RTL Boulevard: ‘Moeilijk om Stax-Tan te behandelen’

RTL Boulevard heeft er moeite mee om verslag te doen van de geruchten over de affaire tussen Dionne Stax en Humberto Tan. Dat heeft presentator Beau van Erven Dorens bekend in Goeiemorgen Lex op Radio 10. RTL Boulevard krijgt de volle laag omdat de relatiecrisis van Tan slechts kort is aangestipt, waar ander BN’er-leed volledig wordt uitgemolken. “Ik snap de kritiek wel“, geeft Van Erven Dorens toe. “We hebben er natuurlijk ook allemaal discussies over, dat begrijp je wel.

Vorige week repte RTL Boulevard met geen woord over Stax-Tan. Pas maandag werd het nieuws kort aangestipt. “We hebben het vorige week niet gedaan, omdat we er elke dag over twijfelden, van: is er iets nieuws over? Om nou klakkeloos de Privé na te gaan praten vonden we een beetje nasty.”

Het is niet zo dat RTL Nederland zijn programma een Humberto Tan-verbod op heeft gelegd, aldus Van Erven Dorens. “Je kunt er van mij op aan dat we er echt heftige discussies over hebben en op geen enkele manier onder druk worden gezet om er niet over te praten. Het is louter onze eigen beslissing.”

Het is volgens Van Erven Dorens lastig om over een collega te berichten. “We hebben er echt heel veel over gepraat en we konden er niets nieuws over verzinnen. Dan vinden we het alweer oud nieuws. Het was misschien ook een drogreden om het er niet over te hebben. Ik ontken niet dat het moeilijk is om zoiets te brengen, want het gaat natuurlijk ook over een man met een gezin.”

Het is niet zomaar een relatie die aan of uit gaat van een of ander idooltje, dit is net wat anders. Je berokkent heel wat schade als je mee gaat trompetten.”

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (vorige week woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vrijdag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vrijdag)
‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’ (vrijdag)
Tv-recensente AD vindt Dionne Stax gewetenloos (vrijdag)
AD: ‘RTL waarschuwde Tan op te passen met Stax’ (zaterdag)
Telegraaf: ‘Tan op Rembrandtplein is kat op het spek’ (zaterdag)
RTL Boulevard negeert Tan-Stax: ‘Zielig pr-apparaat’ (zaterdag)
Dionne Stax zwijgt over Humberto in Achtuurjournaal (zondag)
Ook Edwin Evers vindt: ‘RTL Boulevard niet objectief’ (maandag)
Affaire Dionne en Humberto alsnog in RTL Boulevard (maandag)
RTL Nederland ontkent Humberto Tan-verbod (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen