RTL 4 feliciteert Van der Vorst met kijkcijferrecord

Foto: VARARTL 4 complimenteert zenderster Peter van der Vorst op Twitter met de kijkcijfers van zijn dinsdagavondshow Married At First Sight. Dat is te lezen op het sociale medium. Married At First Sight is een van de schaarse doordeweekse prime-time-hits van RTL 4. Week na week zet het programma van Peter van der Vorst mooie kijkcijfers neer. Gisteren keken er 1,242 miljoen mensen (21 procent). “Wij feliciteren Peter van der Vorst met de beste score ooit voor Married At First Sight!“, twittert RTL 4.

Van der Vorst neemt de felicitatie graag in ontvangst. “Haha, dank!“, reageert de presentator en producent op Twitter.

Mede dankzij het succes van Married At First Sight is het nieuwe Angela Groothuizen-programma Voor Ik Het Vergeet zo goed van start gegaan. Zij trok na zijn programma 1,298 miljoen kijkers (22 procent).

Veel kijkers reageren enthousiast op RTL 4’s melding over het kijkcijferrecord. Kijker Michael is echter kritisch: “Lekkere propaganda maar Humberto Tan wordt momenteel doodgezwegen!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen