‘Enorm slap einde Katja Schuurman-serie Vlucht HS13’

Foto: BNNDe dramaserie Vlucht HS13 met Katja Schuurman kende zondagavond een enorm teleurstellend einde. Dat vindt tv-recensent Angela de Jong, schrijft ze vandaag in het AD. De Jong vindt het jammer en is zelfs een beetje boos. Ze vraagt zich af of er een soort dedain is bij de makers. “Denken ze dat we het zonder morren pikken dat ze ons negen weken gek maken met complotten (…) om de ontknoping er in een stief kwartiertje doorheen te jagen? Dat we ons dan niet bekocht voelen?

De tv-kenner spreekt van een ‘slap einde’. “De serie verdiende beter. Het klopte gewoon niet.

Hetzelfde gevoel had De Jong vorig jaar al bij Overspel en Penoza. Ze begint zich inmiddels af te vragen of Nederlandse scriptschrijvers misschien geen talent hebben voor het schrijven van een goede finale.

Is dat onderdeel wegbezuinigd bij de opleiding scriptschrijven?

De AD-column ‘Bekocht’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen