NPO 1-hit De Reünie krijgt drie presentatoren

De NPO 1-hit De Reünie krijgt vanaf dit najaar een presentatietrio. Anita Witzier gaat de centrale presentatie doen, terwijl Ajouad El Miloudi en Jan Kooijman de reportages op locatie voor hun rekening nemen. Dat heeft KRO-NCRV vandaag laten weten. De omroep moest op zoek naar een nieuwe presentator voor De Reünie, omdat Patrick Lodiers terugkeert naar BNN-VARA. Zijn laatste achtdelige reeks begint op 30 april. Vanaf komend najaar is het dus de beurt aan het nieuwe televisietrio.

De KRO-NCRV spreekt van een gehele ‘metamorfose’. “Ook het vertrouwde klaslokaal waarin het zich afspeelt zal een gedaantewisseling ondergaan.”

Het doel is om het succes van De Reünie verder uit te bouwen. “De Reünie is een vaste waarde op NPO 1, met kijkersaantallen die wekelijks tussen de anderhalf en twee miljoen liggen. KRO-NCRV wil met het doorvoeren van de vernieuwingen een nog groter en gevarieerder publiek gaan bereiken.”

De laatste serie met Lodiers bevat volgens de omroep twee opmerkelijke specials, namelijk een special over de krakersrellen in de Nijmeegse Piersonstraat in 1981 en een special over de klas van Pim Fortuyn.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen