AD: ‘RTL waarschuwde Tan op te passen met Stax’

Foto: Nick van OrmondtRTL heeft Humberto Tan gewaarschuwd op te passen met zijn affaire met Dionne Stax. Dat zeggen ‘goed ingevoerde bronnen in de tv-wereld’ vandaag tegen het AD, dat Tan dit weekend net als De Telegraaf op de voorpagina heeft gezet. Volgens het AD is RTL 4 al weken op de hoogte van Tans affaire. De bronnen vertellen aan het AD dat de zender de presentator op het hart heeft gedrukt ‘voorzichtig te zijn met zijn nieuwe situatie’ zodat het geen invloed zou hebben op zijn werk.

De commerciële zender zou behoorlijk in de maag zitten met de problemen rond het late-night-gezicht van de zender. Volgens de bronnen is Tan zich ‘een tikkeltje onaantastbaar gaan voelen’ door alle successen.

Eind vorig jaar won hij ook nog eens de Sonja Barend Award. “Die laatste prijs was voor Humberto net iets te veel van het goede”, weet een bron die dicht bij het vuur zit. “Daardoor is hij een beetje gaan zweven.”

Het AD vindt het niet verbazingwekkend dat RTL Tan heeft gewaaraschuwd. “Want tegelijk met zijn privésores kelderden ook de kijkcijfers van RTL Late Night en groeide de kritiek dat de schwung eruit is.”

Volgens de krant willen zowel RTL als de NOS, waar Stax werkt, niet reageren. “Intern is het bij RTL intussen een heet hangijzer.”

Het AD-artikel RTL waarschuwde: ‘Pas op met Dionne!’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vrijdag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vrijdag)
‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’ (vrijdag)
Tv-recensente AD vindt Dionne Stax gewetenloos (vrijdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen