Was een leuk programma.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.