Bridget Maasland blij met vernieuwd RTL Boulevard

Bridget Maasland voelt zich als een vis in het water bij het nieuwe RTL Boulevard. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Maasland denkt dat het vernieuwde format met een studio vol bekende deskundigen ijzersterk is. Ze heeft het gevoel dat ze veel ambachtelijker te werk kan gaan. Bij het nieuwe Boulevard houdt het werk namelijk niet op na het draaien van een item. “Bij RTL Boulevard voel ik me meer programmamaker dan presentatrice. En dit is wat ik wil“, zegt ze.

Voor Boulevard maakt Maasland reportages op locatie, waar ze vervolgens over komt praten in de studio. “Ik vind het een toegevoegde waarde hebben om je zelf gedraaide item ’s avonds in de studio nog eens toe te lichten. Omdat je dan ook andere dingen kunt benoemen dan alleen de uitspraken.

Op deze manier is televisiemaken heel erg fijn, aldus Maasland. “Dit is zoals ik televisie maken me altijd heb voorgesteld. Ik kan helemaal mezelf zijn.

In de beginperiode van het nieuwe Boulevard was Maasland nog wel wat kritisch over de drukte in de studio. Ze adviseerde toen om maximaal zes mensen tegelijk in de studio te hebben.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen