Bridget Maasland blij met vernieuwd RTL Boulevard

Geplaatst op di 29 nov 2016 om 15:27

Bridget Maasland voelt zich als een vis in het water bij het nieuwe RTL Boulevard. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Maasland denkt dat het vernieuwde format met een studio vol bekende deskundigen ijzersterk is. Ze heeft het gevoel dat ze veel ambachtelijker te werk kan gaan. Bij het nieuwe Boulevard houdt het werk namelijk niet op na het draaien van een item. “Bij RTL Boulevard voel ik me meer programmamaker dan presentatrice. En dit is wat ik wil“, zegt ze.

Voor Boulevard maakt Maasland reportages op locatie, waar ze vervolgens over komt praten in de studio. “Ik vind het een toegevoegde waarde hebben om je zelf gedraaide item ’s avonds in de studio nog eens toe te lichten. Omdat je dan ook andere dingen kunt benoemen dan alleen de uitspraken.

Op deze manier is televisiemaken heel erg fijn, aldus Maasland. “Dit is zoals ik televisie maken me altijd heb voorgesteld. Ik kan helemaal mezelf zijn.

In de beginperiode van het nieuwe Boulevard was Maasland nog wel wat kritisch over de drukte in de studio. Ze adviseerde toen om maximaal zes mensen tegelijk in de studio te hebben.

Foto: RTL
21 Reacties op “Bridget Maasland blij met vernieuwd RTL Boulevard”


 1. Wisseltruc

  Het is ook zeker een vooruitgang! Dat is ook terug te zien in de cijfers. Standaard een miljoen kijkers of meer. Dat was de afgelopen jaren in het ‘Albert’ tijdperk nog weleens de vraag…

 2. Anoniem

  Geweldige foto!

 3. Anoniem

  Boulevard is nu veel leuker alleen te vaak Bridget
  in de uitzending.
  Van mij mag zij terug naar SBS.

 4. Tim de Hek

  Eens! Vind Bridget echt tot haar recht komen….ik kijk weer….

 5. Anoniem

  Leuke foto 😳😳 sorry hoor maar het is niet negatief bedoeld ofzo maar ze lijkt wel een horror clown

 6. Frans

  Waar kan ik me opgeven voor ” slapen met Bridget”

 7. Olga

  Het is inderdaad leuker dan voorheen, op een zekere pratende robot in gekke jasjes na…

 8. Marcel

  Het is al vaak gezegd, maar het oogt frisser, sneller en daardoor juist beter. Er heerst ook een soort opluchting in het team omdat ze onder juk van Albert vandaan zijn wat een zware last was. Nu Winston, al is het tijdelijk, Albert vervangt, misschien de vraag om hem ook te dumpen. Dat blijft de zwakste schakel in de poule van presentatoren.

 9. Bep

  Ze zijn allemaal meer ontspannen,je voet een betere sfeer.

 10. Bep

  Voelt

 11. niets anders

  Ik zou die egotrippers in RTL Boulevard graag eens met wat rauwe eieren willen bekogelen…

 12. Anoniem

  @Marcel Als je Beau bij RTL Boulevard moet vervangen is iedereen een zwakke schakel. Winston doet het aardig maar het lijk toch een soort alsof hij aan de kant is geschoven. En het komt een beetje over alsof hij dat zelf ook vind. Terwijl hij wel meer zichzelf is sinds de zomer. Ruben is als anchorman totaal verkeerd gekozen. Hij zou beter op zijn plek in reportages. Frank Dane of Wilfred Genee (in vroegere jaren van Boulevard altijd al Beau’s vervanger). Luuk ook om en om met iemand afwisselen. Filemon er weer uit. Die past totaal niet bij het programma. Fatima ook niet meer uitnodigen. Die meid kan niks en weet niks. Wil alleen maar op tv. Vreselijke vrouw! Het nieuwe RTL Boulevard is top maar er zijn wat verbeterpuntjes.

 13. Marianne

  Ze lijkt meer op een opblaaspop dan een opblaaspop zelf.

 14. Laura Vamp Fatale

  De grootste opruiming zou zijn , om Luuk eruit te zetten.
  Dit ADHD en over zijn woorden struikelend ventje is totaal geen aanwinst en ow wat is hij grappig …

 15. Momentje

  RTL Boulevard is al jaren niks meer aan en is nu alleen nog maar erger geworden.

 16. Anoniem

  Leuke foto niet knipperen mannequin challenge

 17. Marly van der velden Lover

  Ik zou Bridget wel als opblaaspop willen mmmm , heb hier veel geld voor over

 18. Anoniem

  Ze kijkt weer alsof ze anaal wordt gefist.

 19. Anoniem

  @Momentje Totale onzin wat je zegt. RTL Boulevard was inderdaad al een tijdje niets meer. De makers hebben zichzelf echter opnieuw uitgevonden. Het nieuwe RTL Boulevard is helemaal wat het moet zijn in deze tijd. Meer programma’s zullen dit voorbeeld de komende jaren gaan volgen.

 20. Sinterklaas en Zwarte Piet.

  Ik had je liever niet meer gezien daar Bridget,…sorry hoor..en de Vries en Plessen mogen van mij ook weg blijven.

  Voor de rest een top programma.

 21. Flits Bom

  ET phone home..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.