Bridget Maasland strooit met geld in vriendengroep

Bridget Maasland gedraagt zich in haar vriendengroep als een heuse Rockefeller. Ze strooit met leningen, die ze niet altijd terugbetaald hoeft te zien. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Maasland is rijk van tv en van de verkoop van haar productiemaatschappij Haagse Bluf. En met al dat geld gaat ze niet handig om. “Ik heb eigenlijk te veel geld uitgeleend aan vrienden en het komt niet altijd terug. Soms in kleine beetjes, maar soms ben ik het echt kwijt“, aldus de Boulevard-ster.

Soms helpt ze vrienden met een investering als ze iets willen beginnen. “Dat heeft nog niet echt iets opgeleverd. Vaker niet dan wel. Sommige bedrijven klappen. Ik heb met Carlos Lens ooit een bedrijf opgezet en dat is ook geklapt. Toch werken we nog steeds samen.”

Er is maar één vriend die Maasland geld had geleend en die ze niet meer ziet. “Maar die had ik anders ook niet meer gezien. En van hem krijg ik maandelijks nog geld terug.”

Maasland vindt het fijn om aan haar vrienden te kunnen lenen. “Geld geven moet je niet doen met het idee in je achterhoofd dat je er winst op wil maken, vind ik. Dat moet je doen omdat je wil helpen of er voor iemand wil zijn. Dat het terugkomt is niet altijd de bedoeling als ik iemand help, maar soms ook wel.”

Met haar pensioen is Maasland duidelijk niet echt bezig. “Nee, daar heb ik vroeger een eigen productiehuis voor opgezet. Ik heb mijn productiehuis verkocht, dat is onder andere mijn pensioen. En ik heb mijn kledingmerken, maar geen echte pensioenopbouw, al moet ik natuurlijk wel wat hebben voor later.”

Het is triest als je je leven lang keihard gewerkt hebt en je aan het eind van de rit niets meer hebt“, besluit ze in het blad (via Blendle).

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen