Nederlandse editie Say Yes To The Dress breekt records

De Nederlandse editie van Say Yes To The Dress, waarvan vanavond de tweede aflevering wordt uitgezonden, is het meest bekeken TLC-programma ooit. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Say Yes To The Dress Benelux trok vorige week dinsdag maar liefst 213.000 kijkers naar TLC, heel veel voor een nichezender. “Binnen de doelgroep Vrouw 20-49 was het programma op het tijdstip van uitzenden het derde best bekeken programma van alle televisiezenders van Nederland.”

Tatiana Lagewaard, zenderbaas van TLC, is enthousiast. “Say Yes To The Dress is een van de populairste merken van TLC en daarom hebben we dit voorjaar onze kijkers uit ons mobiele panel gevraagd of ze interesse zouden hebben in een lokale versie van Say Yes To The Dress en de reacties waren zeer positief.

Zó positief dat we alles op alles hebben gezet om deze productie voor het najaar te realiseren. Met deze lokale versie bouwen we dit sterke merk nog verder uit.”

Mede door de prachtige locatie Koonings in Deurne en de hulp van het bekende TLC-gezicht Randy Fenoli, maar natuurlijk ook dankzij alle bijzondere lokale bruiden, is Say Yes to the Dress Benelux een succesvolle aanvulling op ons portfolio. We zijn nu al erg tevreden met de resultaten!

Say Yes To The Dress Benelux is tot en met 20 december elke dinsdag om 20.00 uur te zien bij TLC.

Foto: TLC

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen