Winston vindt het raar dat Boulevard zwijgt over Tan

Winston Gerschtanowitz vindt het raar dat RTL Boulevard compleet zwijgt over de vermeende affaire tussen Dionne Stax en Humberto Tan. Dat heeft de oud-Boulevard-ster, die recent overstapte naar SBS 6, gezegd op Radio 10. RTL Boulevard pakt uit met de meest smeuïge showbizzverhalen, maar Tan wordt de hand boven het hoofd gehouden. “Ik weet één ding wel zeker: als Albert er nog was geweest en in het oude RTL Boulevard, dan had het er wel in gezeten“, zegt Gerschtanowitz.

Gerschtanowitz begrijpt dat berichtgeving over een collega lastig is, maar als showprogramma kun je dit niet negeren, vindt hij. “Ik vind wel dat mensen het van het programma verwachten, dus ik vond het ook raar. Ik denk ook dat het veel te maken heeft met waar het programma Boulevard de afgelopen tijd naartoe is gegaan.

Overigens kijkt hij nooit naar Boulevard. “Als ik zelf geen Boulevard deed, keek ik het ook nooit. Als ik thuis was, was ik dat uurtje meestal even aan het voorlezen of met de kinderen bezig. Het past net niet in het schema als ik thuis ben om Boulevard te gaan zitten kijken.

Zijn vrouw Renate Gerschtanowitz presenteert Shownieuws en dat programma pakt wel uitgebreid uit met Stax-Tan. Het was gisteren nog het openingsnieuws. Wat dat betreft lijkt Shownieuws een stuk objectiever.

Gerschtanowitz heeft het erg naar zijn zin bij SBS 6. “Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen dat het heel goed bevalt. Ik had verwacht dat ik meer cold turkey had gehad na al die jaren RTL Boulevard, maar dat heb ik eigenlijk helemaal niet.”

Vanavond is hij weer te zien met Wat Vindt Nederland op SBS 6.

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (vorige week)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (vorige week)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (vorige week)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (vorige week)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vrijdag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vrijdag)
‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’ (vrijdag)
Tv-recensente AD vindt Dionne Stax gewetenloos (vrijdag)
AD: ‘RTL waarschuwde Tan op te passen met Stax’ (zaterdag)
Telegraaf: ‘Tan op Rembrandtplein is kat op het spek’ (zaterdag)
RTL Boulevard negeert Tan-Stax: ‘Zielig pr-apparaat’ (zaterdag)
Dionne Stax zwijgt over Humberto in Achtuurjournaal (zondag)
Ook Edwin Evers vindt: ‘RTL Boulevard niet objectief’ (maandag)
Affaire Dionne en Humberto alsnog in RTL Boulevard (maandag)
RTL Nederland ontkent Humberto Tan-verbod (woensdag)
RTL Boulevard: ‘Moeilijk om Stax-Tan te behandelen’ (woensdag)
Luuk Ikink verdedigt zwijgen over affaire Stax en Tan (woensdag)
Vrouw Humberto verrast medewerkers RTL 4-show (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen