Luuk Ikink verdedigt zwijgen over affaire Stax en Tan

Foto: VARALuuk Ikink verdedigt net als Beau van Erven Dorens dat hun programma RTL Boulevard zwijgt over de vermeende affaire tussen Dionne Stax en Humberto Tan. Er is simpelweg niets toe te voegen aan de berichtgeving in Privé. Dat heeft hij gezegd op Radio 2. Iedereen verbaast zich erover dat Boulevard de RTL-ster zo in bescherming neemt. Waarom is dat? “Omdat het enige wat wij nu weten over de zaak – en dat is oprecht ook het enige dat wij weten – is wat er in de Privé staat.”

Maar waarom pakte Boulevard dan wel uit met verhalen van Privé over bijvoorbeeld Patricia Paay? “Nee, want het nieuws over Patricia Paay is dat zij een rechtszaak begon tegen de mensen die haar filmpje aan het lekken waren. Daar begon het nieuws mee. Daar hebben we toen een nieuwsberichtje over gemaakt. Dat is in dit geval helemaal niet zo. Het is nu gewoon wat in de Privé staat.”

Als Boulevard wél wat kan toevoegen over de affaire Stan-Tax, dan wordt dat volgens Ikink wel behandeld in het programma. “Jazeker. Als er nieuws is… We bellen overal achteraan en dat hebben we nu ook gedaan. Als er nieuws is dat we kunnen brengen, dan doen we dat zeker. Ja, hoor.”

Had Boulevard de kwestie wel besproken als showkoning Albert Verlinde nog aan het roer stond? “Ja, dat zou kunnen. Boulevard is wel een iets ander programma geworden. Het zou kunnen dat het dan anders was geweest. Ik weet alleen niet welke keuzes ze toen maakten.

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (vorige week woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vrijdag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vrijdag)
‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’ (vrijdag)
Tv-recensente AD vindt Dionne Stax gewetenloos (vrijdag)
AD: ‘RTL waarschuwde Tan op te passen met Stax’ (zaterdag)
Telegraaf: ‘Tan op Rembrandtplein is kat op het spek’ (zaterdag)
RTL Boulevard negeert Tan-Stax: ‘Zielig pr-apparaat’ (zaterdag)
Dionne Stax zwijgt over Humberto in Achtuurjournaal (zondag)
Ook Edwin Evers vindt: ‘RTL Boulevard niet objectief’ (maandag)
Affaire Dionne en Humberto alsnog in RTL Boulevard (maandag)
RTL Nederland ontkent Humberto Tan-verbod (vandaag)
RTL Boulevard: ‘Moeilijk om Stax-Tan te behandelen’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen