AD onthult verslaving Henk Krol: McDonald’s-milkshake

Geplaatst op vr 30 dec 2016 om 10:00

Het AD pakt aan het einde van het jaar flink uit met grote eindejaarsinterviews. Vandaag is Henk Krol aan de beurt en hij doet een behoorlijke ontboezeming: hij kan niet afblijven van de McDonald’s-milkshakes met vanillesmaak. Dat is te lezen in de kiosk. Krol, de Jan Slagter van Den Haag, noemt het zijn guilty pleasure. “De vanilla-shake van McDonald’s. Ik vraag regelmatig aan een medewerker om er een te halen, want ik schaam me eigenlijk dood om zelf in de rij te gaan staan.

Verder lust Krol ook graag warme eieren. “Eggs Benedict, ofwel gepocheerde eieren met hollandaisesaus, vaak geserveerd met toast en zalm. Héél verkeerd vanwege de calorieën, dus ik eet het niet te vaak.

Dat Krol van lekker eten houdt, is hem aan te zien. Het AD vraagt de politicus wat hij ziet als hij in de spiegel kijkt. “Dat er 10 kilo af moet. Ik ben er heel druk mee bezig.

Overigens is McDonald’s zelf ook zeer te spreken over de vanillevariant van zijn milkshake. “Een overheerlijke Milk Shake in de smaak vanille, dat is puur smullen. Kom langs en het proef zelf“, is te lezen op de website van de hamburgergigant.

Het eindejaarsinterview ‘Ik had graag een kindje geadopteerd’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: VARA
5 Reacties op “AD onthult verslaving Henk Krol: McDonald’s-milkshake”


 1. Anoniem

  Ik vind de Big Mac super.
  Henk ik stem op 50 plus in maart.
  Hopelijk doen veel mensen dit en krijgen we een VVD/CDA/50 plus kabinet.
  Wilders is ook prima maar hij is te onecht en kan niets van wat hij roept
  waar maken. Wilders heeft zijn kans gehad en verknoeid.
  SP en Groen Links en PVDA zijn niet met de werkelijkheid bezig

 2. Actries van Houten

  Ook ik ben dol op de vanille milkshakes van McDonald’s. Dus ik zal zeker stemmen op Henk Krol.

 3. 50 min

  Henkie schaamt zich dood om in de rij te gaan staan voor een milkshake maar zou zich pas echt helemaal kapot moeten schamen voor het niet afdragen van pensioenpremies van zijn personeel. Maar daar horen we deze oplichter dan weer niet over.

 4. Kaaskijker

  Er zit geen vanille maar vanille-aroma in de milkshakes. Dat is een chemisch gelijkende stof omdatvechte vanille te duur is om in McDonald’s milkshakes te kunnen zitten.

 5. Anoniem

  CDA in de regering… grappig hoe mensen 3 kabinetten met het CDA opeens zijn vergeten… en alsof de VVD het goed doet. Die regeren al zo lang mee die zou net zoals het CDA wel effe paar jaartjes lekker in de oppositiebankjes moeten plaatsnemen.

  PVV mag ook wegblijven.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.