RTL Boulevard: ‘Moeilijk om Stax-Tan te behandelen’

Geplaatst op wo 05 apr 2017 om 10:05

RTL Boulevard heeft er moeite mee om verslag te doen van de geruchten over de affaire tussen Dionne Stax en Humberto Tan. Dat heeft presentator Beau van Erven Dorens bekend in Goeiemorgen Lex op Radio 10. RTL Boulevard krijgt de volle laag omdat de relatiecrisis van Tan slechts kort is aangestipt, waar ander BN’er-leed volledig wordt uitgemolken. “Ik snap de kritiek wel“, geeft Van Erven Dorens toe. “We hebben er natuurlijk ook allemaal discussies over, dat begrijp je wel.

Vorige week repte RTL Boulevard met geen woord over Stax-Tan. Pas maandag werd het nieuws kort aangestipt. “We hebben het vorige week niet gedaan, omdat we er elke dag over twijfelden, van: is er iets nieuws over? Om nou klakkeloos de Privé na te gaan praten vonden we een beetje nasty.”

Het is niet zo dat RTL Nederland zijn programma een Humberto Tan-verbod op heeft gelegd, aldus Van Erven Dorens. “Je kunt er van mij op aan dat we er echt heftige discussies over hebben en op geen enkele manier onder druk worden gezet om er niet over te praten. Het is louter onze eigen beslissing.”

Het is volgens Van Erven Dorens lastig om over een collega te berichten. “We hebben er echt heel veel over gepraat en we konden er niets nieuws over verzinnen. Dan vinden we het alweer oud nieuws. Het was misschien ook een drogreden om het er niet over te hebben. Ik ontken niet dat het moeilijk is om zoiets te brengen, want het gaat natuurlijk ook over een man met een gezin.”

Het is niet zomaar een relatie die aan of uit gaat van een of ander idooltje, dit is net wat anders. Je berokkent heel wat schade als je mee gaat trompetten.”

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (vorige week woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vrijdag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vrijdag)
‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’ (vrijdag)
Tv-recensente AD vindt Dionne Stax gewetenloos (vrijdag)
AD: ‘RTL waarschuwde Tan op te passen met Stax’ (zaterdag)
Telegraaf: ‘Tan op Rembrandtplein is kat op het spek’ (zaterdag)
RTL Boulevard negeert Tan-Stax: ‘Zielig pr-apparaat’ (zaterdag)
Dionne Stax zwijgt over Humberto in Achtuurjournaal (zondag)
Ook Edwin Evers vindt: ‘RTL Boulevard niet objectief’ (maandag)
Affaire Dionne en Humberto alsnog in RTL Boulevard (maandag)
RTL Nederland ontkent Humberto Tan-verbod (vandaag)

Foto: RTL
41 Reacties op “RTL Boulevard: ‘Moeilijk om Stax-Tan te behandelen’”


 1. karin

  gelukkig heeft Boulevard Yolanthe en Georgina geen schade aan gedaan…..

 2. Olivier

  Laat die mensen toch een privé-leven hebben. Stop eens met die riool”journalistiek”. Het gaat niemand wat aan. Get a life.

 3. Bep

  Het was ook zeer pijnlijk toen Luuk erover sprak omdat de anderen als bevroren erbij stonden, lachwekkend. Je voelde de spanning door de tv heen.Ze maken de zaak zelf”groter”. Wel heel hypocriet dat RTL Boulevard.

 4. jajaneenee

  Gotsamme. Alsof ze bij anderen wel rekening houden met “heel wat schade als je mee gaat trompetten”. Zooitje hypocriete zakkenvullers.

 5. Jroen

  Dit is natuurlijk onzin.. Elke relatie crisis rekken ze uit. Menig relatie is al helemaal onder de loep genomen maar omdat het om Tan gaat kunnen ze niets nieuws vinden. Maar als Paay ondergezeken wordt is dat het juiste onderwerp om het volledig uit te rekken. En prive napraten? Ze doen de laatste tijd niet anders..

 6. Anoniem

  Stan-Tax HAHAHAAHA

 7. Anoniem

  Tan-stax

 8. Meneer Kaktus

  Haha, normaal gesproken wordt elke scheet die een roddelblad laat, klakkeloos overgenomen. Uitgerekend nu ‘zou er niks nieuws te melden zijn’. Haha, Beau, ouwe rukker, sympathiek dat je het opneemt voor Galjaard en co, maar je maakt jezelf volkomen belachelijk.

 9. Allesweter

  Als Humberto bekend stond als rokkenjager ,dan had hij reclames van de Rabobank en die comfortstoel nooit kunnen doen . Het is niet Humberto die beschermd wordt , maar zijn bv of imago .

 10. Panda

  Ik geloof wel wat Beau zegt. Maar het is wel behoorlijk pijnlijk. Ik denk niet eens dat het zozeer RTL is. BLVD en Late Night is natuurlijk allebei Blue Circle, met een tijdje ook dezelfde eindredacteur. Dat is 1 grote familie daar in Amsterdam.

 11. Otto Groeneveld

  Iedere andere neger met een spaakgebek was met de grond gelijk gemaakt. Die blonde snol had uitgemaakt geworden voor onwelriekende prostituee of stinkhoer, maar we kijken even de andere kant op. Lekker geloofwaardig programma en dito zender, hoezo gekleurd en subjectief.
  Aan de andere kant zal het mensen die niet naar RTL kijken het een worst wezen of Humpie met zijn zwarte Heipaal die gleuf aan het uitwonen is, duuu boeiend. Maar aangezien RTL wel de rest van Nederland zwart maakt is dit commentaar op dat zooitje achterbakse hufters zeker nodig.

 12. Annoniemus

  Huh moeilijk ?????? Anderen worden gefileerd door dat K*T programma als er iets te melden valt . Beau de”boekenbalbokser” !!!!!!!!!!!

 13. Herman Hoogsteder

  Wat een lulverhaal van rtl boulevard.

 14. Wesley

  Is de buurvrouw al een keer geinterviewd?

 15. Meneer Kaktus

  @Allesweter Hij kan altijd nog het gezicht van Second Love worden.

 16. Allesweter

  Het conflict Ratelband-Kaktus overnemen van de Privé was wel een toevoeging en verheffend door Boulevard . Lekker in de studio ze laten bekvechten.Hypocriet.

 17. De buurvrouw van Tan

  Alleen door Privé. Kom op Boulevard, ik ben de hele middag op de Zuidas. Bel maar even aan.

 18. Boris

  want het gaat natuurlijk ook over een man met een gezin.”

  “Het is niet zomaar een relatie die aan of uit gaat van een of ander idooltje, dit is net wat anders. Je berokkent heel wat schade als je mee gaat trompetten.”

  Doek dan maar dat hele programma op als je dit ineens zo belangrijk gaat vinden.

 19. Anoniem

  RoddelCourant vindt het anders helemaal niet moeilijk!

  Elke f*cking dag moeten we hierover lezen.

  Zoveel aandacht was er niet eens over de pisvideo van Paay. Een kk site is dit ook geworden.

 20. Ron

  Wel chique van Beau om het buiten de camera van Boulevard het er zo over te hebben, maar je komt je journalistieke plicht niet na om het er niet over te hebben terwijl je het wel over andere relletjes hebt zoals PJR en Ratelband inderdaad. Het rijmt gewoon niet met elkaar, period.

 21. X

  Boris je hebt helemaal gelijk

 22. Marly van der velden Lover

  Oplage van weekblad Prive is 2x zo hard gestegen!

 23. Tim

  Ik zat gisteren naar rtl late night te kijken en het viel mij op. Dat humberto bij elke gast aan tafel zat te lachen met zijn mond open en te knikken. Die was volgens mij helemaal ergens anders met zijn gedachte.

 24. Brian

  @Ron. Journalistieke plicht? Bij Boulevard? Nog even en we gaan het hier over de vrijheid van meningsuiting hebben. Zullen we even de zaken in perspectief blijven zien? Het gaat hier om roddel en achterklap.

 25. Bert

  RTL wil niets meer melden inzake de ZwartebPieten discussie.

 26. Teddy Ruxpingezicht

  @Tim en ik merk steeds vaker dat de góede vragen aan tafel door een mede-gast worden gesteld, niet door d’n Tan.

 27. Ron

  @Brian: het gaat in deze helemaal niet meer over roddel in achterklap in deze fase maar een vaststaand feit inmiddels. Het wordt wat anders als Tan openlijk uit komt voor deze affaire, dan is hij in 1 klap van het gedoe af. Maar dat vertikt hij voortdurend. Tja, dan moet je stil blijven zitten als je geschoren wordt en niet miepen dat er over je wordt geschreven en over je wordt gepraat in de media.

 28. Anoniem

  @Tim Nee hoor! Lachen, knikken en met de mond open zitten doet hij altijd al. De man is gewoon niet geschikt voor zo’n programma. Sowieso maar zeer matig voor televisie. Blij dat het heel veel mensen eindelijk opvalt. RTL weg met die man daar. Tijd voor een andere presentator die het wel kan! Beau van Erven Dorens en/of Wilfred Genee.

 29. Ron

  @Tim: de show loopt al weken niet, hij verspreekt zich voortdurend, luistert niet naar zijn gasten etc.

 30. wim

  Wat ’n vuile schoften daar bij RTL.
  Als het om iemand van ’n andere omroep gaat word hij of zij terplekke afgeslacht.
  Opdoeken heel dat RTL, deze zender zou niet misstaan in Turkije.

 31. Anoniem

  @Brain Als vanuit verschillende hoeken het nieuws komt dat het zo is en de bladen en showbiz programma’s hebben bewijzen dan is het gewoon een feit. Met op zonder verklaring van Humberto Tan. In dat geval hoort RTL Boulevard ongeacht om wie het gaat dit nieuws gewoon te brengen. Mij interesseert het niet maar bij een ander persoon had RTL Boulevard dit nieuws zonder twijfel gebracht.

 32. Ron

  @Anonymous
  woensdag 05 april 2017 om 12:40: dat dat.

 33. X

  @12.31 Kom je daar nu pas achter.

 34. Anoniem

  Ik begrijp niet wat die Dionne in die Tan ziet.
  Ik geef deze relatie een half jaar .

 35. Brian

  @Ron @Anonymous
  Dan blijf je van Boulevard toch lekker verwachten dat ze Hun Dure Journalistieke Plicht nakomen. Maar dat doen ze niet, hebben ze nooit gedaan en gaan ze ook niet doen. Het is een subjectieve roddelrubriek.

 36. Ron

  @Brian: zucht, dan heb je de afgelopen maanden niet meer naar Boulevard gekeken het is nu al lang niet meer die ‘roddelrubriek’ die het was toen Albert Verlinde daar nog zat, en is het eigenlijk ook nooit geweest echt daarom ‘roddelrubriek’ tussen aanhalingstekens. Shownieuws wel vanwege de banden van Evert Santegoeds met Privé natuurlijk. Maar het nieuws is van Tan is de twijfelachtige ‘roddel en geruchten’ fase voorbij, dus is het gewoon ‘hard’ nieuws geworden. Dan ontkom je er niet aan om dit gewoon te brengen, ook RTL Boulevard. Klaar.

 37. Anoniem

  @Brain Ron heeft gelijk!

 38. Joris

  Kom op Beau, je doet je best niet om er nieuws van te maken. Dat doen jullie anders toch ook? Hop, met die reet in die bosjes met een telelens. Achtervolgen tot ze boos worden, dat werkt toch altijd? Vraag maar aan Carice.

 39. Anoniem

  nee, bij andere sterren is het nooit een probleem

 40. Flip

  Het is sowieso een zender van niks.

 41. Beau van Erven Ikink

  Wat zal die Tan zichzelf voor zijn kop slaan. Dat hij zo stom is geweest om uitgerekend in de flat van Evert Santegoeds een flatje te huren. Zal hij de huur al hebben opgezegd en elders zijn gaan huren zodat hij weer ongestoord verder kan met Dionne?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.