Telegraaf: ‘Tan op Rembrandtplein is kat op het spek’

Foto: Q-musicHumberto Tan elke dag televisie laten maken vanuit het uitgaanshart van Nederland is net als de kat op het spek binden. Dat zeggen anonieme collega’s vandaag in De Telegraaf, dat Tan net als het AD op de voorpagina heeft gezet. Tan wordt door de krant neergezet als een echte schuinsmarcheerder. “Je merkt altijd wanneer er wat speelde tussen hem en een nieuwe redactrice, die kreeg dan ineens opvallend veel aandacht van hem“, zegt een van zijn collega’s in de krant.

De RTL 4-ster heeft zijn gezin in puin achtergelaten voor een romance met NOS-ster Dionne Stax, onthulde Privé deze week. “Anders dan een maand geleden, toen de eerste en tot nu toe enige beelden van Tan en Stax samen opdoken, lijkt de geest nu uit de fles“, schrijft de krant vandaag.

De Telegraaf kan vandaag onthullen dat Tan al eerder is vreemdgegaan. Hun jongste kind van tien was een goedmakertje voor een eerdere affaire, aldus de krant.

Ook die affaire was met een tv-collega, stelt de krant. “Op de meest onverkwikkelijke manier kwam Ineke toen achter een affaire van haar man, ook met een collega van tv.”

Ineke werd namelijk gebeld door de dame in kwestie. “Het kwam allemaal goed, maar het duurde even voordat het vertrouwen in hem helemaal was hersteld. De komst van een derde kind hielp daarbij.

Al met al is Mr. Perfect niet meer zo perfect, aldus De Telegraaf. “Hij verliet huis, haard, vrouw en drie kinderen… en huurt nu een flatwoning.

Het Telegraaf-artikel Hoe perfect is ’Mr. Perfect’ Humberto? kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vrijdag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vrijdag)
‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’ (vrijdag)
Tv-recensente AD vindt Dionne Stax gewetenloos (vrijdag)
AD: ‘RTL waarschuwde Tan op te passen met Stax’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen