John vindt artikelen eigen krant over Stax-Tan idioot

John van den Heuvel vindt de berichtgeving van zijn eigen Telegraaf over de vermeende affaire tussen Dionne Stax en Humberto Tan idioot. Dat zei hij donderdagavond in RTL Boulevard, waar voor de tweede keer, ditmaal wat uitgebreider, aandacht werd besteed aan het showbizznieuws. Telegraafs pagina Privé en het weekblad Privé lopen voorop in het nieuws over Stax-Tan, sinds ze het nieuws over hun vermeende verstandhouding naar buiten hebben gebracht.

Dat álle showmedia behalve RTL Boulevard berichten over Tan, vindt de Privé zwaar verdacht. RTL Boulevard en RTL Late Night worden gemaakt door dezelfde producent. De Telegraaf suggereerde dat er sprake is van ‘een oekaze om over de affaire te zwijgen’, opgelegd door RTL.

Groteske onzin, vindt Telegraaf-journalist Van den Heuvel. “De suggestie werd gewekt dat er vanuit RTL een soort oekaze was dat wij er niet over zouden mogen praten. Dat is toch te idioot voor woorden? Daar is nooit enige sprake van.

Van den Heuvel vindt het raar dat Privé zijn RTL-collega Tan probeert te dwingen om iets over de affaire te zeggen. “Wat zou die jongen dan ook moeten zeggen nog? Ik verbaas me er al een paar dagen over hoe hij en Dionne bijna gedwongen moeten worden om iets daarover te verklaren. Iedereen heeft het erover. Dat mag. Maar waarom zou je verplicht zijn om iets over je privésituatie te zeggen?

Frank Dane was de enige die de mening van iedereen búiten RTL Boulevard verwoordde: “Als je een dagelijkse talkshow hebt over het nieuws van de dag en je bént het nieuws van de dag, dan zou je er toch iets over moeten zeggen. Dat geldt ook wel een beetje voor ons hier. Ik zou wel van Humberto willen horen hoe het gaat. Ik ben in elk geval blij dat wij het erover hebben vandaag.”

De mening van Dane viel niet bepaald goed bij zijn Boulevard-collega’s.

De officiële reden van RTL Boulevard om niet over Stax-Tan te berichten, is dat het programma niets zou kunnen toevoegen aan de berichtgeving in Privé.

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (vorige week)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (vorige week)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (vorige week)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (vorige week)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vrijdag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vrijdag)
‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’ (vrijdag)
Tv-recensente AD vindt Dionne Stax gewetenloos (vrijdag)
AD: ‘RTL waarschuwde Tan op te passen met Stax’ (zaterdag)
Telegraaf: ‘Tan op Rembrandtplein is kat op het spek’ (zaterdag)
RTL Boulevard negeert Tan-Stax: ‘Zielig pr-apparaat’ (zaterdag)
Dionne Stax zwijgt over Humberto in Achtuurjournaal (zondag)
Ook Edwin Evers vindt: ‘RTL Boulevard niet objectief’ (maandag)
Affaire Dionne en Humberto alsnog in RTL Boulevard (maandag)
RTL Nederland ontkent Humberto Tan-verbod (woensdag)
RTL Boulevard: ‘Moeilijk om Stax-Tan te behandelen’ (woensdag)
Luuk Ikink verdedigt zwijgen over affaire Stax en Tan (woensdag)
Vrouw Humberto verrast medewerkers RTL 4-show (gisteren)
Winston vindt het raar dat Boulevard zwijgt over Tan (gisteren)
Evers Staat Op: ‘Boulevard niet meer dé showrubriek’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen