RTL Boulevard negeert Tan-Stax: ‘Zielig pr-apparaat’

Geplaatst op za 01 apr 2017 om 12:40

Het is hét showbizznieuws van dit moment, maar RTL Boulevard negeert het volledig: de romance tussen Dionne Stax en Humberto Tan waarvoor de RTL 4-ster zijn gezin in de steek heeft gelaten. En dat is raar, heel raar, vinden het AD en De Telegraaf. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. Tv-recensent Angela de Jong van het AD is onverbiddelijk. Volgens haar is RTL Boulevard deze week door het ijs gezakt. “Waar is Albert Verlinde als je hem nodig hebt?“, vraagt ze zich af in het dagblad.

RTL Boulevard is niet langer dé showbizzrubriek van Nederland, vindt De Jong. “Het is definitief verworden tot een zielig pr-apparaat van RTL 4, dat de oren bang laat hangen naar de grote baas Erland Galjaard.”

Het is bizar dat RTL Boulevard ‘niks, nada’ over de rel brengt. “Elke andere rel – ik noem de seksvideo van Patricia Paay – is goed genoeg om dagenlang uit te melken. Maar nu het om een RTL-collega gaat, is het programma ineens roomser dan de paus.

En dat terwijl het in het land nergens anders over gaat, zegt De Jong. Ze begrijpt dat RTL Boulevard en RTL Late Night door dezelfde producent worden gemaakt, Erland Galjaard walgt van gewroet in privélevens en dat Tan een prominent RTL-gezicht is. “Maar de liaison Stax-Tan gewoon negeren? Helemaal doodzwijgen? Daarmee maakt de showrubriek zich volkomen belachelijk“, zegt ze (via Blendle).

Ook in het artikel ‘RTL waarschuwde: ‘Pas op met Dionne!” merkt het AD op dat RTL Boulevard de kwestie tot nu toe ‘doodzwijgt. “Dat heeft ook te maken met de sfeer die bij heel RTL momenteel heerst”, zegt een van de RTL-bronnen. “Iedereen heeft te doen met Humberto’s vrouw en kinderen, vooral voor hen stelt iedereen zich erg terughoudend op.

De Telegraaf is ook zeer verbaasd. “En niet alleen schonk hijzelf geen aandacht aan de ontstane opwinding, ook zijn goede vrienden van RTL Boulevard gingen eraan voorbij! Geen woord over Humberto en Dionne, in het programma dat als geen ander toch een traditie heeft op het vertonen van garagebeelden. De lange arm van Tan rijkt kennelijk ver, binnen de RTL-gelederen!

De krant blijft volop de rel zitten. “Nu de presentator al weken weg is bij zijn gezin, maar op tv doet of zijn neus bloed en het ook met al zijn activiteiten overdag ’business as usual’ is, komen meer verhalen los.”

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vrijdag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vrijdag)
‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’ (vrijdag)
Tv-recensente AD vindt Dionne Stax gewetenloos (vrijdag)
AD: ‘RTL waarschuwde Tan op te passen met Stax’ (vandaag)
Telegraaf: ‘Tan op Rembrandtplein is kat op het spek’ (vandaag)

Foto: RTL
65 Reacties op “RTL Boulevard negeert Tan-Stax: ‘Zielig pr-apparaat’”


 1. Anoniem

  Waar is Albert Verlinde als je hem nodig hebt?

  Die zit niet meer bij Boulevard doos!

 2. Anoniem

  Waarom zou dit zo uitgebreid in de media moeten?

  Who cares? Wat boeit ons dit? Wat gaat dit ons aan?

 3. Anoniem

  Mensen gaan uit elkaar komen anderen tegen moet hij dit allemaal met de media bespreken?

  En snap al die overdreven aandacht van MC ook niet nu al 3 berichten over deze onzin.

 4. Anoniem

  @12:44 Beter lezen!

 5. Marc E. Putto

  Komende week komt er eindelijk opheldering op zender..

 6. Anoniem

  @12:47 Nee dat hoeven niet te bespreken en mij interesseert het niet maar, er is al sinds jaar en dag een markt voor dit soort nieuws. (Nogmaals niet mijn manier van nieuws laat dat duidelijk zijn) Wat heel raar is dat uitgerekend RTL Boulevard die normaal gesproken voorop loopt met dit soort nieuws er nu helemaal niets over zegt. Dat is toch heel hypocriet! Voor Humberto en Dionne zou het goed zijn om toch 1x een verhaal naar buiten te doen. Dat is niet leuk om te doen maar wel beter. Nu verzinnen kranten, roddelbladen en showrubrieken gewoon zelf hoe het zit. Zwijgen kan de schade alleen nog maar erger maken voor beide. Ik verwacht zelfs dat als dit nog verder gaat dat Humberto van RTL LN wordt gehaald.

 7. Beppen

  RTL Boulevard speculeert niet zullen ze bedoelen. Als de ongewilde hoofdrolspelers er iets over kwijt willen, dan gaat dat via RTL Boulevard, let maar op. En dan hebben al die roddelaars inclusief het zogenaamde nieuwsmedium Telegraf en Sneunieuws het nakijken, gna gna.

 8. Anoniem

  Aiiii, dit doet de RTL-fanboys pijn.

 9. RTL-fan

  Over uitmelken gesproken, MC

 10. Kees D

  Hoe is het mogelijk dat iemand die Albert Verlinde ‘nodig heeft’ tv-recensent van een van de grootste kranten van Nederland kan worden? Hoe kun je zo’n recensent nou ooit serieus nemen: als die iets aanprijst, moet het wel bagger zijn, toch?

 11. PeDante lul

  Wel schijnheilig van RTl zonder meer, triest zo programma andere mensen wel zwart maken maar Humberooo, lekke danseuuu, hand boven het hoofd houden.

 12. Snuifje

  RTL is geen haar beter dan de propagandamachine van Erdogan, zo enorm hypocriet.

 13. Anoniem

  Moeilijk hé Kees D, begrijpen wat je leest

 14. Adaptive

  “Moeilijk hé”?

 15. Anoniem

  Iedereen valt wel over Humberto heen als deze roddel echt is.

  Maar hoe zit het dan met die sl*t Dionne die een huwelijk sloopt?

 16. Anoniem

  Waarschijnlijk wordt er geen aandacht aan besteedt omdat
  het komt van ‘anonieme mensen’
  Er is geen bron, dus kun je.dit ook niet melden.
  Alleen roddelbladen, telegraaf en AD schrijven hierover.

 17. Momentje

  Inderdaad, enorm hypocriet, maar zo zijn ze bij RTL.

 18. Anoniem

  Ach Dionne staat bekend als plaatselijk matras.

 19. G

  Inderdaad nogal hypocriet daar bij boulevard!

 20. Anoniem

  Albert had het wel gebracht dat hoort ook zo ,je maak een programma dat dit soort dingen behandelt dan doe je het ook als je collega er bij betrokken is ,deze jongens worden ook nooit een Albert het zijn meelopers .

 21. Anoniem

  Hoezo hypocriet?

  Welke zender gaat negatief roddelnieuws over z’n eigen mensen verspreiden? Dat kan alleen als er idioten in het management zitten.

 22. Albert

  Beetje vreemd dat NOS journaal geen item maakt hierover.

 23. JM

  Gerucht gaat dat Dionne zwanger is.
  Alleen weet ze nog niet precies van wie.

 24. Henk II

  Wanneer klappen de buren en anonieme collega’s van Angela de Jong uit de school over de escapades van haar echtgenoot en waarom hij haar verliet? En wanneer krijgen we hierover alles te lezen in het AD?

 25. Kees D

  De buren van Angela weten nu gelukkig wel wie steeds die roddels verspreidt in hun straat: Angela de Jong!

 26. Wolter

  2 Ongetrouwde mensen doen hèt met elkaar. So what?

 27. David

  Boulevard is binnen 1 week volkomen ongeloofwaardig geworden. Next!!

 28. Anoniem

  Niemand geeft om dit.

 29. Annoniemus

  Het betreft hier een RTL medewerker daarom hanteert Boulevard een doofpot beleid .
  Als ik niks zie , wist ik er niets van , dus ik kijk niet !!!!

 30. Julian Peters

  reclamezender (RTL), met tussendoor programma’s, is al jaren hypocriet bezig. Hun eigen aanhang wordt altijd beschermd. Wat wil je met zo’directeur, of bent u al vergeten hoe de romance met Wendy tot stand kwam?

  Van Tan is bekend dat hij zijn eigen familie links laat liggen omdat ze te zwart zijn. Gelooft u het niet? Informeer maar eens.
  Een ernstig overschatte hypocriete man. Dionne zal meer vallen op d*ck dan annders

 31. Actries van Houten

  Terwijl ze het relatieleed van andere RTL-medewerkers wél uitgebreid bespreken in Boulevard, te weten dat van Samantha de Jong alias Barbie en haar anabool Michael.

 32. Anoniem

  Kan die Luuk uberhaupt een zin van de autocue lezen zonder 3x over zijn eigen woorden te struikelen…Bloedirritant

 33. Anoniem

  Wel slim van Humberto dat hij samenwoonde en niet getrouwd is….geen alimentatie!

 34. Wolf

  RTL is een rooie club die met de rooie npo incest pleegt. 1 gore kliek.

 35. Bep

  Achteraf toch een giller dat ze zich zo druk maakten om Paay, die alles bij elkaar liegt. Winston verliet op tijd het zinkend schip RTL 4. Dat bedacht, gestuurd, geregeld,geleid wordt door de familie Galjaard-van Dijk. Wil je je baan behouden heb dat geen eigen mening en normen en waarden.

 36. (t)oompje

  Zo zie je maar dat van al dat geroddel geen mens beter wordt!

  Ik zou zeggen: afschaffen al die roddelbladen en roddeltv-programma’s en de roddelonderwerpen lekker met rust laten, het gaat ons immers geen moer aan wat ze privé uitspoken!

  Ik las elders hier op MC dat Tan en Stax hun lippen stijf op elkaar houden, maar ik mag voor Humberto toch wel hopen dat Dionne wél haar lippen opent om de (naar ik aanneem omdat donkere mannen erom bekend staan) grote, geweldige genotsknots van Tan tot haar te nemen en te drinken en te genieten van zijn overvloedige, romige, mannelijke nectar!

 37. Anoniem

  @13:15 Jij weet echt totaal niet hoe het werkt!

 38. Richard Groenenheuvel

  Het is zeer apart dat men er niet over spreekt, terwijl na Francis Beuleveld dit de vrouw waar publiekelijk mee vreemd gaat. Ineke trap niet opnieuw in zijn gladde praatjes!!

 39. W Algelijk

  Gelukkig is Boulevard een andere, betere koers gaan varen.
  Voor roddel en achterklap hebben we nu toch dit MC

 40. Ron

  Ik moet Angela de Jong hierin toch wel gelijk geven. Het is allemaal wel erg hypocriet van de redactie om dit dood te zwijgen. Erg voorspelbaar aangezien Boulevard en Late Night van hetzelfde productiehuis zijn.

 41. Anoniem

  Het gerucht doet de ronde dat Tan een dikke vinger in de pap heeft bij Blue Circle, de productiemaatschappij van Boulevard en Late Night zoals bekend. Hij heeft zelfs gedreigd met opstappen als er ook maar 1 woord over zijn verhouding naar buiten wordt gebracht in Boulevard. Nee wolf in schaapskleren onze goedlachse Surinamer…

 42. jan borsten

  DUO PENOTTI

 43. Ano Nymous

  Blijft te triest voor worden dat RTL Boulevard hier vaak als bron gegeven wordt. Kom op mensen, dat is een ordinaire roddelrubriek.
  Er is iets met je leven misgegaan als je dat elke avond kijkt en serieus neemt…

 44. Ano Nymous

  *voor woorden

 45. achtmet

  Zwart op wit !

 46. Jubbetje

  Boulevard is een vriendenkliekje geworden en die gaan hun eigen nest niet bevuilen.
  Bijna iedere dag dezelfde koppen zo houden ze elkaar aan het vreten.

 47. Rubicon

  RTL Boulevard kan niet dieper zinken met dit verhaal. Ben eigenlijk meest benieuwd naar mening van Beau. Andere presentatoren zijn slaafs aan Galjaard maar Beau is toch van eigen willetje en denk niet dat hij het met deze gang van zaken eens is. Gelijke monniken gelijke kappen dus ook Tan/Stax behandelen. Of Beau moet met de jaren slaafser zijn geworden en geen zin te hebben om salaris op te geven voor een robbetje vechten met Galjaard en Tan

 48. Mousy

  Albert Verlinde werd altijd verguisd (en nog steeds) om het brengen van andermans prive ellende.

  Nu tot hij niet meer bij Boulevard presenteert/de scepter zwaait is het opeens, “Waar is Albert Verlinde als je hem nodig hebt”?
  Hoe hypocriet ben je dan beste Angela de Jong.

  Ik ben “blij” dat RTL Boulevard hier geen aandacht aan besteed. Aan de informatie op deze site van MC heb ik over dit onderwerp al genoeg gegeten en gedronken.

 49. Remi

  Maandag zit-ie er weer, ‘fris en fruitig’ …
  Humberto en z’n (je bent een Surinamer of je bent het niet) buitenvrouwtjes …

 50. Mo

  Aan de vele reacties te lezen op deze site, die het bespottelijk vinden dat RTL Boulevard hier geen aandacht aan besteed, willen blijkbaar alleen maar smullen van achterklap. Dit mist men blijkbaar in Boulevard 2.0

  1 advies koop de roddelbladen, de telegraaf of het AD, kijk Shownieuws dan komen jullie allemaal aan je trekken.

  Privé is privé PUNT UIT.

 51. Anoniem

  @Remi, jaloers!! je komt blijkbaar iets te kort bij moeder de vrouw.

 52. piet

  Typisch RTL ze willen niet over eigen mensen praten.

 53. Remi

  ‘Anonymous’ (17.11)

  Ik moet heel eerlijk toegeven,
  een beetje jaloers ben ik wel, op Humberto …
  Zoals Dionne daar voor hem stond te dansen bij RTL Late Night …

 54. Qurien

  Dionne is een vieze “vrouw” aan het worden zo. En weer met een strakke rot kop het nos journaal presenteren. Flink hoor een gezin kapot maken.
  En dat alleen voor de seksss.

 55. Bert

  Of je er op zit te wachten in boulevard is een tweede, maar het is meer dan vreemd dat Boulevard dit onderwerp nog steeds niet heeft behandeld.

 56. Gretha

  Allebei zijn ze goed bezig om alle vooroordelen te bevestigenover Surinamers en domme blondjes.

 57. Patrick

  Als je als presenator van een bekende tv show geen
  kritische vragen stelt aan je gasten ben je zowiezo een loser.

  Al is het dan een ander soort programma dan bijv. Pauw.

  Hij heeft geen moeite om de schijn op te houden.
  Ook niet met een camera erop, aan dit soort mensen heeft de wereld helemaal niets.

 58. Anoniem

  Jenny Arean zingt een nummer dat prachtig past bij Dionne Stax en Humberto Tan : “Het is over, ze mag hem hebben!”

 59. fransw

  Bij Boulevard knijpen ze hem voor de aanklacht die er aan zit te komen voor het verspreiden van het plas filmpje van Patricia P.

 60. J

  Wel leuk dat Tan nu bij Het Zijn Net Mensen over vreemdgaan praat en er een beetje awkward bij kijkt.

 61. A.Zijn

  @J Humberto heeft inspiratie opgedaan tijdens de opname ;)

 62. Anoniem

  @J Precies dat! hahaha

 63. Marly van der velden Lover

  Hypocrieten bij boulevard! allemaal vriendjes politiek

 64. Anoniem

  @Mo Dat is helemaal niet de reden. Het gaat er om dat ze het bij RTL Boulevard het wel gebracht zouden hebben als het iemand anders betrof. Nu gaat het om Humberto en dan zwijgen ze er over. Dat is heel raar en hypocriet.

 65. Otto Groeneveld

  Normaal gesproken zou een neger met een spaakgebek een leuk object zijn voor RTL.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.