RTL 4 feliciteert Van der Vorst met kijkcijferrecord

Geplaatst op wo 05 apr 2017 om 14:15

Foto: VARARTL 4 complimenteert zenderster Peter van der Vorst op Twitter met de kijkcijfers van zijn dinsdagavondshow Married At First Sight. Dat is te lezen op het sociale medium. Married At First Sight is een van de schaarse doordeweekse prime-time-hits van RTL 4. Week na week zet het programma van Peter van der Vorst mooie kijkcijfers neer. Gisteren keken er 1,242 miljoen mensen (21 procent). “Wij feliciteren Peter van der Vorst met de beste score ooit voor Married At First Sight!“, twittert RTL 4.

Van der Vorst neemt de felicitatie graag in ontvangst. “Haha, dank!“, reageert de presentator en producent op Twitter.

Mede dankzij het succes van Married At First Sight is het nieuwe Angela Groothuizen-programma Voor Ik Het Vergeet zo goed van start gegaan. Zij trok na zijn programma 1,298 miljoen kijkers (22 procent).

Veel kijkers reageren enthousiast op RTL 4’s melding over het kijkcijferrecord. Kijker Michael is echter kritisch: “Lekkere propaganda maar Humberto Tan wordt momenteel doodgezwegen!

Foto: RTL
10 Reacties op “RTL 4 feliciteert Van der Vorst met kijkcijferrecord”


 1. thom

  vond het eerst letterlijk een ‘maf’ programma, maar zit goed in elkaar en kijkt lekker weg. Terechte felicitaties…

 2. Anoniem

  1.2 miljoen is toch geen reden om te feliciteren.

 3. John

  Ook Angela Groothuizen gefeliciteerd met je programma “voor ik het vergeet”. wat een top prestatie. Bijna 1.3 miljoen kijkers. Je programma zit goed in elkaar… hij kwam binnen bij ons… je leest er niet vaak over en je ziet het bijna nooit bij jonge mensen. een eye opener.

 4. Anoniem

  Voor ik het vergeet: compliment voor Simpel Media die het programma van Angela Groothuizen produceert.

 5. anoniem

  Voor ik het vergeet vind ik een fijn programma! Gaat het iedere week over iemand anders? Weet iemand dit? Ik vond de man van gisteren aandoenlijk, ben benieuwd hoe het nu met hem gaat als hij nog leeft.

 6. Jubbetje

  Zichzelf over de bol aaien is hypocriet.
  Oemberto wrijft zichzelf in de handen net als hij doet in zijn programma’s.

 7. John

  @ anoniem, elke week een ander verhaal. waarschijnlijk late nog een terugblik.

 8. jos

  Haha. Na maanden stilzwijgen gaat rtl4 weer propaganda strooien. Al maanden lang NPO1 26% – RTL4 17%. Dat is gewoon niet goed (te praten). Over het kaartenhuis Late Night maar te zwijgen.

 9. aammehoela

  Komende 2 weken wel weer CL-voetbal. Maar of het echt minder kijkers zal betekenen is afwachten. De RTL 4-kijker weet Veronica misschien niet te vinden.

 10. Patty B

  Sbs 6 5 miljoen kijkertjes

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.