NPO 1-hit De Reünie krijgt drie presentatoren

Geplaatst op wo 05 apr 2017 om 15:13

De NPO 1-hit De Reünie krijgt vanaf dit najaar een presentatietrio. Anita Witzier gaat de centrale presentatie doen, terwijl Ajouad El Miloudi en Jan Kooijman de reportages op locatie voor hun rekening nemen. Dat heeft KRO-NCRV vandaag laten weten. De omroep moest op zoek naar een nieuwe presentator voor De Reünie, omdat Patrick Lodiers terugkeert naar BNN-VARA. Zijn laatste achtdelige reeks begint op 30 april. Vanaf komend najaar is het dus de beurt aan het nieuwe televisietrio.

De KRO-NCRV spreekt van een gehele ‘metamorfose’. “Ook het vertrouwde klaslokaal waarin het zich afspeelt zal een gedaantewisseling ondergaan.”

Het doel is om het succes van De Reünie verder uit te bouwen. “De Reünie is een vaste waarde op NPO 1, met kijkersaantallen die wekelijks tussen de anderhalf en twee miljoen liggen. KRO-NCRV wil met het doorvoeren van de vernieuwingen een nog groter en gevarieerder publiek gaan bereiken.”

De laatste serie met Lodiers bevat volgens de omroep twee opmerkelijke specials, namelijk een special over de krakersrellen in de Nijmeegse Piersonstraat in 1981 en een special over de klas van Pim Fortuyn.

Foto: KRO-NCRV
14 Reacties op “NPO 1-hit De Reünie krijgt drie presentatoren”


 1. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Jan Kooijman gaat dit prima doen. Zet hem op!

 2. Tessa

  Helaas met die Marokkaan. Dan gaan we niet meer kijken.

 3. Anouk Smullers

  Onbegrijpelijk dat ze die homofobe Marokkaan erbij hebben gehaald. Zonde van zo’n mooi en eerlijk programma. Krijg je dat soort tuig voor je kiezen.

 4. Anoniem

  Ha ha! Tessa!

 5. Anoniem

  Vond het na Rob Kamphues niks meer . Het programma is een beetje over .

 6. Kring

  Ken Kooiman krijgt telkens maar nieuwe gelegenheden om ons dood te vervelen

  Hetzelfde talent en gunfactor als yolanthe
  0,0%

  En niet eens te beginnen over de homofoob in het rijtje
  Je wilt dit echt als gezicht voor je programma ?
  Schaamteloos

 7. Jantje

  Ajouad en Jan zijn veel te jong om zo’n programma te dragen. Wat weten zij nu van het leven? Bovendien veel te verguld van zich zelf. Dit past veel meer bij een oude presentator die niets meer hoeft en volkomen zichzelf kan zijn. Mies Bouman, Tineke de Nooij, Koos Postema

 8. Richard

  Jammer dat ze die rare Marokkaan toevoegen. Niet te doen.

 9. Freek

  De kijkcijfers gaan dan halveren, let maar op. Dit soort programma’s kun je niet Jan en alleman op zetten. Op Anita na snap ik de beslissing van de Kro niet.

 10. Anoniem

  @Freek Voor Jan hebben ze veel geld betaald dus hij moet wel iets te doen hebben. Een totaal verkeerde keuze om hem aan te trekken natuurlijk. Kan best goed dansen maar, wat hij de laatste jaren doet (acteren, jury werk en presenteren) allemaal niet. Gekozen op zijn mooie koppie en verder gekomen door geslijm. Op wat gedans na 0 talent! En Ajouad die moeten wij van als kijker van de KRO en de rest van de NPO leuk vinden. Ajouad heeft nog minder talent dan Jan en bovendien zeer gevaarlijke politieke ideeën maar, daar mag niet over gepraat worden door de NPO want, het is zo’n aardige jongen en hij lacht zo leuk.

 11. TV Kijker

  Het is aan Anita zeer gegund. Maar waarom de toevoeging van die andere twee?

 12. Anoniem

  @TV Kijker Zoals 22:18 zegt. Ze moeten wat met Jan aan. Alles flopt van de man omdat het gros van de kijkers hem eens stuk minder leuk vind dan de tv wereld zelf. De Reünie scoort toch wel en als ze dan zijn contract volgend beëindigen kunnen ze bij KRO-NCRV zeggen: Nee niet alles wat Jan deed is geflopt. Jan K is non talent. Kan goed dansen maar daar houd het wel bij op.

  Ajouad is een een ander verhaal. Die moeten wij leuk vinden van de KRO. Kan zo niet nog minder dan Jan. Wordt gepresenteerd als knuffelmarokkaan maar, is er een met hele enge ideeën en bovenal een hele domme jongen.

 13. Jessica

  Ik ben verliefd op Ajouad El Miloudi!

 14. ajouad

  jammer Jessica, ik val stiekum op mannen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.