Albert Verlinde glundert na complimentje Heitinga

Geplaatst op di 29 nov 2016 om 15:01

Albert Verlinde rent drie keer per week een rondje door het Vondelpark. Laatst kreeg hij daar een complimentje over van topvoetballer John Heitinga. Dat vertelt de RTL 4-ster in TROS Kompas. Verlinde was verguld met de woorden van de topsporter. “Laatst liep ik bijna letterlijk op m’n laatste benen toen ik John Heitinga met zijn vrouw tegenkwam. ‘Goed bezig’, zei de sportman tegen me. ‘Lekker sportief, hoor.’ Na zo’n compliment kan ik er weer tegen en ga ik bijna op vleugels door het park.

Het compliment van Heitinga was heel motiverend, aldus de showkenner. “Een mens zou van zo’n opmerking bijna naast zijn sportschoenen gaan lopen, maar als ik eht getrainde lijf van Heitinga zie, weet ik dat ik nog een lange remweg te gaan heb.

Verlinde doelt op de omvang van zijn buik. Soms vindt hij het lastig om zichzelf tot sporten te bewegen. “Als ik daar even geen zin in heb, zeg ik letterlijk: ‘Kom op luie donder, doe de sportschoenen aan en hollen maar.’

Dat leidde laatst dus tot het complimentje van Heitinga. “Ik vind het heerlik en krijg er af en toe nog een overwacht cadeautje bij, ook.

Foto: RTL
6 Reacties op “Albert Verlinde glundert na complimentje Heitinga”


 1. Sniklaas

  Een kinderhand is gauw gevuld.

 2. fan

  Oh MedidaCourant wat hou ik toch van je

 3. Fan

  Waarom wordt onder mijn nicknaam gepost ? Onder ander Fan 16:31

 4. Noud

  Ik denk dat dat rennen wel mee zal vallen.

 5. Meneer Kaktus

  Wat is hij toch een secreet.

 6. Anoniem

  Oh hij valt al voor n complimentje van een Heitinga…jeeez hoe laag kan je vallen…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.