AD-Angela: ‘Nephuwelijk Gordon bewijst failliet RTL’

Angela de Jong, de meedogenloze tv-columnist van het AD, vindt dat het nephuwelijk van Gordon het failliet van RTL bewijst. Dat schrijft ze vandaag op de AD-site. De Jong vindt het volkomen logisch dat Gordon niet gaat trouwen als hij geen liefde voelt, maar vindt het wel schandelijk dat hij dit al na de helft van de opnames wist. Ook RTL liet de kijker in de waan dat hij écht zou trouwen door te zwijgen na de opnames van het nephuwelijk op 22 november. “Ik voel me genaaid.

RTL-sterren als Wendy van Dijk riepen na de opnames van het nephuwelijk dat het allemaal enorm romantisch was. “Waar ik ronduit misselijk van word, is het gemak en de gewetenloosheid waarmee de kijker wekenlang een rad voor ogen gedraaid. Oh het was zo’n geweldig feest eind november. Oh, het was zo romantisch“, briest De Jong.

Het had RTL gesierd als ze de maandag na de opnames van het nephuwelijk open kaart hadden gespeeld in RTL Boulevard door open en eerlijk te vertellen dat het huwelijk in het water is gevallen, vindt De Jong.

Ja, dan waren er een paar afleveringen van Gordon Gaat Trouwen in het water gevallen. Maar de zender had wel iets belangrijkers behouden: zijn integriteit en geloofwaardigheid.

De meeste afleveringen van Gordon Gaat Trouwen waren met de wetenschap van nu één grote poppenkast. “Deze schijnvertoning bewijst feilloos het failliet van RTL.”

Het draait daar enkel om de zender, om de sterren, om de adverteerder. En de kijker? Die wordt genaaid. Gewetenloos“, besluit De Jong op de AD-site.

Lees ook:
Nephuwelijk Gordon is megahit: 2,2 miljoen kijkers (vandaag)
Erland, Wendy en John niet boos op Gordon (vandaag)

Foto: Omroep MAX

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen