AD onthult verslaving Henk Krol: McDonald’s-milkshake

Het AD pakt aan het einde van het jaar flink uit met grote eindejaarsinterviews. Vandaag is Henk Krol aan de beurt en hij doet een behoorlijke ontboezeming: hij kan niet afblijven van de McDonald’s-milkshakes met vanillesmaak. Dat is te lezen in de kiosk. Krol, de Jan Slagter van Den Haag, noemt het zijn guilty pleasure. “De vanilla-shake van McDonald’s. Ik vraag regelmatig aan een medewerker om er een te halen, want ik schaam me eigenlijk dood om zelf in de rij te gaan staan.

Verder lust Krol ook graag warme eieren. “Eggs Benedict, ofwel gepocheerde eieren met hollandaisesaus, vaak geserveerd met toast en zalm. Héél verkeerd vanwege de calorieën, dus ik eet het niet te vaak.

Dat Krol van lekker eten houdt, is hem aan te zien. Het AD vraagt de politicus wat hij ziet als hij in de spiegel kijkt. “Dat er 10 kilo af moet. Ik ben er heel druk mee bezig.

Overigens is McDonald’s zelf ook zeer te spreken over de vanillevariant van zijn milkshake. “Een overheerlijke Milk Shake in de smaak vanille, dat is puur smullen. Kom langs en het proef zelf“, is te lezen op de website van de hamburgergigant.

Het eindejaarsinterview ‘Ik had graag een kindje geadopteerd’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: VARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen