Patty Brard adviseert Thijs Römer media-adviseur

Foto: SBSPatty Brard denkt dat Thijs Römer toe is aan een nieuwe mediabegeleider. Dat zegt ze in haar column in de Weekend, die vanaf vandaag in de winkels ligt. Dat het nepotisme van RTL-programmabaas Erland Galjaard de acteur een mooie directiefunctie bij RTL heeft opgeleverd is algemeen bekend, maar toen Brard dat vorige week aanstipte in Shownieuws, werd ze door Römer ‘dom‘ genoemd. Die sneer van Römer raakt Brard absoluut niet: “Ik doe er geen oog minder om dicht.

Het is nogal evident dat Römer zijn directiefunctie en de verfilming van zijn met negatieve kritieken overladen boek Weemoedt aan zijn goede vriend Galjaard te danken heeft, vindt Brard. “Meestal moet zo’n boekje zich eerst bewijzen, maar in dit geval niet.

Volgens Brard is zij ‘net als vele anderen’ verbaasd over de gang van zaken. Zo was Humberto Tan volgens de tv-diva ook verbaasd. “Maar ik mag daar niet van opkijken, want ik werk voor de blaadjes en voor een ’kutprogramma’ zoals Thijs het zo chic noemt.

Brard noemt Römer een ‘actreutel’. “Acteurs die graag heel serieus genomen willen worden, vooral niets over hun privéleven kwijt willen, maar wel dolgraag hun product willen verkopen.

Ze adviseert Römer een media-adviseur. “Het ligt niet altijd aan een ander.

De column van Brard kunt u lezen op de website van weekblad Weekend.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen