Lars Boele volgt Lex Gaarthuis op bij 100% NL

Geplaatst op Tue 01 Nov 2016 om 10:16

Lars Boele is de nieuwe ochtend-dj van 100% NL. Hij volgt Lex Gaarthuis op, die de overstap maakt naar Radio 10. Dat heeft de radiozender laten weten. Boele is trots op zijn nieuwe radioshow, die op 9 januari begint. “Te gek! Een ochtendshow maken op 100% NL. Ik zal met mijn vriendin nog wel even ruzie moeten maken over hoe laat de wekker gaat, maar dat komt goed. Toen ik werd gevraagd om de ochtendshow te presenteren, hoefde ik niet lang na te denken”, zegt hij.

Ronald Sebök, zenderdirecteur van 100% NL, is eveneens enthousiast. “Lars is één van de grootste talenten van de Nederlandse radio. Hij heeft humor en een frisse manier van radio maken en dat past perfect bij 100% NL. Ik weet zeker dat de luisteraars hem heel snel in de armen sluiten.

Lars Boele is momenteel nog te horen op Qmusic, waar hij zijn carrière op de landelijke radio ook begon. Zijn programma bij 100% NL zal van 6 tot 10 uur te horen zijn. Dat is prime time voor radio.

Gaarthuis verhuist naar Radio 10, omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Radio 10 was tot voor kort de zusterzender van 100% NL, maar hoort nu bij het radiobedrijf van Talpa.

Foto: 100% NL
11 Reacties op “Lars Boele volgt Lex Gaarthuis op bij 100% NL”


 1. Marcel

  Weer zo’n nobody. Nooit van gehoord…

 2. Roger

  Haha check die fucking babyface op dat joch.

 3. lover

  lekker bekkie toch …om je ….. in te duwen Roger

 4. Anonymous

  @marcel : want nieuwe namen op een prominente plek zijn bij voorbaat niet okee? Jij ziet liever elke keer de stoelendans van telkens weer dezelfde namen/dj’s? ?

 5. Marcel

  Aanname…maar Lars Boele? Come on.

 6. lover

  @Roger 10:49
  “Haha check die fucking babyface op dat joch. ”
  —————————————————
  dat vind jij toch lekker ? jonge gassies

 7. Edwin

  Deze radio dj’s zijn er niet om je zender naar grote hoogte te brengen. Dat kan hij wellicht wel bij zijn veeleisende vriendin want ja dat moest hij wel ff gezegd hebben.
  Ik snap trouwens niet wat zo’n jongen doet op die zender? Van die Libelle lezeressen muziek de hele dag en minimaal 10 keer Jan Smit in 5 uurtjes.

 8. Walter

  Supertransfer

 9. ladio

  lekker nivootje hier… zuur, dom en triest.

 10. Anonymous

  @ladio precies….men heeft liever dezelfde club dj’s die jaar in, jaar uit de ochtend-en middagshows doen…..citroenen

 11. Tom

  Mark de brouwer pieter vorage Edwin meerman om er een paar te noemen, deze zijn ook tot grote hoogte gestegen, en hebben naam gemaakt. Bij Q heeft Lars zijn kans gegrepen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.