Telegraaf: ‘Tan op Rembrandtplein is kat op het spek’

Geplaatst op za 01 apr 2017 om 11:02

Foto: Q-musicHumberto Tan elke dag televisie laten maken vanuit het uitgaanshart van Nederland is net als de kat op het spek binden. Dat zeggen anonieme collega’s vandaag in De Telegraaf, dat Tan net als het AD op de voorpagina heeft gezet. Tan wordt door de krant neergezet als een echte schuinsmarcheerder. “Je merkt altijd wanneer er wat speelde tussen hem en een nieuwe redactrice, die kreeg dan ineens opvallend veel aandacht van hem“, zegt een van zijn collega’s in de krant.

De RTL 4-ster heeft zijn gezin in puin achtergelaten voor een romance met NOS-ster Dionne Stax, onthulde Privé deze week. “Anders dan een maand geleden, toen de eerste en tot nu toe enige beelden van Tan en Stax samen opdoken, lijkt de geest nu uit de fles“, schrijft de krant vandaag.

De Telegraaf kan vandaag onthullen dat Tan al eerder is vreemdgegaan. Hun jongste kind van tien was een goedmakertje voor een eerdere affaire, aldus de krant.

Ook die affaire was met een tv-collega, stelt de krant. “Op de meest onverkwikkelijke manier kwam Ineke toen achter een affaire van haar man, ook met een collega van tv.”

Ineke werd namelijk gebeld door de dame in kwestie. “Het kwam allemaal goed, maar het duurde even voordat het vertrouwen in hem helemaal was hersteld. De komst van een derde kind hielp daarbij.

Al met al is Mr. Perfect niet meer zo perfect, aldus De Telegraaf. “Hij verliet huis, haard, vrouw en drie kinderen… en huurt nu een flatwoning.

Het Telegraaf-artikel Hoe perfect is ’Mr. Perfect’ Humberto? kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vrijdag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vrijdag)
‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’ (vrijdag)
Tv-recensente AD vindt Dionne Stax gewetenloos (vrijdag)
AD: ‘RTL waarschuwde Tan op te passen met Stax’ (vandaag)

Foto: RTL
26 Reacties op “Telegraaf: ‘Tan op Rembrandtplein is kat op het spek’”


 1. Anoniem

  Humberto Tan er gaat een grote bak ……. over heen komen man ga praten hier hebben je kinderen meer last van.

 2. anonymus

  Dat Tan zijn tollie achterna wandelt, dat moet ie zelf weten… dat het vreselijk is voor zijn vrouw en kinderen moge duidelijk zijn. Maar Tan verliest zich ook in zijn roem, RTL Late Night was een te gek format, luchtig afgewisseld door iets zwaardere onderwerpen. Op het moment dat Tan ging denken dat het de Humberto Show was, ging het mis, hij laat mensen niet meer uitpraten en erger, hij luistert zelden naar antwoorden. Hij speelt de regisseur door hardop de beeldschakeling naar hem te vragen, camera’s staan tijdens filmpjes gewoon te draaien, dus hand opsteken is voldoende, klinkt minder dominant. Hij vindt zichzelf heeeeel grappig en kan zijn gespeelde verontwaardiging niet vaak genoeg laten zien. Ook ‘versiert’ hij telkens leuke uitstapjes bij zijn gasten.. Tan is vervangbaar en het wordt ook tijd

 3. Anoniem

  Lekker bezig M C!

 4. m

  Ben benieuwd wie die ‘andere’ TV collega is

 5. Anoniem

  Jeroen zie je alleen maar in pauw,Mathijs alleen in de dwdd ,Tan zie je overal waar geld te halen is dat gaat wringen ,ook als je denkt dat iedereen je geweldig vind inclusief de vrouwen.

 6. David

  Dionne de Graaf misschien?

 7. A.Zijn

  Tsja, Tan wordt nu wel heel slecht neergezet. Gaat dit niet te ver?

 8. 43

  Ik ken mevrouw Tan niet maar misschien is zij wel de reden van vreemdgaan?

 9. 1999

  Een kind nemen als goedmakertje? Walgelijk én nephuwelijk.

 10. Marja

  Dat zeggen anonieme collega’s vandaag in De Telegraaf
  en
  Dat zeggen ‘goed ingevoerde bronnen in de tv-wereld’

  Goed bezig (NOT) daar bij het AD, Telegraaf en MC neemt het allemaal maar klakkeloos over.

  Als die figuren alleen anoniem hun verhaal wensen te doen, zijn ze geen haar beter dan (het vermoeden van) Humberto die vreemd gaat en z’n gezin in het ongeluk stort.

  Een beetje krant op niveau (heb je die nog?) zou dit (anoniem je verhaal doen) ook niet moeten willen. Maar ja, het gaat slecht met de kranten en tijdschriften, dus alles gaat voor hogere leescijfers en/of verkoop van je blad.

 11. Kees D

  Anonieme collega’s, mediageile buren, reagluurders roomser dan de paus… Dit is dat geweldige land waar Rutte het over heeft en dit is onze identiteit als volk?

 12. frank

  Humberto Tan verliest zijn show…en als-ie oppast wil RTL hem ook niet meer.
  “Hoogmoed komt voor de val”

 13. Anoniem

  Ik riep het een jaar geleden al. Hoogmoed komt voor de val. De val is ingezet bij Tan. Humberto moet nog dit jaar van de buis en vervangen worden Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee.

 14. Norvo

  Geruchten gaan dat die tv-collega Yvon Jaspers is. Maar ja, wat zijn geruchten waard?

 15. Anoniem

  Humberto blijft en afwisselen met Peter.

 16. Richard Groenenheuvel

  Hij heeft ook zo lang met Francis B. Gedate, Ineke was daar gewoon op de hoogte van! Ze had zelfs haar nummer. Hij heeft gewoon altijd een bijvrouwtje nodig. Walgelijke vent. Hopelijk kiest Ineke nu eindelijk voor haar eigenwaarde. Kom op Ineke!!!! Je bent genoeg belazerd. Laat hij lekker een huis voor je kopen en die kleine van je. Die dochters redden zich wel. Hij vliegt er ook Rtl Boulevard binnenkort.

 17. David

  De hypocrisie van RTL is wel stuitend. Bij boulevard wordt al jarenlang iedereen door het slijk getrokken die vreemdgaat of een relatiecrisis heeft.

  Nu is het Golden Boy Humberto en zwijgt men. In één klap een ongeloofwaardig programmaatje geworden dat Boulevard…

 18. Anoniem

  Bijnaam Dionne op de universiteit was Dionne Soa Strax.

 19. René

  Tan kampt met tanende kijkcijfers.
  Haha goed gevonden van de Telegraaf.

 20. Anoniem

  Gister gewoon weer 1,1 miljoen

 21. Momentje

  Je gezin kapotmaken is oké, maar Zwarte Piet moet verboden worden…

 22. Wolter

  2 Ongetrouwde mensen doen hèt met elkaar. So what?

 23. Ron

  Moet zeggen dat de sfeer aan de tafel de laatste week ook een stuk gespannen oogt, met name bij de gasten aan tafel. Ook als er onderwerpen in voorkomen die zouden uit kunnen monden van iets van relatie of sex dan wordt er gauw van het onderwerp afgeweken. Ook de sfeer in het publiek is anders, er heerst al met al een gespannen sfeertje op de vloer en achter de schermen bij Late Night, en dat komt denk ik niet alleen vanwege de falende kijkcijfers…

 24. Edjuh

  Pfft, word hier nu kots misselijk van. Elke keer zie je hier bericht van Tan en Dionne, laat ze eens met rust. Het a life en kom eens met wat anders dan hun.

 25. chris

  er werken alleen maar blonde dames op de redactie. Echt niet zijn eerste fout hoor.

 26. Moonlight

  Goh … Waarom niet de naam genoemd van zijn vorige vriendin? Daar was ik toch wel heel erg benieuwd naar en heb zelf maar een onderzoekje ingesteld en heb het nog terug kunnen vinden ook … Karin Bloemen! Wat een trol zeg ….

  (Grapje mevrouw Bloemen)

  Wat een hoop bekrompenheid hier zeg … het is misschien wel een hele vervelende situatie voor zijn gezin maar om daarvoor nu iemand compleet neer te sabelen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.