Ook Edwin Evers vindt: ‘RTL Boulevard niet objectief’

Geplaatst op ma 03 apr 2017 om 12:21

Edwin Evers is het eens met het AD en De Telegraaf dat het uiterst merkwaardig is dat RTL Boulevard compleet zwijgt over de affaire tussen Dionne Stax en Humberto Tan. Dat heeft hij vanochtend gezegd in zijn show op Radio 538. RTL Boulevard is gewoon niet objectief, aldus Evers. “Ik denk dat wij zelf ook wel voorzichtig geweest zijn met Humberto. We moeten eerlijk zijn: als het was gegaan over een Emile Ratelband, dan maak je hem met hetzelfde gemak met de grond gelijk.

Tan heeft Evers in het verleden regelmatig vervangen. “Humberto is een vriend van de show en dan ben je voorzichtiger. Dat is gewoon zo. Dan kun je wel zeggen dat je objectief bent, maar dat ben je natuurlijk niet. Je bent nooit objectief over mensen die je goed kent. RTL Boulevard dus ook niet. Maar dan moet je dat ook gewoon toegeven.”

Bij RTL Boulevard ligt het echter nog iets anders dan bij Evers Staat Op, vindt Evers. “Het gaat daar alleen maar om dit soort dingen. Dan is het wel gek. De kranten staan er vol van.

Stax zou aankomende woensdag bij Evers Staat Op te gast zijn om over haar EHBO-programma voor Omroep MAX te praten, maar ze heeft afgezegd. “Ik snap het wel, vanwege die tumult rond Humberto en haar. Van mij is er geen tumult. Als ze tegen me zegt: ‘Ik wil het er niet over hebben’, dan praten we er niet over. Het interesseert mij namelijk geen ene moer wat die twee doen.”

Ik vind het heel vervelend voor met name Humberto’s familie en kinderen. Ik ben er echter niet bij geweest en als het zo is, dan interesseert het me ook niks.”

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vrijdag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vrijdag)
‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’ (vrijdag)
Tv-recensente AD vindt Dionne Stax gewetenloos (vrijdag)
AD: ‘RTL waarschuwde Tan op te passen met Stax’ (zaterdag)
Telegraaf: ‘Tan op Rembrandtplein is kat op het spek’ (zaterdag)
RTL Boulevard negeert Tan-Stax: ‘Zielig pr-apparaat’ (zaterdag)
Dionne Stax zwijgt over Humberto in Achtuurjournaal (zondag)

Foto: Radio 538
20 Reacties op “Ook Edwin Evers vindt: ‘RTL Boulevard niet objectief’”


 1. Rubicon

  Spot on van Evers. Boulevard moet gewoon zeggen dat Tan collega is en die trap je niet het riool in zoals ze dat bij wesley en georgina/kelder wel deden

 2. Ron

  Eens met Evers. Maar nieuwe week, nieuwe kansen. Boulevard kan vanavond goed maken van wat ze al die weken hebben laten liggen…

 3. Harry/PVV'er

  Dionne Stax is zooooooooooo dom. Ze doet het met een man die net zo oud is als haar vader. Oké ze is nog net geen minderjarige, maar het had niet veel gescheeld.

 4. eigenwijs

  Ik zou denken : als je jezelf niet meldt bij de media met je liefdesgeluk of -leed, dan hebben we het er niet over. Privacy is een groot goed, dat geldt voor iedereen.

  Misschien een idee om zo’n ‘journalist’ zelf eens door de publieke mangel te halen als het hem/haar overkomt. Kijken of het dan nog zo leuk is als te kijk wordt gezet.

 5. Anoniem

  Je mag toch zelf weten wat je in je eigen programma uitzend???

 6. loes

  Bij Jan Smit en Jolanthe had Boulevard nog leuke filmpjes. Waarom geen leuke beelden van Humberto en Dionne in de garage ofzo?

  Meten met 2 maten. Als het iemand van RTL betreft niks melden, maar andere BN’ers totaal ruineren (zoals Patricia Paaij belachelijk maken etc.).

  Triest… stop er dan mee.

 7. Jade

  @Harry/PVV’er

  Tellen is niet uw sterkste punt?

 8. Goenafunt

  Hè- we kunnen weer los op tanstax

 9. Mj

  Edwin Evers: “Het interesseert mij namelijk geen ene moer wat die twee doen.” en
  “Ik ben er echter niet bij geweest en als het zo is, dan interesseert het me ook niks.”

  Nou dan, hou dan verder ook je mond.

 10. Mike

  Het gras bij de buren lijkt groener. Maar als je de moeite neemt om je eigen gras water te geven, dan wordt het net zo groen. Dus….

 11. Anoniem

  Boulevard is niet meer het sensatie boulevard van vroeger.
  Ze zenden nu geen filmpjes en ongecheckte verhalen meer uit
  en dat is alleen maar te prijzen.

 12. b

  Begint potsierlijk te worden . Ze hoeven niets uit te leggen en het gezever van diverse media waarin de Televaag en het AD de boventoon voeren , lijkt mij vooral niet leuk voor de vrouw en kinderen van Tan.

 13. NOS

  Op de website van NOS.nl hebben ze ook de foto veranderd van Dionne Stax, NOS Journaal?

 14. Anouk Smullers

  Het is idd weg merkwaardig.. kijk dat hij hiervoor met Francis Beukeveld iets had, wist heel Amsterdam, ook omdat zij zo los lippig was, maar daar waren geen foto’s van, maar hier zijn gewoon in de media vol op foto’s te zien, ook van hun samen. Dus er klopt geen moer van.

 15. Mr money

  Weer een nieuwe week, dus we wachten af of RTL boulevard er nu wel iets over zegt.
  Maar die kans acht ik 0,00001%

 16. Flip

  Rtl boulevard waardeloos!

 17. Anoniem

  @Flip Raar dat ze het niet over Humberto en Dionne hebben maar, verder een goed programma. Van mij mag het nog wel iets meer de nieuws (van de dag) kant op en dit bespreken. De mode en gezondheids onderwerpen naar RTL Live. Ruben er uit want die past totaal niet bij het programma. Luuk alleen het blokje social media laten doen.

 18. Anoniem

  Is vanavond besproken

 19. Anoniem

  @18:59 Niet echt.

 20. Er ist wieder da

  Het interesseert mij ook geen moer wat die Evers doet of zegt…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.