RTL Boulevard negeert Tan-Stax: ‘Zielig pr-apparaat’

Het is hét showbizznieuws van dit moment, maar RTL Boulevard negeert het volledig: de romance tussen Dionne Stax en Humberto Tan waarvoor de RTL 4-ster zijn gezin in de steek heeft gelaten. En dat is raar, heel raar, vinden het AD en De Telegraaf. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. Tv-recensent Angela de Jong van het AD is onverbiddelijk. Volgens haar is RTL Boulevard deze week door het ijs gezakt. “Waar is Albert Verlinde als je hem nodig hebt?“, vraagt ze zich af in het dagblad.

RTL Boulevard is niet langer dé showbizzrubriek van Nederland, vindt De Jong. “Het is definitief verworden tot een zielig pr-apparaat van RTL 4, dat de oren bang laat hangen naar de grote baas Erland Galjaard.”

Het is bizar dat RTL Boulevard ‘niks, nada’ over de rel brengt. “Elke andere rel – ik noem de seksvideo van Patricia Paay – is goed genoeg om dagenlang uit te melken. Maar nu het om een RTL-collega gaat, is het programma ineens roomser dan de paus.

En dat terwijl het in het land nergens anders over gaat, zegt De Jong. Ze begrijpt dat RTL Boulevard en RTL Late Night door dezelfde producent worden gemaakt, Erland Galjaard walgt van gewroet in privélevens en dat Tan een prominent RTL-gezicht is. “Maar de liaison Stax-Tan gewoon negeren? Helemaal doodzwijgen? Daarmee maakt de showrubriek zich volkomen belachelijk“, zegt ze (via Blendle).

Ook in het artikel ‘RTL waarschuwde: ‘Pas op met Dionne!” merkt het AD op dat RTL Boulevard de kwestie tot nu toe ‘doodzwijgt. “Dat heeft ook te maken met de sfeer die bij heel RTL momenteel heerst”, zegt een van de RTL-bronnen. “Iedereen heeft te doen met Humberto’s vrouw en kinderen, vooral voor hen stelt iedereen zich erg terughoudend op.

De Telegraaf is ook zeer verbaasd. “En niet alleen schonk hijzelf geen aandacht aan de ontstane opwinding, ook zijn goede vrienden van RTL Boulevard gingen eraan voorbij! Geen woord over Humberto en Dionne, in het programma dat als geen ander toch een traditie heeft op het vertonen van garagebeelden. De lange arm van Tan rijkt kennelijk ver, binnen de RTL-gelederen!

De krant blijft volop de rel zitten. “Nu de presentator al weken weg is bij zijn gezin, maar op tv doet of zijn neus bloed en het ook met al zijn activiteiten overdag ’business as usual’ is, komen meer verhalen los.”

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vrijdag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vrijdag)
‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’ (vrijdag)
Tv-recensente AD vindt Dionne Stax gewetenloos (vrijdag)
AD: ‘RTL waarschuwde Tan op te passen met Stax’ (vandaag)
Telegraaf: ‘Tan op Rembrandtplein is kat op het spek’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen