Ook Edwin Evers vindt: ‘RTL Boulevard niet objectief’

Edwin Evers is het eens met het AD en De Telegraaf dat het uiterst merkwaardig is dat RTL Boulevard compleet zwijgt over de affaire tussen Dionne Stax en Humberto Tan. Dat heeft hij vanochtend gezegd in zijn show op Radio 538. RTL Boulevard is gewoon niet objectief, aldus Evers. “Ik denk dat wij zelf ook wel voorzichtig geweest zijn met Humberto. We moeten eerlijk zijn: als het was gegaan over een Emile Ratelband, dan maak je hem met hetzelfde gemak met de grond gelijk.

Tan heeft Evers in het verleden regelmatig vervangen. “Humberto is een vriend van de show en dan ben je voorzichtiger. Dat is gewoon zo. Dan kun je wel zeggen dat je objectief bent, maar dat ben je natuurlijk niet. Je bent nooit objectief over mensen die je goed kent. RTL Boulevard dus ook niet. Maar dan moet je dat ook gewoon toegeven.”

Bij RTL Boulevard ligt het echter nog iets anders dan bij Evers Staat Op, vindt Evers. “Het gaat daar alleen maar om dit soort dingen. Dan is het wel gek. De kranten staan er vol van.

Stax zou aankomende woensdag bij Evers Staat Op te gast zijn om over haar EHBO-programma voor Omroep MAX te praten, maar ze heeft afgezegd. “Ik snap het wel, vanwege die tumult rond Humberto en haar. Van mij is er geen tumult. Als ze tegen me zegt: ‘Ik wil het er niet over hebben’, dan praten we er niet over. Het interesseert mij namelijk geen ene moer wat die twee doen.”

Ik vind het heel vervelend voor met name Humberto’s familie en kinderen. Ik ben er echter niet bij geweest en als het zo is, dan interesseert het me ook niks.”

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vrijdag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vrijdag)
‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’ (vrijdag)
Tv-recensente AD vindt Dionne Stax gewetenloos (vrijdag)
AD: ‘RTL waarschuwde Tan op te passen met Stax’ (zaterdag)
Telegraaf: ‘Tan op Rembrandtplein is kat op het spek’ (zaterdag)
RTL Boulevard negeert Tan-Stax: ‘Zielig pr-apparaat’ (zaterdag)
Dionne Stax zwijgt over Humberto in Achtuurjournaal (zondag)

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen