Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt

NOS-ster Dionne Stax wil geen man ‘die zichzelf geweldig vindt’. Dat zei de NOS-presentatrice een jaar geleden in een interview met Beau Monde. Het AD rakelt de uitspraak vandaag op in het paginagrote artikel ‘Dionne en de mannen’, omdat het nogal haaks staat op haar huidige gedragingen. Volgens Privé heeft ze namelijk Humberto Tan aan de haak geslagen. En dat terwijl ze vorig jaar in de Beau Monde vrij helder was: “Ik zal nooit thuiskomen met een vriend met een groot ego.

Het kan snel verkeren, want een jaar later lijkt Stax 180 graden gedraaid. Ineens staat Stax wel in een heel ander daglicht, vindt het AD. “Dionne Stax gaat als een komeet in Hilversum, maar haar liefdesleven was een goed bewaard geheim. Nu is ze plotseling de vrouw die het huwelijk van Humberto Tan in de problemen brengt.

Privé heeft ontdekt dat Tan niet langer bij zijn gezin leeft. Het lijkt er volgens het blad op dat Stax hem heeft losgeweekt bij zijn vrouw en kinderen. Daar willen ze beiden echter geen uitspraken over doen.

Het AD ontdekte in de archieven nog een opvallende uitspraak. Zo werd ze ruim twee jaar geleden gevraagd te kiezen tussen De Wereld Draait Door en RTL Late Night. “Humberto Tan maakt een leuk programma. Hij heeft een fijne afwisseling van hard en zacht nieuws en hij maakt het niet te zwaar. Dat vind ik, zeker op de late avond, heel prettig. Ik kies daarom voor Tan“, zei ze toen in Veronica Magazine.

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen