Lars Boele volgt Lex Gaarthuis op bij 100% NL

Lars Boele is de nieuwe ochtend-dj van 100% NL. Hij volgt Lex Gaarthuis op, die de overstap maakt naar Radio 10. Dat heeft de radiozender laten weten. Boele is trots op zijn nieuwe radioshow, die op 9 januari begint. “Te gek! Een ochtendshow maken op 100% NL. Ik zal met mijn vriendin nog wel even ruzie moeten maken over hoe laat de wekker gaat, maar dat komt goed. Toen ik werd gevraagd om de ochtendshow te presenteren, hoefde ik niet lang na te denken”, zegt hij.

Ronald Sebök, zenderdirecteur van 100% NL, is eveneens enthousiast. “Lars is één van de grootste talenten van de Nederlandse radio. Hij heeft humor en een frisse manier van radio maken en dat past perfect bij 100% NL. Ik weet zeker dat de luisteraars hem heel snel in de armen sluiten.

Lars Boele is momenteel nog te horen op Qmusic, waar hij zijn carrière op de landelijke radio ook begon. Zijn programma bij 100% NL zal van 6 tot 10 uur te horen zijn. Dat is prime time voor radio.

Gaarthuis verhuist naar Radio 10, omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Radio 10 was tot voor kort de zusterzender van 100% NL, maar hoort nu bij het radiobedrijf van Talpa.

Foto: 100% NL

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen