Dionne Stax zwijgt over Humberto in Achtuurjournaal

De opening van het Achtuurjournaal was zaterdagavond verwarrender dan ooit voor de kijker thuis: was dit nou nog net de laatste reclame van het blok – namelijk die van Second Love – of kondigde de presentatrice van dienst net het eerste item aan? Het was het laatste. Al zullen veel kijkers het openingsnieuws volledig hebben gemist, toen zij het bij de aanblik van Dionne Stax vooral met elkaar hadden over de geheime affaire die ze schijnt te hebben met de bezette RTL-ster Humberto Tan.

Tan rept in RTL Late Night al de hele week met geen woord over zijn verboden romance en ook Stax koos er zaterdagavond voor om te zwijgen.

Heel raar was het niet geweest als ze over haar liefdesleven was begonnen, want de NOS berichtte laatst ook al over de afvalrace van Linda de Mol en sloot de acht-uur-editie vorige week nog af met een Boulevard-achtig kwebbelitem over de Nike Air Max. Gisteren verzorgde Lee Towers de afsluiter van het Achtuurjournaal.

Stax is momenteel dé meest besproken vrouw in de Nederlandse showbizzwereld. Haar naar verluidt geheime liefdespartner staat dag na dag op de voorpagina’s van de grote ochtendkranten, omdat Stax zijn gezinsleven kapot zou hebben gemaakt.

Het is een merkwaardige keuze van de NOS om Stax juist in deze week op het Achtuurjournaal te zetten, aangezien de omroep er altijd naar streeft dat de presentatie niet afleidt van de inhoud. Dat was nu wel het geval.

Imagodeskundige Zabeth van Veen gaf deze week in Shownieuws nog aan dat Stax’ geloofwaardigheid op het spel staat als ze blijft liegen over haar verboden romance, omdat het erg belangrijk is dat presentatoren van de NOS geloofwaardigheid uitstralen.

Van Veen: “Als je het hebt over wie het meeste imagoschade kan oplopen, dan zal dat Dionne zijn, want een vrouw krijgt in dit soort gevallen bijna altijd de schuld, of ze het nou gedaan heeft of nietZeker als een man bij zijn gezin weggaat.”

De NOS wil niet reageren op het veelbesproken privéleven van Dionne Stax.

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vrijdag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vrijdag)
‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’ (vrijdag)
Tv-recensente AD vindt Dionne Stax gewetenloos (vrijdag)
AD: ‘RTL waarschuwde Tan op te passen met Stax’ (zaterdag)
Telegraaf: ‘Tan op Rembrandtplein is kat op het spek’ (zaterdag)
RTL Boulevard negeert Tan-Stax: ‘Zielig pr-apparaat’ (zaterdag)

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen